⇦ Gå tillbaka
 
Krist10 - Kriminell ansökan
Skrivet: 6 Maj 2022 20:10 | Visningar: 0 Krist10
Grupp: Medlem
Antal trådar: 17 | Antal kommentarer: 31
Vad heter din karaktär?: Burgir Hallonsson

Hur gammal är du IRL?: 14

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Vad har du för mål med ditt kriminella?: itt mål med det kriminella är att kunna skapa seriösa och bra scenarion utan strul. Jag vill också bli så stor person inom Rpande också bli en grym medlem i ett gäng som har kommit tillbaka som jag kan bli respekterad av. Min karaktär är väldigt seriös och allvarlig när den kommer till olika scenarion men annars är den en trevlig och snäll person. Min karaktär ska uppfattas som en läskig och stor person, typ som en person ingen vill mucka med. Jag gillar inte när någon kommer fram till mig och leker ball eller tuff utan någon anledning. g. Målet med min karaktär i det kriminella är att bli en respekterad och stor person i gänget. Mitt mål är förmodligen att göra häftiga och långa scenarion. Min karaktär Burgir ser ganska feg ut inuti men om känslorna kommer ut så blir den aggressiv. Den vill inte att någon snackar skit om bossen och alla medlemmar samt springisar i mitt gäng. Den som gör det ligger under stora konsekvenser. Mitt kriminella mål är stora delar av pengar och samt intressanta scenarion som butiksrån, osv. Det blir bara mer intressant om alla Rpar på rätt sätt.

Vad är bra kriminell rp för dig?: Jag tycker bra kriminell rp är det viktigt med sunt förnuft i rollspelet. Det är extremt viktigt och det borde spegla in i det verkliga tiden. Man kan tragiskt inte springa runt och döda, kidnappa vem som helst utan att ha en anledning bakom hela händelsen. Bra Krim RP för mig är också att skapa stora scenarion för att alla ska ha det kul inte bara för makt och pengar. Ibland förlorar scenarion för andras skull exempel vis om jag räddar en person istället för mig själv och för andras skull också. Min karaktär kommer vara mogen och seriös under speciella scenarion. Och när jag menar det så menar jag till reglerna. Reglerna är också en stor del av rollspelet ex som Powergamea, om man blir jagad av polisen och sen crashar hårt vid hastigheten 250 typ då kan jag inte bara fortsätta köra vidare utan jag måste verkligen stanna som att det gjorde ont även om man förlorar scenariot måste man följa reglerna.

Beskriv hur sunt förnuft används inom kriminell rp: Sunt förnuft är det mest viktigaste Regeln i staden Centralen. Om man inte följer Regeln så kommer det inte finnas något RP i huvudtaget. Man ska exempelvis inte ta dumma beslut och börja skjuta och döda folk utan någon Bakomliggande anledning. Det ska vara planerat och tänkt så det märks att det är IRL. Annat exempel är att råna en Butik. Det ska vara planerat och man ska ha minst 1-2 gisslor annars kan polisen helt enkelt storma butiken och gripa dig. Poliserna ska göra allt som krävs för att få gisslorna vid liv samt vi kriminella ska ha 2 krav som polisen ska följa för att gisslorna ska komma ut i goda händer. Polisen ska också ha deras krav för att de ska följa de kriminellas krav. :Kriminell Mina krav är inga spikmattor samt att era bilar ska stå mot den .... väggen. :Förhandlaren/Polis För att vi ska följa dina krav så får du lyssna på våra krav som är att gisslorna ska stanna i butiken och vi vill inte ha pistoler riktade mot både oss och gisslan Tack. När Kriminellen har utfört sitt ärende så ska han försöka smita.

Beskriv ett bra bankrån: Ett bra bankrån ska vara planerat och det ska ha tagit tid med planen. Bankrånet kommer handla om mycket sunt förnuft och det ska vara klart för alla när vi är redo, Först ska vi bestämma hur vi kommer in dit, vilka kläder vi ska ha, Hur många gisslor som ska vara fängslade, vilka fordon samt flyktvägarna och alla kraven för att scenariot ska gå på vårat sätt. vi ska testa flyktvägarna så man är säker att de funkar. Sen gislorna ska vara med oss så att polisen inte bara stormar in i banken med pistol mot oss. Vi kommer välja ut en som är föraren som snackar med polisen om kraven ex om Inga spikmattor och inga pistoler riktade mot oss. Alla ska bära mask förutom gislorna.

Du har fem personer som omringar dig med vapen, vad gör du?: De här scenariona händer när man söker info om gänget eller revange. Men här kan man inte göra så mycket, bara att använda sig av sunt förnuft och fearRP. Då menar jag att jag måste lämna oskadad. Det ändå du kan göra vid en sån situation är att bara följa deras order. Om man tar upp vapen och börjar sikta är det orealistiskt. Att ta fram det mot 5 personer som står runt dig. Jag skulle skitit ner mig och det hände IRL.

När ska du bära på vapen?: Man får endast bära på vapen i stora scenarion exempel som när man gör butiksrån, bankrån osv. Också när man fraktar droger eller nåt gängkrig och Gängmöte. Man får absolut inte ha vapen vid Mekonomen eller Torget.

Får du råna en tjänsteperson?: Nej man får inte ta deras vapen och behålla det. Men man får ta emot vapnet fast efter scenariot måste man lämna tillbaks det.
Skrivet: 7 Maj 2022 18:57 Örjan Lööf
Grupp: Medlem
Antal trådar: 4 | Antal kommentarer: 13


+rep Bra på rp
Skrivet: 10 Maj 2022 13:18 Jack Andersson
Grupp: Support
Antal trådar: 8 | Antal kommentarer: 127


Nekad.