⇦ Gå tillbaka
 
Örjan Lööf - Kriminell ansökan
Skrivet: 26 April 2022 17:02 | Visningar: 0 Örjan Lööf
Grupp: Medlem
Antal trådar: 4 | Antal kommentarer: 13
Vad heter din karaktär?: Örjan Lööf / verklighet = Aston

Hur gammal är du IRL?: 15 år gammal

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Vad har du för mål med ditt kriminella?: Målen som jag har med mitt kriminella är att vara ganska diskret. Jag vill inte att många vet om att jag är kriminell. Jag vill vara med i ett gäng där jag kan vara med och hjälpa till mycket men även jobba diskret. Jag vill bli rik och skicklig i mitt arbete. Ett gäng vill jag gå med i som spelar på ett seriöst sätt och skapar mycket roliga scenarion. Jag vill sälja mycket droger och hålla mig undan från polisen. Om jag ser en polis så sticker jag därifrån typ direkt för att inte bli tagen av de.

Vad är bra kriminell rp för dig?: Bra kriminell rp för mig är välplanerade scenarion och mycket hatiskt uppförande. Man ska inte springa runt och döda varandra titt som tätt. Man ska spela med sunt förnuft som att allt är i verkligheten. Man ska ha fiender inom gäng och olika grupper, det leder till att det blir hetsig rp och stressig rp. Det är kul tycker jag då det faktiskt sker någonting. För mig tycker jag att det är kul när olika gäng krigar emot varandra. Då höjs spänningen och man får bevisa hur bra man är. Fear RP tycker jag är obligatoriskt inom krim rp. Det är det för att hålla rp nivån så hög som möjligt.

Beskriv hur sunt förnuft används inom kriminell rp: Sunt förnuft används inom kriminell rp för att folk inte ska springa runt och döda varandra hela tiden. Man ska spela så verklighetstroget som möjligt och reflektera till verkligheten. Man ska inte kidnappa folk här och var bara för att man är kriminell utan allt ska vara väl planerat och man ska ha en riktig anledning till att göra det. Ett exempel till det var när Taimour beställde mord på mig. Då pratade han med ett gäng och sa massa dumma saker om mig. Då hade gänget en riktig anledning att döda och kidnappa mig. Om man till exempel blir skjuten i foten så ska man rp:a som att det faktiskt för ont och inte springa runt som om inget har hänt. Om man ska döda någon så ska man inte göra det på en öppen plats utan man kidnappar offret och tar hen till ett diskret ställe. När man väl är där så kan man avrätta offret men man ska alltså helst inte göra det på allmän plats då det inte är verkligt direkt.

Beskriv ett bra bankrån: Ett bra bankrån bör och ska vara välplanerat. Man ska ha minst en gisslan och ska ha innehavt något typ av vapen innan man startar bankrånet. Man ska ha en "getawaydriver" som kör iväg med alla gängmedlemmar efter bankrånet är slut. Om polisen avlossar skott så ska man själv göra det enligt mig, man kan även göra det om polisen kommer för nära i försöker att komma iväg. Tillbaks till bankrånet. En utav gängmedlemmarna ska kommunicera med polisen. De ska försöka ge två krav till polisen till exempel inte ha några spikmattor och att de ska stå längre bort. Det ökar realismen och rp nivån av bankrånet. Det blir också enklare att komma iväg då man kan skapa fördelar för än själv. Man ska alltid kommunicera med sitt gäng i någon typ av radio för att det man ska ha bra koll på vad det är som händer. Allting ska utföras på ett så gängkriminellt sätt som möjligt. Man ska vara ganska diskret med vad man gör och man ska ställa krav. Man ska berätta till polisen om sitt gissla men även lyssna på polisen. Man ska följa deras krav. Olika uppgifter ska utdelas innan bankrånet till gängmedlemmarna. Uppgifter ska man ha så att allt inte ska vara rörigt. När man väl flyr så ska man ha en planerad väg att åka.

Du har fem personer som omringar dig med vapen, vad gör du?: Jag lyssnar på vad de säger och om de ställer krav så gör jag vad de säger. Jag följer alltså regeln FEAR RP. Fear rp är att om nu fem personer riktar vapen mot dig så ska du inte dra vapen själv eller springa iväg för att det är ett spel. Man ska reflektera till verkligheten, liksom vad hade du gjort i en sådan situation.

När ska du bära på vapen?: Jag ska bära på vapen om jag känner mig hotad eller om någon är efter mig. Men jag ska också bära vapen om jag är på ett speciellt uppdrag där det kan vara användbart att bära vapen.

Får du råna en tjänsteperson?: Nej, det får man inte göra för att tjänstemännen får inte bli av med sin utrustning enligt reglerna.
Skrivet: 26 April 2022 17:05 Gräsmattan
Grupp: Medlem
Antal trådar: 4 | Antal kommentarer: 5


Passar skit bra som kriminell
Skrivet: 27 April 2022 18:53 Nemo/Neo
Grupp: Moderator
Antal trådar: 3 | Antal kommentarer: 290


Nekad.