⇦ Gå tillbaka
 
Swh1te - Kriminell ansökan
Skrivet: 5 April 2022 13:45 | Visningar: 0 Swh1te
Grupp: Medlem
Antal trådar: 7 | Antal kommentarer: 2
Vad heter din karaktär?: Abdullah Shakur

Hur gammal är du IRL?: 15 (06)

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Vad har du för mål med ditt kriminella?: Det viktigaste är ju att ha kul och spela bra RP såklart. Jag skulle vilja se hur det är att spela KrimRP och hur det är att vara kriminell. Som jag tycker har varit lite ''dött'' på det senaste om jag kan uttrycka mig så. Jag skulle också vilja skapa eller vara inblandad i bra scenarion som inte alltid måste vara döda döda eller tjäna pengar. Det viktigaste enligt mig är ju att alltid skapa roliga scenarion så att det samt blir kul för alla. Å sen så vill ju man också ha pengar så det ska man ju också försöka tjäna då också. Samt så vill jag också bli välkänd i staden men inte alldeles för mycket.

Vad är bra kriminell rp för dig?: Bra kriminell rp för mig är när det är så verkligt som möjligt. Att man alltid ska spela som om det vore IRL. Om man spelar orealisiskt så blir det inge bra scenarion. Så man ska inte göra något spontant, ska alltid planera saker. T.ex så ska man inte gå och råna en butik bara för att du känner för det. och man ska INTE bryta mot regler om ett scenario går fel. T.ex börja powergamea eller använda sig av meta gaming för att koma undan en polis jakt. Man ska alltid följa reglerna till och med då man är kriminell.

Beskriv hur sunt förnuft används inom kriminell rp: Ett bra tankesätt till sunt förnuft är att man ska tänka att man var i IRL och om man hade gjort det eller inte och så bestämmer man därifrån. ska jag hoppa från ett hustak och sedan springa där ifrån helt oskadad som att inget hade hänt eller bli slagen medvetslös och komma ihåg allt och vara helt frisk de första 30 sek -1 min. det är ett bra tankesätt men det finns ett till och det är att man har bara ett liv så man kanske inte ska gö saker som man kan dö av helatiden för det är inte heller verkligt enligt mig. Ett till bra sätt att tänka och det är ''det som har hänt, det har hänt'' och man kan inte ändra på det. Man ska alltid spela efter vad som har hänt.

Beskriv ett bra bankrån: Ett rimligt och bra bankrån i RP ska även kunna likna eller vara ett bra bankrån IRL. Allt ska vara planerat till punkt. Allt ska vara planerat, Flyktvägar, förare den som säger kraven till polisen och mer. Det ska också finnas en extra plan ifall att något skulle gå fel. Det kan vara bra att vara i en grupp 3-5 pers med 2 gisslor och det kan även vara bra att försöka få fram automatvapen till detta men om det inte går så får man nöja sig med det man får tag i alltså pistoler. Man ska även kunna området där man har planerat alla flyktvägar, genvägar osv. Samt där poliserna ofta brukar komma ifrån och vart det inte kommer. Det kan även vara bra att kolla rutiner runt området så att man är förberedd på allt. Polisen kommer att ha stängt av och blockerat de mest normala vägarna alla åker så man måste så man måste ta de mest otänkbara om vägarna/genvägarna som går för att komma undan. Man ska även ha folk som sitter på sidan av alla vägar som kan ge info om vart polisen är och vart man kan åka.

Du har fem personer som omringar dig med vapen, vad gör du?: Man ska försöka göra det som det vore i verkligheten. Så man får helt enkelt lyssna på deras order och hoppas på det bästa. Man skulle inte hinna dra vapen eller springa då det är 5 personer som omringar dig med vapen troligtvis. Plus om det vore IRL så hade man bajsat ner sig och inte ens ha tankat att lägga rushen eller liknande. Så man ska agera som om man skulle vart livrädd och ba följa deras order

När ska du bära på vapen?: Man ska bära vapen då man har planerat något stort t.ex ett bankrån, gäng attack eller när man frakter droger. Man ska inte gå runt med pistol på stan en vanlig dag det tycker jag är orealistiskt. Samt så kan du bära pistol om du ska kidnappa en person men man ska inte bära på pistol om du inte ska använda det eller om det är en vanlig dag på torget.

Får du råna en tjänsteperson?: Nej, du får absolut inte råna en tjänsteperson vare sig det är meko personal, polis eller sjukvårdare. Du får beslagta saker från polisen under scenarion men de ska ha tillbaka sina saker efteråt. Du ska ju inte heller vara ute efter att råna tjänstepersonal även om det hade varit tillåtet. Det är en väldigt stor risk och mycket större sannolikhet att åka fast än om du rånar någon annan. Alltid bäst att hålla sig undan från all tjänstepersonal då du ska begå kriminella handlingar. Målet är ju att komma undan inte att åka fast och det gör man bäst genom att hålla sig undan
Skrivet: 5 April 2022 14:46 Nemo/Neo
Grupp: Moderator
Antal trådar: 3 | Antal kommentarer: 290


Nekad. Tidigare regelbrott.