⇦ Gå tillbaka
 
Dizzy_00 - Kriminell ansökan
Skrivet: 25 April 2022 17:12 | Visningar: 0 Dizzy_00
Grupp: Medlem
Antal trådar: 1 | Antal kommentarer: 0
Vad heter din karaktär?: Dizzy Andersson

Hur gammal är du IRL?: 17

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Vad har du för mål med ditt kriminella?: Mitt mål med Krim är att ha det så roligt som möjligt kunna göra bankrån med sjuka idéer och kunna göra andra stora scenarion som inte tidigare setts inom centralens historia. Jag har sjuka idéer som jag gärna vill kunna ta del av. Men jag vill även få en hög status inom den kriminella världen , en status som kommer att skrämma iväg de flesta. Men såklart kan jag ju inte göra allt det där själv, jag kommer att gå med i ett gäng det gänget kommer jag att släppa upp till toppen, vi kommer att bli det farligaste och mest respektfulla gänget i staden.

Vad är bra kriminell rp för dig?: Bra kriminellt RP är när det är seriöst, när man använder sig utav verklighetsbaserade känslor (sunt förnuft) och inte utgår ifrån att det är ett spel. Man ska leva sig in i sin karaktär som om det vore en själv IRL , man ska förstå vad det innebär att vara kriminell. Kriminalitet är mycket mer än att vifta med vapen och skjuta höger vänster. Kriminalitet kan beskrivas som leken pjätt, Det är alltid någon som vill åt dig antingen polisen eller någon fiende. Samtidigt som du försöker ducka den som är efter dig så ska du se till att det rullar in pengar, man måste vara smart ett litet misstag kan antingen kosta dig ditt liv eller din frihet (fängelse). Därför tycker jag att det bästa kriminella Rp är när man lever in sig i rollen som kriminell och förstår vad det innebär.

Beskriv hur sunt förnuft används inom kriminell rp: sunt förnuft är något som alltid borde användas. spelar ingen roll vad du RP:ar som men det används mest inom Krim RP. Det är när man använder sig utav verklighetsbaserade känslor t.ex om skott avlossas mot dig och du blir träffad i benet 2 gånger då ställer ju du inte dig upp och börja skjuta tillbaka. Det hade aldrig hänt i verkligheten. Inom rp framförallt krim RP så använder man sunt förnuft för att kunna binda ihop rp:andet till verkligheten och för att kunna komma så nära verkligheten som möjligt.

Beskriv ett bra bankrån: Man har förberett allt innan och vet hur allt ska gå till. Man ska ha kollat flyktväg, bestämt vilka fordon som kommer att användas man ska även ha fått sig en blick över banken Kartor över banken vore ett + men det går även utan. sedan när man har allt det så ska man förbereda 2 planer en plan A och en plan B ifall något går snett.Man borde helst vara några stycken för att kunna säkerställa så allt går rätt till, så klart ska varje rånare även vara beväpnade. Helst 2-3 gisslor som gör att förhandlingen blir enklare och att man får det enklare medans man ställer kraven. Kraven kan T.ex vara inga spikmattor och inga vapen riktade på oss. varje rånare ska ha en uppgift t.ex 1-2 rånare ska hålla koll på dörren/dörrarna en annan rånare tar pengar och sist så tar ledaren förhandlingar. Det som är nyckeln i rånet är gisslorna det är de som håller polisen från att storma banken, gör även så att polisens mål då blir att rädda de. När pengarna är klara så kommer man till flykt delen av planen. Då ska man helst hota lite extra med gisslan och få polisen att baka så långt som möjligt för att då vinna tid när man flyr. När då polisen har bakat lite så springer man ut och tar sitt fordon sedan därifrån så är det bara att följa planen.

Du har fem personer som omringar dig med vapen, vad gör du?: Använder mig utav fear RP och lyssnar på vad dem säger

När ska du bära på vapen?: man ska bära vapen när det är ett stort scenario eller om du har mycket knark på dig som du inte vill förlora så kan du också ha pistol på dig men då ska det vara mycket knark inte 1g då menar jag typ runt 300g och uppt för det är mycket pengar det.

Får du råna en tjänsteperson?: Nej bara vid extremt stora scenarion.
Skrivet: 26 April 2022 06:20 AMGSL55
Grupp: Medlem
Antal trådar: 12 | Antal kommentarer: 26


+rep en jätte bra RPare som även gör många bra och roliga scenarios för alla. Jätte bra kollega och överallt mogen Mvh/ Henrik
Skrivet: 26 April 2022 11:10 Blu3Zx
Grupp: Ledning
Antal trådar: 3 | Antal kommentarer: 186


Godkänd vidare till muntlig