⇦ Gå tillbaka
 
Paqussz - Kriminell ansökan
Skrivet: 3 Maj 2022 15:18 | Visningar: 0 Paqussz
Grupp: Medlem
Antal trådar: 12 | Antal kommentarer: 134
Vad heter din karaktär?: Jerry Olsen

Hur gammal är du IRL?: 15

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Vad har du för mål med ditt kriminella?: Mitt mål med kriminella rpn på servern är liksom få allas respekt så dom liksom vet vem jag är. Och få det till liksom ett seriöst rp så det blir verklighets troligt vilket är meningen. Jag vill få fram bra och roliga scenarion för det är de som är de roliga men pengarna behövs ju också. Men vill ju såklart vinna och ta med sig pengarna men jag gör det på ett rättvist sätt, Jag kör inte upp på ett berg bara för att jag vet att polisen inte får åka upp ditt utan jag använder mig av sunt förnuft. I början är det viktigt också att vissa respekt för andra kriminella gäng för dom är liksom på en annan nivå en vad du börjar på.

Vad är bra kriminell rp för dig?: Enligt mig är bra kriminell rp när du använder dig av sunt förnuft så det liksom blir verklighets troligt. Allt måste vara planerat och inte att du bara bestämmer dig för att gå till en butik för att råna den bara för att. Du måste tänka liksom vad en kriminell skulle gjort i verkligheten eller vad jag skulle gjort, t.ex ifall du har en lamborghini som getaway bil så kan du inte ta den upp för ett berg full fart bara för att vinna scenariot. För att ifall man kör för att vinna blir det ju inget scenario och det är ju dom alla tycker är roliga det är ju de vi spelar för att få fram. Man ska inte bara för att man är kriminell döda folk bara sådär måste finnas en anledning till de.

Beskriv hur sunt förnuft används inom kriminell rp: Sunt förnuft inom Kriminell rp är väldigt viktigt enligt mig och måste användas. Kriminell rp kommer att ingå med att ta beslut som måste vara realistiska och liksom inte bara skjuta polisen så du kan sticka, Utan besluten måste komma fram snabbt men realistiskt/sunt förnuft. Sen om du är krim och kör 200 km h så ska du ändå stanna från polisen även fast du är krim om du inte åker runt kanske med din pistol eller nåt olagligt då såklart ska du ju sticka men då finns det en anledning till att du åker ifrån dom. Sunt förnuft är väldigt viktigt överhuvudtaget men kanske att man ska tänka lite mer på de som krim

Beskriv ett bra bankrån: Ett bra bankrån är när det är väldigt bra planerat så att liksom alla som kommer vara inblandade i detta rån vet vad som gäller. Detta är de viktigaste att fixa innan rånet hitta gisslan,En bra bil att köra iväg med, flyktvägar,Hackningsenhet. Det är liten en av dom viktigaste grejerna att ha. Sen bestämmer man vilka som ska hitta gisslan. Sen är det alltid bra att kolla igenom området vad det finns för vägar. Nu har vi kommit till att planera rånet att vi är där inne, bestämmer vem det är som ska köra bilen vem det är som förhandlar, vem hackar, och vem håller koll på gisslan. Nu när allt är planerat fixar ni såklart så man inte kan känna igen er och säga kanske till gisslan att byta om till samma kläder det kanske blir lite förvirrade. Alla placerar ut sig vart alla ska stå.. Så väl när rånet är slut så är det bara att förbereda sig. Sen ifall polisen inte lyssnar på kraven kan man ta med en gisslan. Sen åker ni eran planerade flyktväg ihop om att ni tappar polisen. Sedan ifall ni tappar polisen måste man byta kläder och hålla låg profil så inte polisen märker en.

Du har fem personer som omringar dig med vapen, vad gör du?: Om jag t.ex har gjort ett rån och blir omringad av 5 poliser med pistol riktat mot mig ska jag såklart stanna upp ta upp händerna och lyssna på vad dom säger. Eftersom rp är baserat på verkligheten ska du inte ta fram din pistol för att du skulle du vart skjuten så snabb är man inte att ta fram vapnet utan man ska använda sig av fear rp och du måste värna om ditt liv så du inte dör utan låt rädd för det skulle man vara i verkligheten.

När ska du bära på vapen?: Jag ska bära vapen när det väl behövs vid kriminella aktiviteter såsom butiksrån, kidnappning, drog handling. Du ska inte gå runt med en pistol på torget eftersom fler personer är där och finns liksom ingen anledning att skjuta någon på torget, om den personen är på torget får du lura han där han inte syns sen kidnappa han.

Får du råna en tjänsteperson?: Nej det får man inte. Man får inte ta polisers taser eller pistol om det inte är ett extremt stort scenario t.ex bankrån och en polis är gisslan tar/beslagtar du dom för din egen säkerhet under själva scenariot sen efter detta scenario lämnar du tillbaka dom
Skrivet: 3 Maj 2022 15:34 Paqussz
Grupp: Medlem
Antal trådar: 12 | Antal kommentarer: 134


Kommer såklart fixa en aktiv platinum ägare innan jag blir krim
Skrivet: 4 Maj 2022 05:43 ABClol123
Grupp: Medlem
Antal trådar: 0 | Antal kommentarer: 1


+Rep har varit kriminell innan och RPar jätte bra som det, trevlig och alltid rolig både OOC och RP, förtjänar att bli krim
Skrivet: 4 Maj 2022 05:48 AMGSL55
Grupp: Medlem
Antal trådar: 12 | Antal kommentarer: 26


+rep bra krim, trevlig och rolig
Skrivet: 4 Maj 2022 14:11 D4TN
Grupp: Medlem
Antal trådar: 7 | Antal kommentarer: 21


+rep Paqussz är en konung
Skrivet: 4 Maj 2022 15:40 D4TN
Grupp: Medlem
Antal trådar: 7 | Antal kommentarer: 21


Gå bara inte med i ett skit gäng som det gänget som Snagg och Tobbebara är med i
Skrivet: 11 Maj 2022 07:46 Örjan Lööf
Grupp: Medlem
Antal trådar: 4 | Antal kommentarer: 13


+rep
Skrivet: 13 Maj 2022 17:25 Rory
Grupp: Ledning
Antal trådar: 0 | Antal kommentarer: 181


Ansökan godkänd.