⇦ Gå tillbaka
 
triva7310 - Kriminell ansökan
Skrivet: 26 April 2022 17:08 | Visningar: 0 triva7310
Grupp: Medlem
Antal trådar: 6 | Antal kommentarer: 3
Vad heter din karaktär?: Alex petterson

Hur gammal är du IRL?: 16

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Vad har du för mål med ditt kriminella?: mina mål med det kriminella är att bli väldigt mäktig och kunna göra roliga scenarion för att få högre RP nivå på det kriminella gängen. Sen är min plan att gå med i ett kriminellt gäng och få tag på massa droger och vapen för att sedan kunna gör bra scenarion på bankrån, butiksrån och på mord. så planen är att få tag på massa vapen,droger och göra roliga och fetta scenarion och få upp RP nivån inom det kriminella. Jag har även tänk att gå med i ett gäng och det ska bli väldigt stort och folk ska veta vilka vi är och att vi inte är några man vill ha problem med för då kommer konsekvenser tas. SEn vill jag göra mitt arbete inom väl och göra mitt gäng stolta genom att hjälp till med att tillverka droger och även sälja dom för att sedan använda pengarna till att köpa flykt bilar och vapen så alla brott man gör går så bra som möjligt.

Vad är bra kriminell rp för dig?: bra kriminell RP för mig är när man gör bra och väl planerade scenarion och inte bara håller på att göra span tama saker och att man inte bara gör saker för man kan. Utan att saker och ting ska va bra planerade även om det är en kidnappning eller butiksrån eller vad det nu kan va. Det jag menar är att oavsett vad man gör ska det vara planerat och det ska nästan alltid finnas en bra anledning till dom sakerna man gör. Alla saker man ska göra ska även vara så verklighetsbaserade som möjligt och det ska alltid finnas en anledning till att man gör sakerna och sen ska även reglerna som fear rp och sunt förnuft alltid följas.

Beskriv hur sunt förnuft används inom kriminell rp: sunt förnuft inom kriminell RP är när man gör alla sina kriminella handlingar så verklighetstrogna så mycket som möjligt. Man ska tänka ut och ut förra det så som dom kriminella gör det i verkligheten och inte som om det vore ett spel t.ex. om nån kör på dig eller knivhugger dig ska du inte ställa dig upp och börja skjuta utan då ska man ligga kvar på backen och RP som om man har extremt ont. Man ska oxå ha en anledning till att kidnappa någon osv men när man gör dom kriminella handlingarna ska man tänka på vart man gör det så man inte gör det mitt på torget t.ex.

Beskriv ett bra bankrån: Ett bra bankrån är ett planerat bankrån från start till slut med vart folk ska va och vad deras uppgifter är. Det ska även va uppgjort vad alla som är med på rånet ska göra och det ska också finnas minst två gisslor. man ska gå med på polisens krav och att även dom ska gå med på dom kraven som vi säger sen väntar man en liten stund tills poliserna har gått bort en bit för att sedan kunna hoppa in i bilen och fly. sen ska man ha en bra flyktväg och den ska vara väl planerad och den ska man ha gärna ha tränat på några gånger så man vet vart man ska så man sedan kan komma undan från snuten och sedan ta sig vidare till några flykt bilar som man har ställt ut någonstans.

Du har fem personer som omringar dig med vapen, vad gör du?: Jag använder mig av fear RP och gör som dom säger

När ska du bära på vapen?: När det är pågående scenarion eller när man har massa droger som man inte vill förlora men man ska inte bära den på sig när man är t.ex. på torget eller på liknande allmänna platser.

Får du råna en tjänsteperson?: NEJ
Skrivet: 3 Maj 2022 14:55 Nemo/Neo
Grupp: Moderator
Antal trådar: 3 | Antal kommentarer: 290


Godkänd.