⇦ Gå tillbaka
 
Axel Lööf - Kriminell ansökan
Skrivet: 28 April 2022 17:01 | Visningar: 0 Axel Lööf
Grupp: Medlem
Antal trådar: 3 | Antal kommentarer: 0
Vad heter din karaktär?: Axel Lööf

Hur gammal är du IRL?: 15 år

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Vad har du för mål med ditt kriminella?: Mitt mål med att vara kriminell är att var typ en okänd kriminell bland poliser men bland andra kriminella så vill jag vara stor. Jag vill vara med i ett gäng som jag kan vara med i och som jag kan hjälpa. Mitt största mål med att bli kriminell är att bli rik och äga ett gäng. jag vill sälja droger men ändå inte bli sed av polisen. om jag ser en polis så kommer jag hålla mig undan så dom inte ser oss eller så springer/kör där ifrån.

Vad är bra kriminell rp för dig?: bra kriminell rp för mig är att allt är väll planerat och att inte bara åka runt och skuta folk och poliser utan anledning. Det är också viktigt att spela med sunt förnuft för att det ska vara så lika som irl. det ska också finnas fiender och olika höga personer i sitt gäng eller andras gäng och dom höga i gängen bestämmer vad man ska göra som tex ett gäng attack. jag tycker där väldigt roligt med action att tex skjuta mot andra gäng.

Beskriv hur sunt förnuft används inom kriminell rp: sunt förnuft är att man tex krockar in i en vägg och låssas som ingenting har hänt utan att bara köra i vägg utan att säga något som typ aj eller typ ringa merkonomen om bilen har gått sönder eller om man har skadat sig så ska man ringa till ambulansen. det ska alltså vara som verkligheten. sunt förnuft är också typ att man inte ska åka runt och skjuta folk eller bara kidnappa folk bland många andra folk efter som det skulle ingen göra i irl.

Beskriv ett bra bankrån: ett bra bankrån är att allt ska vara planerat och ska hållas i rp man ska också ha med minst en gissla efter som då kan man hota polisen att dom inte bara ska gå in i banken. Man måste också ha mask på sig så att polisen inte känner igen än efter rånet och vapen och för att försvara sig och det går inte att råna en bank i verkligheten man ska också ha en getawaydriver och en bil som getawaydrivern ska köra iväg med alla som har rånat banken från polisen efter man har rånat banken.om polisen kommer för nära banken och inte lyssnar så tycker jag att man kan skjuta i marken eller om dom först skjuter. man ska också ha med sig en radio för att lättare kunna prata lättare med sina gängmedlemmar och kunna uppdatera dom med vad som händer.

Du har fem personer som omringar dig med vapen, vad gör du?: om fem personer siktar vapen på mig så kommer jag ge dom vad dom frågare efter och kommer göra vad dom säger till mig att göra. jag kommer att följa fear rp det är alltså att man inte ska börja attackera dom eller springa iväg.

När ska du bära på vapen?: Jag ska bära på vapen om jag känner mig hotad eller om någon är efter mig. Men jag ska också bära vapen om jag är på ett speciellt uppdrag där det kan vara användbart att bära vapen.

Får du råna en tjänsteperson?: nej det får man inte göra efter som en tjänsteman får får inte bli av med sin utristning.
Skrivet: 3 Maj 2022 14:52 Nemo/Neo
Grupp: Moderator
Antal trådar: 3 | Antal kommentarer: 290


Nekad.