⇦ Gå tillbaka
 
Alexzz - Kriminell ansökan
Skrivet: 17 April 2022 11:11 | Visningar: 0 Alexzz
Grupp: Medlem
Antal trådar: 3 | Antal kommentarer: 8
Vad heter din karaktär?: Alex Sulle

Hur gammal är du IRL?: 15

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Vad har du för mål med ditt kriminella?: Mitt huvudmål för kriminell RP är att skapa så mycket kul, allvar och unikhet som möjligt. Mitt andra mål är att låta allmänheten veta vem jag är och göra dem rädda för mig, men polisen ska inte känna igen mig. Jag planerar att stanna bakom kulisserna, gå med i ett gäng med mina vänner, hjälpa dem att göra affärer eller skapa ett gäng , bli den främsta personen i rang och jobba och hjälpa till att leda gänget. Gänget kommer att dyka upp före allt annat. Om någon hotar med att mörda någon i vårt gäng eller Kaksa kommer vi att arbeta hårdare för att ge tillbaka. Vi kommer att göra allt vi kan för att skydda gängmedlemmarna. Om en medlem blir gripen av polisen ska du inte prata med andra och acceptera straff för gänget.

Vad är bra kriminell rp för dig?: Kriminell RP tycker jag borde vara så verkligt som möjligt. Det är viktigt att använda sig utav sunt förnuft, reagera och utföra dina handlingar, eftersom detta kommer att spegla IRL. Om du jagas och förlorar ett scenario ska du inte bara tänka på att du ska komma undan och behålla dina saker och därför bryta mot FearRP, powergaming och metagaming etc. för att fly polisen. Rån måste planeras ett gott tid innan dem inträffar, och du måste veta hur du ska reagera när olika incidenter inträffar vilket vill säga att du inte bara kan hänga och råna banken på grund av tristess.

Beskriv hur sunt förnuft används inom kriminell rp: Att använda sunt förnuft betyder att bara för att du kan göra något ingame betyder inte det att du får göra det. Du måste agera som i verkligheten. Till exempel ska du inte köra iväg från polisen bara för att du är kriminell. Ett ganska bra sätt att tänka är att du måste ha en anledning till dina handlingar. Detsamma gäller om flera poliser står och riktar sina vapen mot dig så kan du till exempel inte börja slå dem när det är livshotande för dig. Om du är i ett polisjag och krashar in i en vägg jätte hårt följer man inte sunt förnuft om man fortsätter köra.

Beskriv ett bra bankrån: När man ska göra ett bankrån måste man ha planerat allting under en god tidsperiod, även minsta detalj är viktig. Man måste ha planerat vilken roll varje person har i rånet, det vill säga att man måste planera vem som ska ta pengarna, dem som ska ha hand om pratet genom dörren etc.. Utan en planerad flykt så kommer rånet inte lyckas. Gisslor är något jätte viktigt inom bankrån, när man börjar råna ska man ha en redo flyktbil som man kommer smita med. Den som pratar med polisen ger dem 2 krav, inga spikmattor eller polisbilar i vägen, ifall dem inte följer kraven blir det konsekvenser, en konsekvens kan vara att en gissla blir skjuten. Under det pågående bankrånet kommer det komma många problem och hinder som dem kommer behöva lösa under kort tid, när pengarna är tagna och allt är klart så måste den som har hand om rånet säga vad var och en ska göra, till exempel att en ska ta gisslan med pistol mot huvudet så att polisen inte skjuter på dem innan dem har hunnit åka iväg. Man har kvar gisslan med i bilen tills polisen tappat dem, då byter man snabbt bil och dumpar gisslan.

Du har fem personer som omringar dig med vapen, vad gör du?: Man måste vara rädd vilket man skulle varit i verkligheten (fairrp) Man ska vara rädd om sitt liv och lyssna på vad dem säger till dig att göra. I verkligheten har man "ett liv" så man ska värna om det och inte bara tänka på att man kommer respawna efter man har dött. Man återupplivas inte i verkligheten.

När ska du bära på vapen?: Man ska bara bära på vapen när det är något scenario bakom det alltså till exempel bankrån, krig/gängkrig och rån. Man ska inte gå runt på torget med ett vapen uppe utan anledning eller något som har hänt innan det.

Får du råna en tjänsteperson?: Man får ej råna en tjänsteperson, men enligt reglerna så får man när det är riktigt stora scenarion bakom det. Men man får oftast inte
Skrivet: 19 April 2022 18:49 Rory
Grupp: Ledning
Antal trådar: 0 | Antal kommentarer: 181


Godkänd. Vidare till muntlig intervju!