⇦ Gå tillbaka
 
Krist10 - Kriminell ansökan
Skrivet: 16 Maj 2022 18:57 | Visningar: 0 Krist10
Grupp: Medlem
Antal trådar: 17 | Antal kommentarer: 31
Vad heter din karaktär?: Burgir Hallonsson

Hur gammal är du IRL?: 14

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Vad har du för mål med ditt kriminella?: Mitt mål med det kriminella är att gå med i ett gäng som kan utföra så roliga scenarion som möjligt. Jag vill helst gå med i det kriminella gänget Medellin eftersom att det inte är så många i gänget och jag brukade vara med i det som springpojke. Men då hette det Black Cobra och vi var tvungna att byta gäng namn eftersom att några Springpojkar blev kidnappade och krävdes att berätta information om gänget och vad ledaren hette. Då var de tvungna att byta gäng. Mitt allra mesta mål med det kriminella är att bli en så stor person inom rollspelet och en duktig gäng medlem som kan hantera både förlust och vinst. Det tredje målet är ju också summor av pengar som vi tjänar ihop av roliga scenarion som exempelvis Butiksrån, Stöld, Narkotikaförsäljning, BANKRÅN, och även sälja munkar om inga poliser är i tjänst. Sen också att man Rollspelar på rätt sätt och inte bara för att vinna. Ibland så är man tvungen att ta förlusten om det händer. Det händer ofta vid biljakter om man har haft något butiksrån osv. Då kör man in i något hårt som får dig att däcka + att ramla ur Motorcykeln/bilen. Man kan inte köra vidare eftersom man skulle varit sten död I verkliga livet om det hade hänt dig. Så mesta kriminella vill inte förlora scenarion när det händer.

Vad är bra kriminell rp för dig?: Bra kriminell Roll spel ska endast handla om Sunt förnuft alltså de besluten du skulle gjort i verkliga livet som i spelet. Det är extremt viktigt att det speglar in till det verkliga. Om jag exempelvis har två poliser som riktar pistol mot mig då jag har skjutit mot flertals personer/poliser. Jag får inte ta upp vapen och börja skjuta bara för att vinna det scenariot. Jag måste tänka. Skulle jag ha tagit fram pistol mot två tjänstepersoner som har riktade pistoler mot mig. Svaret är Nej eftersom att jag hinner inte reagera på det och de vill inte skada mig. Om jag skulle gjort det och bara skjutit mot dom skulle det vara Fearrp. Det menas med att man bryr sig inte om att sitt liv är vid fara. Man bryr sig inte att man kan dö vilken sekund som helst. Men det tänker man inte på eftersom att det är ett spel. Man ska värna för sitt liv och tänka att man har två pistoler riktade mot ditt huvud i verkliga livet. Då skulle du ha varit rädd och inte vågat säga ett ändå ord. Bra kriminellrollspel sker alltid när fler än en är med. Det blir mycket roligare för att kunna samarbeta och som exempelvis kunna kommunicera i en radio och informera vad vi ska planera. Kanske planerar vi mord på någon person och kärnar in en summa pengar för det. Självklart om någon har beställt mord eller varit uppkäftiga mot oss. Men annars kan vi inte gå runt och döda någon hur som helst. Vi måste Roll spela på det som har hänt för och ha en giltig anledning på varför vi ska börja med detta scenariot.

Beskriv hur sunt förnuft används inom kriminell rp: Sunt förnuft är det mest viktigaste Regeln. Om man inte följer Regeln så kommer det inte finnas något RP i huvud taget. Man ska exempelvis inte ta dumma beslut och börja skjuta och döda folk utan någon Bakomliggande anledning. Det ska vara planerat och tänkt så det märks att det är IRL. Annat exempel är att råna en Butik. Det ska vara planerat och man ska ha minst 1-2 Gisslan annars kan polisen helt enkelt storma butiken och gripa dig. Poliserna ska göra allt som krävs för att få gisslan vid liv samt vi kriminella ska ha 2 krav som polisen ska följa för att gisslan ska komma ut i goda händer aka (Säkerhet). Polisen ska också ha deras krav för att de ska följa de kriminellas krav. Så att vi är överens. Så här kan det gå till när ett kriminellt förhandling pågår. :Kriminell Mina krav är inga spikmattor samt att era bilar ska stå mot den .... väggen. :Förhandlaren/Polis För att vi ska följa dina krav så får du lyssna på våra krav som är att gisslan ska stanna i butiken och vi vill inte ha pistoler riktade mot både oss och gisslan Tack. När Kriminalen har utfört sitt ärende så ska han försöka smita. Och då bestämts det att en polis stannar med gisslan medans en eller flera försöker gripa mannen då att stoppa honom.

Beskriv ett bra bankrån: Ett bra bankrån ska vara planerat och det ska ha tagit tid. Bankrånet kommer handla om mycket sunt förnuft och det ska vara klart för alla när vi är redo, Först ska vi bestämma hur vi kommer in dit, vilka kläder vi ska ha på oss. Vi ska planera på Hur många gisslan som ska vara Delaktiga och vilka fordon samt flyktvägarna. vi kommer att ha en person som hackar valvet och tar pengarna samt har vi våran förare som ska dela ut våra fina krav till poliserna så att vi kommer ut med pengarna på vårat sätt. vi ska ha testa flyktvägarna så man är säker att de funkar. Sen gisslan ska vara med oss så att polisen inte bara stormar in i banken med pistol mot oss. Vi kommer också att vara beväpnade med pistoler så om det stormar in så kommer vi att skjuta gisslan samt mot dom också. Vi kommer att dela på oss när det kommer till flykten. Helst att en person försöker att köra direkt till gänghuset, stasha alla pengarna och komma och hjälpa oss vid flykten. Vi kommer kunna prata med varandra via radion så det kommer att gå komplett om vi bara är lugna och försöker att köra försiktigt nu eftersom alla invånarna gör det kaos. Vi kan förlora allting om det händer så vi vill vara så försiktiga som möjligt.

Du har fem personer som omringar dig med vapen, vad gör du?: Dom här scenariona händer ofta när man söker info om gänget eller Revenge. Om man är personen som är kidnappad så kan man inte göra så mycket utan bara att använda sig av Sunt förnuft och FearRP. Då menar jag att jag måste lämna oskadad och värna för sitt liv att man inte dör helst inte om man är med i ett kriminellt gäng för det kan sluta dåligt om man har spridit information om gängens ledare. Det ändå du kan göra vid en sån situation är att bara följa deras order. Om jag som har 5 stycken riktade pistoler mot mitt huvud och tar upp vapen och börjar attackera är det orealistiskt och det utgår inte till regeln Fear RP. Att ta fram det mot 5 personer som står runt dig. Jag skulle skitit ner mig och det hände i verkligheten. Man måste vara på hugget, ibland kan dem gissa fram vem du jobbar för. Då är ditt jobb att kunna komma fram med lögner som får dem att tro. Som exempelvis om de frågar Vart håller din Boss hus och vad heter han? Då kan jag lätt ljuga för att komma undan. Ja min boss heter Åke Nilson och brukar befinna sig vid taxi bolaget. Där brukar jag paketera åt honom. Då tror på det kan jag bara säga.

När ska du bära på vapen?: Jag får endast bära på vapen i stora scenarion exempel som när man gör butiksrån, bankrån osv. Också när man fraktar droger eller nåt gängkrig eller något Gängmöte. Man får absolut inte bära vapen vid Mekonomen eller Torget eftersom att det är en allmän plats och folk kan anmäla dig för vapeninnehav. Jag har sätt väldigt många folk som bär på vapen vid torget och det känns inte som att folk bryr sig om det. Man vill bara bära på den för sin egen säkerhet.

Får du råna en tjänsteperson?: Nej man får inte ta deras vapen och behålla det. Men man får konfiskera/beslagta deras vapnet fast lämna tillbaks det.
Skrivet: 16 Maj 2022 21:42 Blu3Zx
Grupp: Ledning
Antal trådar: 3 | Antal kommentarer: 186


Nekad Pga Ålder