⇦ Gå tillbaka
 
OswaldSvensson - Kriminell ansökan
Skrivet: 19 April 2022 18:54 | Visningar: 0 OswaldSvensson
Grupp: Medlem
Antal trådar: 1 | Antal kommentarer: 0
Vad heter din karaktär?: Oswald Svensson

Hur gammal är du IRL?: 16

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Vad har du för mål med ditt kriminella?: Mina mål med mitt kriminella är att tillföra så bra rp som möjligt och att man gör sin roll riktigt bra sen är ju mitt mål att gå med i ett gäng och få uppleva hur det känns att gå från en springis till nåt högre inom ett gäng. Sen vill jag uppleva roliga kriminella scenarion som bankrå/butiksrån, polisjakter och typ skottlossningar och sen göra mina val så verklighetsbaserade som möjlig och använda mig av sunt förnuft och när man är i ett gäng så ska man visa respekt mot dom som är högre uppsatta i gänget och inte va kaxig mot dem. Kenneth har haft det svårt med pengar innan och inte hittat nåt jobb som han riktigt tycker om. Han har fiskat och vaskat guld väldigt mycket och det är det som han försörjt sig på och sen hans lön från postnord. Oswald har börjat dra sig lite till det kriminella då han har några vänner som är kriminella. Oswalds storebror var kriminell tidigare i staden och han ser upp väldigt mycket till honom. Det som gör så att han drar sig till det kriminella är att han får en kick av det.

Vad är bra kriminell rp för dig?: Bra kriminell rp för mig är när man utför allt seriöst och att man tar sin karaktär samt roll på allvar. Sen ska man använda mycket sunt förnuft tex om man ska kidnappa någon så ska man ha en väldigt bra orsak till det t.ex att personen har gjort nåt mot en själv eller nån av ens vänner. Sen ska det också va väldigt bra planerat och så ska man inte bara åka och göra det för skojs skull.

Beskriv hur sunt förnuft används inom kriminell rp: Sunt förnuft för mig inom kriminell RP är att man ska utföra allt som om det vore verkliga livet och då ska man tänka logiskt t.ex hade jag gjort så här i verkligheten eller inte. Ett exempel på bra sunt förnuft rp är t.ex ifall du är jagad av polisen och du stannar och sedan går de ut ur bilen för att kontrollera om du har körkort osv så kan du åka iväg så fort de har gått ifrån bilen och det är bra och logiskt tänkande rp på hög rp nivå. Det blir dessutom roligare att spela med rolig och seriös rp. Ett till exempel är att du inte bara går och slår ner folk på torget och att du inte använder vapen som t.ex basebollträ, hammare eller pistoll på öppna platser så som torget till exempel. Om man går och slår eller kör på folk så drar det ner verklighetnivån väldigt mycket då det inte är något man gör i verkliga livet. Skulle jag få ett gäng med poliser runt mig som alla riktar vapen så använder jag sunt och förnuft och börjar inte slå mot dem utan tänka logiskt och bara lyssna på vad dem säger så att dem inte behöver skjuta en.

Beskriv ett bra bankrån: Ett bra bankrån ska vara väl planerat så att alla som ska vara med i bankrånet vet vad som ska hända och vad som gäller under bankrånet. Det är viktigt att man ska ha planerat att man ska fixa en gisslan innan rånet och ha en flyktbil, bra flytvägar och hackningsenhet vilket är en utav de viktigaste grejerna att ha under rånet. När detta är planerat ska man planera vem eller vilka som ska hacka, vilka som ska köra bilen, vilka ska kidnappa, vem förhandlar med snuten och vem vaktar och tar han om gisslan. Nu när man har planerat detta så åker man till området där rånet ska ske och söker igenom området och söker efter eventuella flyktvägar och kan eventuellt ställa ut några andra fordon så att man kan byta så att polisen inte känner igen fordonet. När själva rånet börjar och de som ska hacka börjar att hacka och de som ska påbörja förhandlingen gör det. När allt detta är genomfört så kan man åka ifall inte poliser lyder ett av kraven så kan man ta med gisslan. Efter man har flytt, om man nu har lyckats så kan man åka och byta kläder och hålla en låg profil så att poliserna inte känner igen er.

Du har fem personer som omringar dig med vapen, vad gör du?: Jag använder mig av sunt förnuft och fearrp gör vad dom säger och värnar om mitt liv. Även om dem inte har pistol så behöver jag lyssna på vad dem säger då jag ändå inte kan göra något mot dem. Sen om dem har pistol så är det ett tryck och det blir svart. Det är bara att jag gör som de säger, om dem börjar fråga frågor om ens klubb/gäng så kommer jag va tyst då jag är trogen mitt gäng och dem jag gillar. Om jag mot all förmodan hade sagt något om mitt gäng och kommit levande därifrån hade jag antagligen blivit klippt av mitt egna gäng.

När ska du bära på vapen?: Jag kommer endast bära mitt vapen då jag känner mig lite rädd eller när jag vet att någon är ute efter mig med att dem vill kidnappa mig eller har satt ett pris på mitt huvud. Jag kommer inte bära vapen i det "civila" när det inte har något att göra med kriminaliteten. Skulle jag bara va ute och inte göra något särskilt så är det dumt att bära vapen då någon kan säga till polisen att jag bär vapen. Sen kommer jag såklart att bära mitt vapen under scenarion t.ex bankrån eller kidnappningar.

Får du råna en tjänsteperson?: Nej, det får du absolut inte göra. Vare sig det är personal på meko, sjukvården eller polisen. Skulle det vara scenario kan man beslagta ta saker men efter lämna tillbaka sakerna. Sen är det en väldigt stor risk att råna tjänsteperson då risken att du åker fast är väldigt stor. Det är med andra ord bäst att hålla sig hlet borta från att begå kriminella handlingar mot tjänstepersonal.
Skrivet: 20 April 2022 09:08 rasmus norgren
Grupp: Medlem
Antal trådar: 0 | Antal kommentarer: 6


+rep bra rp och lallar inte
Skrivet: 20 April 2022 14:20 Abdi Jama
Grupp: Medlem
Antal trådar: 0 | Antal kommentarer: 4


+rep Riktig konung som förtjänar krim! Synd att han fortfarande kör på centralen som har piss staffs som är lätt kränkta som fan, Hoppas du hittar en bättre rp server.
Skrivet: 20 April 2022 20:25 Johnny Larsson
Grupp: Medlem
Antal trådar: 2 | Antal kommentarer: 4


+rep bra RP
Skrivet: 21 April 2022 15:17 Rory
Grupp: Ledning
Antal trådar: 0 | Antal kommentarer: 181


Godkänd, vidare till muntlig intervju.