⇦ Gå tillbaka
 
Saddammanson - Kriminell ansökan
Skrivet: 1 Juni 2022 22:02 | Visningar: 0 Saddammanson
Grupp: Medlem
Antal trådar: 5 | Antal kommentarer: 6
Vad heter din karaktär?: Måns Krösus ingame

Hur gammal är du IRL?: 16

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Vad har du för mål med ditt kriminella?: Mitt mål inom det kriminella är att göra bra Kriminella scenarion, även så vill jag gå med i ett gäng och göra väl planerade scenarion t.ex. bankrån vi planerar innan exakt vad vi ska göra och vad man enskild ska göra, vill få mycket respekt av andra människor att man inte bara kan lalla runt med vem som helst liksom. Få tag på mycket droger för att kunna sälja det vidare och kunna tjäna mycket pengar inom den branschen, bara bli bättre o bättre inom det kriminella Rpandet. Jag vill göra mitt gäng stolt genom att göra det dem säger till mig att göra, och den uppgiften jag får hade jag gjort välutförd och planerad, så jag kan köpa produkter till gänget. Kommer inte lalla runt kommer ta det seriöst med mycket suntförnuft.

Vad är bra kriminell rp för dig?: När man använder Sunt förnuft, Jag tycker man ska tänka så verklighetsbaserat som möjligt, Liksom hade det varit ett bankrån då måste man ju tänka hur skulle jag gjort nu, och så är det viktigt att ha med Fearrp också så man tänker som man bara har ett liv, liksom håller en polis en glock mot ditt huvud och du står med ryggen mot han kan inte du bara ta upp en pistol o börja skjuta mot honom. Jag tycker också bra krim är när man har ett gäng att vara i man gör bra/roliga scenarion t.ex. bankrån,stölder,säljer goa prylar, Man ska ha något att kommunicera i också, eftersom om någon i gänget ser någon från ett annat gäng som man kanske inte kommer överens med, så vill man att resten av gänget får reda på det så snabbt som möjligt så dem kan komma. Det är bra Krim för mig när det är så verklighets baserat som möjligt.

Beskriv hur sunt förnuft används inom kriminell rp: Suntförnuft inom KrimRp är ju nästan viktigast, man ska använda sig till så mycket verklighetsbaserad kriminalitet som möjligt. Det ska vara med i varenda scenario som man gör. Är det ett butiksrån måste man planera innan med sunt förnuft sen ska man även utföra det med sunt förnuft. är det någon som siktar en glock mot ditt bakhuvud då hade man ju inte bara tagit upp sitt vapen och försökt skjuta honom. Det är därför du ska använda det inom Krim för man ska tänka som en riktig kriminell Och försökt göra som dem i scenarion

Beskriv ett bra bankrån: Ett bra bankrån för mig är när det är väl planerat och bra utfört. Tycker alla ska planera innan vad man ska göra innan bankrånet så det inte blir krångligt under själva rånet. Man ska ha tvågisslor för det o inte låta dem gå förens man har fått en bra deal med poliserna och åkt iväg från platsen, tycker man ska gå med på vad polisernas krav är och dem borde gå med på ens egna krav t.ex. vi vill att ni ställer er vid väggen på andra sidan vägen, Sen ska man vänta tills på polisen lyssnar på vårat krav o har gjort det, då lämnar man gisslorna och hoppar in i bilarna och sticker ifrån platsen. När man väll flyr kan det vara bra o ha en plan dit man ska fly så man inte bara åker helt random till en plats, att istället kanske man har planerat små vägar innan så man har lättare att förlora poliserna. och dem vägarna kanske kan vara bra att kunna innan man väl gör det så det är bra att träna några gånger innan. sen så hoppar man in i någon/några bilar man parkerat inann för att sedan fly.

Du har fem personer som omringar dig med vapen, vad gör du?: Det finns inte direkt något o göra mest att man tar upp händerna, eftersom tar du upp ett vapen så är du död direkt. Jag hade lyssnat på deras åder och gjort vad dem säger. Där jag tycker man ska använda sig av FearRp och suntförnuft.

När ska du bära på vapen?: Man ska använda det i nödvändiga scenarion typ när man ska råna en butik så ska det vara med eller om man har mycket droger som man ska sälja som man ej vill förlora i onödan, det finns många olika kriminalitet scenarion där man ska bära det. Men dock ska man inte använda det vid allmänna platser där poliserna befinner sig och många invånare/medborgare.

Får du råna en tjänsteperson?: Nej.
Skrivet: 2 Juni 2022 11:17 Nemo/Neo
Grupp: Moderator
Antal trådar: 3 | Antal kommentarer: 290


Nekad.