⇦ Gå tillbaka
 
triva7310 - Kriminell ansökan
Skrivet: 23 April 2022 19:20 | Visningar: 0 triva7310
Grupp: Medlem
Antal trådar: 6 | Antal kommentarer: 3
Vad heter din karaktär?: Alex petterson

Hur gammal är du IRL?: 16

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Vad har du för mål med ditt kriminella?: Att bli ekonomisk oberoende och kunna göra roliga scenarion och få högre RP nivå på det kriminella gängen. Sen är min plan att gå med i ett kriminellt gäng och få tag på massa pengar och droger och vapen för att sedan kunna gör bra scenarion på bankrån och butiksrån och på mord. så planen är att känna massa pengar,vapen,droger och göra roliga och fetta scenarion och få upp RP nivån inom det kriminella.

Vad är bra kriminell rp för dig?: bra kriminell RP för mig är när man gör bra och väl planerade scenarion och inte bara håller på att göra span tama saker och att man inte bara gör saker för man kan utan att saker och ting ska va bra planerade även om det är en kidnappning eller butiksrån eller vad det nu kan va. Det jag menar är att oavsett vad man gör ska det vara planerat och det ska nästan alltid finnas en bra anledning till dom sakerna man gör.

Beskriv hur sunt förnuft används inom kriminell rp: sunt förnuft inom kriminell RP är när man gör saker oplanerat och när man gör saker bara för man kan t.ex. som att man bara gå fram och dödar nån random snubbe på gatan eller att man har på sig pistolen och håller på att visa den och använder den hela tiden för att få saker man vill ha och att man ska försöka spegla verkligheten på hur dom kriminella i verkligheten gör t.ex. när dom gör olika slags rån.

Beskriv ett bra bankrån: ett bra bankrån är ett planerat bankrån med vart folk ska va och vad deras uppgifter är. Det ska även va uppgjort vad alla som är med på rånet ska göra och att man ska gå med på polisens krav och att även dom ska gå med på dom kraven. sen ska man ha en bra flyktväg och det ska inte bara börjas skjutas helt random för om man ska börja skjuta så ska det finnas en bra anledning typ som att polisen började skjuta först.

Du har fem personer som omringar dig med vapen, vad gör du?: Jag använder mig av regeln fear rp och gör som dom säger och jag spelar rädd som man skulle vart i verkligheten och man ska inte hålla på att kaxa och sånt utan man ska gör det dom ber än att göra men man ska inte säga sanningen till dom om dom frågar om saker i ens gäng utan då får man komma med bra och smarta lögner.

När ska du bära på vapen?: När det är pågående scenarion eller när man känner sig hotad men man ska inte bära den på sig när man är t.ex. på torget eller på liknande allmänna platser.

Får du råna en tjänsteperson?: nej
Skrivet: 23 April 2022 19:22 AMGSL55
Grupp: Medlem
Antal trådar: 12 | Antal kommentarer: 26


+rep väldigt bra RP och skulle passa jätte bra som krim
Skrivet: 24 April 2022 08:48 Alfred
Grupp: Medlem
Antal trådar: 10 | Antal kommentarer: 9


+rep bra på rp skulle passat som krim!!
Skrivet: 24 April 2022 08:50 triva7310
Grupp: Medlem
Antal trådar: 6 | Antal kommentarer: 3


Har lite svårt skriva så ni vet det
Skrivet: 25 April 2022 14:47 Örjan Lööf
Grupp: Medlem
Antal trådar: 4 | Antal kommentarer: 13


+rep riktigt bra på rp och skulle passat som krim
Skrivet: 26 April 2022 11:15 Blu3Zx
Grupp: Ledning
Antal trådar: 3 | Antal kommentarer: 186


Nekad utveckla mer