⇦ Gå tillbaka
 
AnToN - Kriminell ansökan
Skrivet: 16 April 2022 15:48 | Visningar: 0 AnToN
Grupp: Medlem
Antal trådar: 11 | Antal kommentarer: 3
Vad heter din karaktär?: Roger Andersson

Hur gammal är du IRL?: 15

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Vad har du för mål med ditt kriminella?: Mitt mål med mitt kriminella är att göra så bra rp som möjligt och att man gör sin kriminella roll riktigt bra. Min rp nivå ska vara mycket seriös. Jag skulle också gärna gå med i ett gäng. Jag vill bygga upp mig i den kriminella världen och bygga upp mig i gänget så mycket som möjligt. Jag vill också vara med i mycket kriminella aktiviteter så jag får känna hur det är att vara kriminell. Jag vill också göra olika roliga scenarion som T.ex bankrån, kidnappningar, butiksrån. Alla kriminella handlingar ska vara så verklighetsbaserade som möjligt alltså använda mycket sunt förnuft i det som man gör som kriminell. Så att det blir bra rp av det. Min karaktär vill bli en rik och välkänd person hos många bara inte att dom känner till vad jag gör för att tjäna alla mina pengar. Min karaktär har lite erfarenheter inom den kriminella världen eftersom att han har kompisar som är med i det kriminella livet och då gått med i samma spår. Sitt gäng ska alltid gå först. Man ska skydda det med allt och lite till för att ingen ska upptäcka sitt gäng och sina kompanjoner.

Vad är bra kriminell rp för dig?: Bra kriminell rp för mig är när man gör allt seriöst och verklighetsbaserat och att man tar sin karaktär och sin roll på allvar. Man ska också använda mycket sunt förnuft och fearRP. om man till exempel ska göra en kidnappning eller att du ska skicka en person på något uppdrag så ska det vara väldigt välplanerat och att man har en anledning till att man ska göra de olika sakerna. Om du är i ett stort scenario ska du inte sitta i discord för det är ofta att det blir meta gaming eller att du inte ska använda Power gaming för då blir väldigt tråkig rp. Att följa reglerna är en väldigt stor del inom kriminell rp. Bara för att man har fått en kriminell roll ska man inte till exempel bära på ett vapen vart du än går. Ett scenario där du blir stannad av polisen och du bär inget olagligt på dig ska man alltid stanna. För att annars blir det väldigt tråkig rp för polisen och för andra. Du kommer också få konsekvenser om du kör från polisen. För din bil kommer att bli efterlyst och om dom får tag på dig kommer du få sitta i fängelse och ta din bil. Man ska som sagt använda mycket sunt förnuft i sin kriminella roll.

Beskriv hur sunt förnuft används inom kriminell rp: Sunt förnuft för mig inom kriminell Rp är att man ska utföra allt som om det vore vara i verkliga livet det jag menar med det är att man ska tänka logiskt och verklighetsbaserat. Att skulle man verkligen göra så här i verkligheten. Ett exempel på bra sunt förnuft är T.ex ifall du blir stannad av polisen då ska du stanna och lyssna på polisen och göra som de säger . Men om du ska smita från polisen måste du ha en väldigt bra anledning varför. T.ex om du bär väldigt olagliga föremål på dig eller om du håller på med en kriminell handling och dom ser dig på bar gärning då kanske man vill försöka smita. Bra sunt förnuft är att man inte ska bära vapen hela tiden som krim typ på olika allmänna platser som T.ex torget,meko,bilhandlare.

Beskriv ett bra bankrån: Ett bra bankrån ska vara väldigt välplanerat. Jag tycker att man ska planera minst en eller två dagar innan rånet ska begås. Det är viktigt att man ska ha planerat minst två eller tre gisslan innan rånet och att man ha en getaway bil gärna en snabb, man ska leta upp bra flyktvägar innan rånet så man vet vart man ska köra. Du måste också ha en plan B om inte plan A går som planerat för att minska risken att bli gripna. Man ska även ha en borr eller en hackningsenhet eller det som behövs för att kunna råna banken. Det är viktigt att ge de som ska vara med på rånet olika roller eller uppdrag. Att en hackar, två står vid gisslan och någon förhandlar med polisen. Om man klara att fly från rånet och ni får med er pengarna så ska ni direkt åka o byta kläder samt byta bil efter det så ska ni åka o tvätta pengarna. Man ska helst byta kläder och bilar för att inte bli upptäckta av polisen för att slippa fängelse och grova böter.

Du har fem personer som omringar dig med vapen, vad gör du?: Jag använder mig av sunt förnuft och fear RP. Jag skulle lyssna på dem och göra vad det säger att jag ska göra. Man ska inte vara kaxig eller försöka leka tuff för liksom du har fem pistoler mot dig ett tryck så är du död. Man ska absolut inte ens försöka att springa därifrån för det blir väldigt dålig rp plus att du dör förmodligen då.

När ska du bära på vapen?: Man ska använda vapen under större scenarion som T.ex butiksrån,bankrån, kidnappningar eller andra slags affärer som drogförsäljning eller vapenförsäljning. Man ska helst inte ha på sig vapen när du gör vanliga ärenden som bara kan leda till böter och annat.

Får du råna en tjänsteperson?: Man får absolut inte råna en tjänsteperson! Men däremot får man skriva /me tar radio, vapen och batong osv men då måste polisen också rpa på det. (I större scenarion)
Skrivet: 16 April 2022 17:51 Muhamad Ali
Grupp: Medlem
Antal trådar: 2 | Antal kommentarer: 3


+rep duktig krim, bra ansökan!
Skrivet: 19 April 2022 16:59 AnToN
Grupp: Medlem
Antal trådar: 11 | Antal kommentarer: 3


Tack!
Skrivet: 19 April 2022 18:45 Rory
Grupp: Ledning
Antal trådar: 0 | Antal kommentarer: 181


Godkänd. Vidare till muntlig intervju!