⇦ Gå tillbaka
 
Frans_ - Kriminell ansökan
Skrivet: 26 April 2022 13:51 | Visningar: 0 Frans_
Grupp: Medlem
Antal trådar: 1 | Antal kommentarer: 0
Vad heter din karaktär?: Frans Åkesson

Hur gammal är du IRL?: 13 men har varit krim och polis på servern innan.

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Vad har du för mål med ditt kriminella?: Mitt mål inom det kriminella är att få ett så bra rp nivå inte bara inom det kriminella utan också på servern i sig. Jag vill få en seriös rp inom kriminell verksamhet där alla följer grundreglerna att inte vdma, rdma, cop bait , fearrp, powergaming men också att man ska använda sig av sunt förnuft som är en av de viktigaste reglerna. Jag vill även få ett stort kriminellt namn, men inom polisen ett väldigt litet. (alltså det jag menar är att jag vill att poliser inte vet vem jag är men kriminella vet). såklart vill jag också ha pengar inom gänget så att man kan köpa gäng bilar och bilar till mig själv men även fina lägenheter. Man ska vinna scenarion på rättvisa sätt och inte använda sig av fail rp eller något annat fusk för att vinna ett scenario. Om jag blir kriminell kommer jag att ha stor respekt och försöka få mycket info för att tillsluta kunna sälja info till andra gäng samt privatpersoner, jag kommer att tillbringa minst en vecka för att få reda på info. Efter ett tag kommer jag att försöka gå med i något gäng som inte är ett gäng där man lallar på något sätt!. Därpå kommer jag att försöka bygga upp min ekonomi därifrån genom info,rån,inbrott med ett bra mellanrum mella varje rån. För det sista kommer jag försöka att få stor respekt som jag skrev tidigare och vara ett bra exempel för nya som kommer in på servern och kanske också vill bli kriminella eller som helt enkelt är nya.

Vad är bra kriminell rp för dig?: För mig är bra kriminell rp när alla regler följs på ett bra sätt och att det blir så verklighetsbaserat som möjligt, Man ska rpa bra och göra allt så att det skulle kunna utspela sig irl. När man ska råna ska det vara planerat ett bra tag innan. Man ska planera allas roller i det hela, vem som ska råna, hålla gisslan, vem som ska ställa kraven till polisen och vem som ska vara getaway driver allt detta tycker jag själv borde planeras en dag innan eller ett bankrån kanske till och med 3-4 dagar om man ska ha mycket detaljer på rånet om vilka vägar man ska ta när man kör från polisen och helt enkelt få ett så bra scenario som möjligt. När man tror man är färdig med planen och kartorna som man rpar på när man visar vart man ska köra ska man ALLTID checka av så att allting har en röd tråd i sig, så att allt följs och man måste nästan köra bilen som man har som getaway vehicle genom vägarna så man får bra flyt och så man inte krockar på något hinder. En annan viktig sak att tänka på är att man MÅSTE ALLTID köra med sunt förnuft det menas med att man inte kör upp på ett berg med en lamborghini eller någon annan bil som inte är till för terräng som en bugatti. Använder man sig inte av detta kan det leda till en varning eller eventuellt en banan så det måste man tänka på.

Beskriv hur sunt förnuft används inom kriminell rp: Sunt förnuft inom kriminell rp är det att man ska inte göra saker som inte skulle kunna hända i verkligheten som att dra vapen på torget eller att skjuta en person utan anledning, hade det hänt i verkligheten, nej, man måste tänka sig in i personen och inte göra dumma beslut t.ex efter ett bankrån man kör inte upp på ett berg med en lamborghini eller någon annan bil som inte är till för terräng, som en bugatti. Använder man sig inte av detta kan det leda till en varning eller eventuellt en bann så det måste man tänka på. När man är på drogställen är det JÄTTE viktigt att tänka på vad man gör för att om någon kommr till det drogstället du är på kan du inte bara skjuta de, du måste leva dig in i händelsen och gå fram till de och be de åka och gör de inte det kan man sikta pistol och säg " du har 10 sek på dig annars ryker du".

Beskriv ett bra bankrån: Ett bra bankrån ska vara planerat god tid innan, man ska göra ett möte inom gänget så att alla vet hur det ska utföras. Under detta mötes ska planeras vilka flyckt vägar det finns och vilka vägar man ska ta. Man ska bestämma vem som ska vara getaway driver, enligt mig ska detta utses till den bästa föraren. Man ska även bestämma vem som ska hitta gisslan, jag tycker att man ska fråga om folk behöver skjuts till bärgaren eller tvärt om och därifrån ta in de, man ska söka igenom de så att de inte har något vasst på sig eller till och med vapen på sig. Man ska planera vem som ska säga kraven och detta borde utses till vice bossen för att om polisen får bossen är det kört. Man ska inte ha orealistiska krav. Kraven borde vara alla från att polisbilar ska vara vända, ingen helikopter och 10-20sek förväg. Man ska välja vem som ska fixa hacking device och vem som ska hacka. När man kommit ifrån poliserna efter att man gjort bankrånet ska man byta kläder och bil så att polisen inte vet vem och vart man är. Samma där som jag sa innan i texten är att man måste använda sig av sunt förnuft, sunt förnuft det menas med att man inte kör upp på ett berg med en lamborghini eller någon annan bil som inte är till för terräng som en bugatti. Använder man sig inte av detta kan det leda till en varning eller eventuellt en banan så det måste man tänka på.

Du har fem personer som omringar dig med vapen, vad gör du?: Jag hade gjort exakt som de hade bett mig att göra, jag hade hållit uppe mina händer och satt mig ner på knä direkt. Och detta är ju rp så att jag hade inte dragit fram gun/vapen och försökt döda fem pers utan jag hade använt mig av fear rp och inte riskerat mitt liv för att döda fem personer. Jag tror att många inom rp inte förstår det att man inte kan ställa sig upp och börja skjuta eller slå, något som är viktigt när man är gissla eller kidnappad är att observera om man har munkavle eller tejp för ögonen så man inte börjar prata rakt ut i luften helt random när man har munkavle.

När ska du bära på vapen?: Man ska bära vapen på sig under kriminella aktiviteter som bankrån, droghandel, gängkrig och inbrott, man ska aldrig bära vapen på sig på torget utan anledning. Man ska använda sig av sunt förnuft det hade aldrig hänt irl att du drar gun på folk på torget utan anledning. Om man ska kidnappa ska man ta de ur zon så att ingen ser att man kidnappar de. När man kidnappar ska man vara neutral och lugn. Och när man är på drog ställen och andra folk är där ska man ALLTID fråga var de kommer ifrån och försöka enas om vart man ska plocka.

Får du råna en tjänsteperson?: Nej man får absolut inte råna eller ta saker från en tjänsteperson vare sig det är en meko personal, sjukvårdare eller polis den enda gång man får ta saker är under stora scenarion som bankrån om man har en tjänsteperson som gissla. Man får ta beslagta tjänstevapnet tillsvidare under scenariot och sedan efter scenariot lämna in vapnet till polisen efter scenariot har tagit sluta och allt är lugnt igen.
Skrivet: 26 April 2022 15:31 Blu3Zx
Grupp: Ledning
Antal trådar: 3 | Antal kommentarer: 186


Nekad pga ålder