⇦ Gå tillbaka
 
triva7310 - Kriminell ansökan
Skrivet: 26 April 2022 13:47 | Visningar: 0 triva7310
Grupp: Medlem
Antal trådar: 6 | Antal kommentarer: 3
Vad heter din karaktär?: Alex petterson

Hur gammal är du IRL?: 16

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Vad har du för mål med ditt kriminella?: Att bli väldigt mäktig och kunna göra roliga scenarion och få högre RP nivå på det kriminella gängen. Sen är min plan att gå med i ett kriminellt gäng och få tag på massa droger och vapen för att sedan kunna gör bra scenarion på bankrån och butiksrån och på mord. så planen är att få tag på massa vapen,droger och göra roliga och fetta scenarion och få upp RP nivån inom det kriminella. Jag har även tänk att gå med i ett gäng och det ska bli väldigt stort och folk ska veta vilka vi är och att vi inte är några man vill ha problem med för då kommer konsekvenser tas.

Vad är bra kriminell rp för dig?: bra kriminell RP för mig är när man gör bra och väl planerade scenarion och inte bara håller på att göra span tama saker och att man inte bara gör saker för man kan utan att saker och ting ska va bra planerade även om det är en kidnappning eller butiksrån eller vad det nu kan va. Det jag menar är att oavsett vad man gör ska det vara planerat och det ska nästan alltid finnas en bra anledning till dom sakerna man gör. Alla saker man ska göra ska även vara så verklighetsbaserat som möjligt

Beskriv hur sunt förnuft används inom kriminell rp: sunt förnuft inom kriminell RP är när man gör alla sina kriminella handlingar så verklighetstrogna så mycket som möjligt. Man ska tänka ut och förra så som det kriminella gör det i verkligheten och inte som om det vore ett spel t.ex. om nån kör på dig eller knivhugger dig ska du inte ställa dig upp och börja skjuta utan då ska man ligga kvar på backen och RP som om man har extremt ont.

Beskriv ett bra bankrån: Ett bra bankrån är ett planerat bankrånet från start till slut med vart folk ska va och vad deras uppgifter är. Det ska även va uppgjort vad alla som är med på rånet ska göra och att man ska gå med på polisens krav och att även dom ska gå med på dom kraven som vi säger. sen ska man ha en bra flyktväg och det ska inte bara börjas skjutas helt random för om man ska börja skjuta så ska det finnas en bra anledning typ som att polisen började skjuta först. Det ska oxå va minst två gisslor och det man ska ha planerat allt i god tid i förväg så man vet hur flykt vägen ska va och även vart det kommer stå bilar och vilka som kommer stå vart och alla flyktvägar och sånt ska vara inövade så alla vet vart dom ska åka så det inte ä nåt som går snett när man flyr.

Du har fem personer som omringar dig med vapen, vad gör du?: Jag använder mig av fear RP och gör som dom säger och jag spelar rädd som man skulle vart i verkligheten och man ska inte hålla på att kaxa och sånt utan man ska gör det dom ber än att göra.

När ska du bära på vapen?: När det är pågående scenarion eller när man har massa droger som man inte vill förlora men man ska inte bära den på sig när man är t.ex. på torget eller på liknande allmänna platser.

Får du råna en tjänsteperson?: NEJ
Skrivet: 26 April 2022 13:53 triva7310
Grupp: Medlem
Antal trådar: 6 | Antal kommentarer: 3


har svårt för att skriva långa texter
Skrivet: 26 April 2022 15:32 Jack Andersson
Grupp: Support
Antal trådar: 8 | Antal kommentarer: 127


Ansökan nekad. Utveckla lite till! :D