⇦ Gå tillbaka
 
MilleOnTheBeat - Kriminell ansökan
Skrivet: 29 April 2022 10:24 | Visningar: 0 MilleOnTheBeat
Grupp: Medlem
Antal trådar: 1 | Antal kommentarer: 0
Vad heter din karaktär?: Haval Karim.

Hur gammal är du IRL?: 14+

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Vad har du för mål med ditt kriminella?: Att skaffa ett gäng träffa kriminella vänner uppnå bra kriminella scenarion som är både roliga och bra för Polisen och de kriminella använda mina tidigare erfarenheter och utveckla dem med andra och lära sig mera och mera inom det kriminella rpande så mina mål är att utveckla mitt kriminella rpande och göra det bättre och att förhoppningsvis Gå med i nått gäng med vänner från IG och rpa mig fram med gänget och bygga upp det skaffa vapen tjärna bra pengar till gänget OSV och till mig själv så jag kan ta hand om mitt kriminella rpande och bygga upp ett namn i denna stad!. och hjälpa andra kriminella sälja droger och vapen som kriminell.

Vad är bra kriminell rp för dig?: Att inte rpa för bara Makt och pengar!. det är inte bra det som är bra för mig är att använda Suntförnuft, OSV och att rpa sig fram i det kriminella inte gå runt att skjuta på folk finns mycket som är bra för mig inom Kriminellt rpande.

Beskriv hur sunt förnuft används inom kriminell rp: Oavsett som kriminell ska man rpa sig fram och till Suntförnuft. Där oavsett.. Om man är krim så ska man ej springa in i en polis station och skjuta alla poliser och ta deras saker man ska alltid rpa sig med Suntförnuft.

Beskriv ett bra bankrån: ett bankrån ska vara planerat bra man ska om vi säger att några i gänget ska mötas gänghuset sen så håller andra koll på om det är mycket folk och poliser i närheten den som håller i allt säger precis vad man ska göra i ett bankrån så brukar det oftast vara alla som ska göra bankrånet åker i en snabb bil och åker någon stans och hämtar gisslan till exempel bennys för det är lätt att hittas folk och bara ta in i bilen man hotar med en pistol eller något tyngre vapen till exempel ak47 silence sen ber man gisslan att hoppa in och när dom har gjort det åker man till banken det är viktigt att det går snabbt för annars hinner polisen före. när man kommer fram så släpper man gisslan inuti banken och om man ska göra scenariot lite större och roligare så kan man rpa att man ska sätta tejp runt munnen eller något sånt. när polisen kommer till plats så förhandlar man och säger hur långt tid det ska ta och hur man ska fly där ifrån för om man inte vill ha spikmattor så hotar man med gisslan att ta bort det. man ska helst ha många gisslor också. efter en stund så planerar man tillsammans hur man ska göra och när vi ska åka. när man har förhandlat och allt med polisen och man har fått som man vill och tiden snart är slut på bankrånet så tar man en gisslan och ställer på trappan och säger om ni skjuter när vi drar med bilen kommer vi skjuta gisslan som står här. sen hoppar man in i bilen och drar och då står poliser och är redo på att köra efter rånarna när alla poliser är efter så ska den

Du har fem personer som omringar dig med vapen, vad gör du?: Tar upp mina händer och lyssnar på dom man kan ej bara ta upp en pistol och börja skjuta då bryter man emot Fear-Rp.

När ska du bära på vapen?: När man har oflk efter sig eller man ska göra ett stort kriminellt scenario man ska inte bara ha pistol på sig hela tiden det ska användas i kriminella scenarion där man måste och lika man ska ej öppna eld med vapen utan en bra anledning eller ett stort scenario.

Får du råna en tjänsteperson?: Nej.
Skrivet: 3 Maj 2022 14:51 Nemo/Neo
Grupp: Moderator
Antal trådar: 3 | Antal kommentarer: 290


Nekad.