⇦ Gå tillbaka
 
kurt - Kriminell ansökan
Skrivet: 4 April 2022 21:19 | Visningar: 0 kurt
Grupp: Medlem
Antal trådar: 2 | Antal kommentarer: 0
Vad heter din karaktär?: Kurt kurtson

Hur gammal är du IRL?: 15

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Vad har du för mål med ditt kriminella?: Att skapa en minnesvärd karaktär samt att självklart ha kul längst vägen. Samt att få ut något av det, inte bara lalla runt för man har fått den kriminella rollen, hjälpa andra att hitta sin plats på multistaden så de också får en trevlig upplevelse.

Vad är bra kriminell rp för dig?: jag själv tycker det är bra rp när man försöker rpa på allt som händer ingame. att kunna göra det väldigt lika mellan polisen och dom krim. att även kunna göra både större scenarion och även mindre som är inte alls jätte krävande för polisen. samt att man ska ha lite Regler inom sitt "gäng"/"klubb" då dess regler ska följas. inte då servers regler. mer regler som dom har i dom flesta mc klubbarna samt gäng. även att pistolen ska inte användas så mycket tycker jag själv. tycker även att det ska vara bra planering då jag tycker att man ska planera allt som man ska göra som är olagligt. även om det är mindre brott och även större brott.

Beskriv hur sunt förnuft används inom kriminell rp: jag skulle säga att det är väldigt mycket inom flykten där det behövs användas mest sunt förnuft. att man ska tänka lite extra på hur man kör i trafiken. att man ska köra lite mer realistigt. även att man ska ta o tänka på vad man ska göra inom en plan och tänka på den planen 2 extra gånger. går detta att utföra?, kommer jag ge mina motståndare en chans att hänga med? det är även lite om vapen med när ska du ha ett vapen på dig och när ska du använda det. som t ex man skjuter inte på torget efter som att det är alltid folk där. så det är väldigt viktigt att tänka på sunt förnu1ft inom krim RP.

Beskriv ett bra bankrån: Ett bra bankrån ska vara väldigt välplanerat. Jag tycker att man ska planera minst en eller två dagar innan rånet. Det är viktigt att man ska ha planerat minst två tre gisslan innan rånet och att man ha en getaway bil, man ska leta upp bra flyktvägar innan rånet så man vet vart man ska köra. Man ska även ha en borr eller en hackningsenhet eller det som behövs för att kunna råna banken. Det är viktigt att ge de som ska vara med på rånet olika roller eller uppdrag. Att en hackar typ två står vid gisslan någon förhandlar med polisen osv. Om man klara att fly från rånet och ni får med er pengarna så ska ni direkt åka o byta kläder samt byta bil efter det så ska ni åka o tvätta pengarna.

Du har fem personer som omringar dig med vapen, vad gör du?: Jag använder mig av sunt förnuft och fear RP. Jag skulle lyssna på dem och göra vad det säger att jag ska göra. Man ska inte vara kaxig eller försöka leka tuff för liksom du har fem pistoler mot dig ett tryck så är du liksom död. Man ska absolut inte ens försöka att springa därifrån för det blir väldigt dålig rp plus att dör förmodligen då.

När ska du bära på vapen?: Man ska använda vapen under större scenarion som T.ex butiksrån,bankrån, kidnappningar eller andra slags affärer som drogförsäljning eller vapenförsäljning. Man ska helst inte ha på sig vapen när du gör vanliga ärenden som bara kan leda till böter och annat.

Får du råna en tjänsteperson?: Nej
Skrivet: 5 April 2022 14:46 Nemo/Neo
Grupp: Moderator
Antal trådar: 3 | Antal kommentarer: 290


Nekad. pga tidigare regelbrott.