⇦ Gå tillbaka
 
Taison Smith - Kriminell ansökan
Skrivet: 6 April 2022 16:52 | Visningar: 0 Taison Smith
Grupp: Medlem
Antal trådar: 2 | Antal kommentarer: 3
Vad heter din karaktär?: Taison Smith

Hur gammal är du IRL?: 15

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Vad har du för mål med ditt kriminella?: Mitt mål med min kriminalitet är att få staden rolig och så verklighetsbaserad som möjligt genom att bidra med seriös rp. Min karaktärs mål är att gå med i ett gäng och trappa sig upp genom alla nivåer inom ett gäng alltså springis osv. Även vara med större scenarion som t.ex bankrån eller gängkrig. Jag vill även göra så bra och roliga scenarion som möjligt genom bra rp och som sagt göra det så verklighetsbaserat som möjligt för det är då man har det som roligast och inte göra dåliga och oseriösa scenarion. Tillbaka till min karakträr, jo min karaktär vill även bli någorlunda stor i staden men inte allt för känd då han är kriminell och inte vill att andra gäng ska känna till han allt för bra. Han vill även få gott om pengar så han kommer göra det mesta för sitt gäng om det handlar om en stor summa pengar. Men han kommer fixa fram pengarna genom bra rp dessutom. Han kommer även ha stor respekt mot de högre uppsatta i gängen då man inte är så kaxig när man som t.ex nu är springis i detta fallet som man oftast är i början av en krim karaktär.

Vad är bra kriminell rp för dig?: Bra kriminell rp för mig är att man tar sin roll på allvar och utför alla scenarion på så hög rp nivå som möjligt och göra det så verklighetstroget som möjligt. Att man inte dödar och kidnappar folk utan anledning för det är inte ofta det händer IRL. Sen att man planerar och utför rån på ett bra och verklighetstroget sätt och inte rånar butik efter butik t.ex.

Beskriv hur sunt förnuft används inom kriminell rp: Sunt förnuft för mig inom kriminell RP är att man ska utföra allt som om det vore värkliga livet och vad jag menar med det innebär att man ska tänka logiskt och inte göra bort sig. Ett exempel på bra sunt förnuft rp är t.ex ifall du är jagad av polisen och du stannar och sedan går de ut ur bilen för att kontrollera om du har körkort osv så kan du åka iväg så fort de har gått ifrån bilen och det är bra och logiskt tänkande rp på hög rp nivå. Det blir dessutom roligare att spela med rolig och seriös rp. Ett till exempel är att du inte bara går och slår ner folk på torget och att du inte använder vapen som t.ex pistol på allmäna platser som t.ex torget eller meko. De är ju dom scenarion som drar ner på rp nivån och när rp nivån går ner blir dessutom tråkigt och icke värklighetstroget. Sen om man blir omringad av t.ex 5 poliser och man inte har någon backup så börjar ju du inte att slå eller göra motsånd utan man får bara acceptera att man kommer bli gripen och att det är en förlust.

Beskriv ett bra bankrån: Ett bra bankrån ska vara väl planerat så att alla som ska vara med i bankrånet vet ad om ska hända och vad som gäller under bankrånet. Det är viktigt att man ska ha planerat att man ska fixa en gisslan innan rånet och att ha en getaway bil, bra flytvägar och hackningsenhet vilket är en utav de viktigaste grejerna att ha under rånet. När detta är planerat ska man planera vem eller vilka som ska hacka, vilka som ska köra bilen, vilka ska kidnappa, vem förhandlar med snuten och vem vaktar och tar han om gisslan. Nu när man har planerat detta så åker man till området där rånet ska ske och söker igenom området och söker efter eventuella flyktvägar. Nu börjar själva rånet och de som ska hacka börjar att hacka och de som ska påbörja förhandlingen gör det. När allt detta är genomfört så kan man åka ifall inte poliser lyder ett av kraven så kan man ta med gisslan. Efter man har flytt, om man nu har lyckats så kan man åka och byta kläder och hålla en låg profil så att poliserna inte känner igen er.

Du har fem personer som omringar dig med vapen, vad gör du?: Jag skulle använt mig utav sunt förnuft och fear RP då man antagligen värnar om sitt liv ifall du har 5 pistoler mot huvudet om det nu handlar om fem gärningsmän eller fem poliser. Jag skulle då alltså lyda och följa deras order genom att göra det dom säger. Däremot skulle jag inte säga något om mitt gäng pga av lojalitetiskt själ. IRL har man inte ens tanken att springa ifrån 5 gärningsmän med pistoler.

När ska du bära på vapen?: Vapen kommer jag att använda under större scenarion som tex butiksrån, bankrån, kidnappning och andra slags av "affärer" där man tex säljer eller köper vapen/drogor. Jag kommer såklart att undvika att ha på mig vapen när jag gör vanliga ärenden som är utanför kriminaliteten för det både riskerar grova straff då jag har vapen på mig och sen är det lite failRP att gå runt med en pistol på sig när man inte har någon direkt anledning utav det.

Får du råna en tjänsteperson?: Nej, du får absolut inte råna en tjänsteperson vare sig det är nån sjukvårdare, polis eller meko personal. Du får beslagta saker från polisen under scenarion men de ska ha tillbaka sakerna efter scenariot är slut. Man ska ju inte heller vara ute efter att råna tjänstepersonal även om det hade varit tillåtet. Det är en väldigt stor risk och en mycket större sannolikhet att åka fast än om du rånar än någon annan. Det är alltså alltid bäst att hålla sig undan all tjänstepersonal när du ska begå kriminella handlingar. Målet är ju som sagt att inte åka fast utan och det gör man om man håller sig undan.
Skrivet: 6 April 2022 17:01 IsacThePigg
Grupp: Medlem
Antal trådar: 8 | Antal kommentarer: 12


+rep bra rp
Skrivet: 6 April 2022 19:49 Taison Smith
Grupp: Medlem
Antal trådar: 2 | Antal kommentarer: 3


Tackar
Skrivet: 10 April 2022 18:43 Lars Papa
Grupp: Medlem
Antal trådar: 6 | Antal kommentarer: 12


+rep riktigt bra på RP och har varit väldigt bra som krim förut
Skrivet: 12 April 2022 10:54 Nemo/Neo
Grupp: Moderator
Antal trådar: 3 | Antal kommentarer: 290


Godkänd.