⇦ Gå tillbaka
 
kurt - Kriminell ansökan
Skrivet: 4 April 2022 15:31 | Visningar: 0 kurt
Grupp: Medlem
Antal trådar: 2 | Antal kommentarer: 0
Vad heter din karaktär?: kurt kurtson

Hur gammal är du IRL?: 15

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Vad har du för mål med ditt kriminella?: Jag har som mål att öka min RP Nivå så mycket som jag bara kan. Jag vill också kunna öka alla andras RP nivå samtidigt som min egna. Jag kommer acceptera att jag förlorar scenarion, det viktigaste trots allt är att man har roligt och håller en hög RP nivå ingame. Mitt största mål är att öka min egna sociala RP så mycket som möjligt då det är den som är roligast.

Vad är bra kriminell rp för dig?: att man spelar med suntförnuft och meta och powergaming och sen alla andra regler

Beskriv hur sunt förnuft används inom kriminell rp: man ska ha en logiskt tänkande för man ska ju inte bara gå fram till en person på torget och bara kidnappa han för att man har vapen på sig lixom för då ska man ju inte va krimenell om man inte har logiskt tänkande för man ska ju tänka att de skulle vara i verkligenheten för man ska ju inte bara gå fram till ett annat gäng och ha värsta kriget mot dom på torget för man måste ha en logik bakom sig för om man vill bråka med dom så ska man använda munnen istället för att dra upp vapen och bara skjuta på dom för så skulle man ju inte göra i verkligheten tillexempel om man skulle vara i verkligheten nu så skulle man ju inte bara dra fram sitt vapen och bara skjuta på dom för om man vill bråka med dom så ska man använda munnen för att bråka med dom för man bråkar ju inte med vapnen för om man bråkar med vapen och börjar skjuta på varandra då är de ett verkligen dåligt senario för man vill ju ha ett rikitgt bra senario om man ska bråka men man ska försöka att vara snäll med alla gäng man ser på gatan för de hjälps inte att bara gå till den personen och bara skjuta han i skallen för så gör man bara inte för man ska ha en anledning för att döda den personen isåfall för man vill ju inte bara ha krig i staden för om

Beskriv ett bra bankrån: Bankrån, ett bankrån är ett väldigt stort scenario som måste ta sin tid för att planeras. Så det börjar med att dem som ska vara med att råna banken ses vid gänghuset eller något ställe, där planerar dem sedan steg för steg hur rånet ska gå till och vilka som ska göra vad. Allt kommer börja med en plan som är säker. Man ska veta vart alla flyktbilar står samt vilka hjälpmedel man behöver för att råna, vilka vapen osv.. Jag hade nog valt att vara minst 4 personer i ett bankrån då t.ex 2 kan gå ner till vaultet och ta pengarna, en håller koll på gisslan/gisslor och en sätter band på dörrarna samt sköter snacket med polisen. En annan smart grej är att ha minst 1 gissla med, man får ha max ett krav per gisslan så det är även något att anteckna i planeringen. Man ska bestämma sig för vad kravet är innan man gör själva bankrånet. Ett krav är t.ex fri passage, inga helikoptrar mm.

Du har fem personer som omringar dig med vapen, vad gör du?: : Lyssnar på allt dom säger, säger dom åt mig att gå upp mot väggen så dom kan söka igenom mig så gör jag det. Jag springer inte där ifrån eller ringer någon och säger att dom ska komma dit. Fear RP!

När ska du bära på vapen?: Endast i rånscenarion eller andra kriminella händelser

Får du råna en tjänsteperson?: aldrig
Skrivet: 4 April 2022 16:20 Nemo/Neo
Grupp: Moderator
Antal trådar: 3 | Antal kommentarer: 290


Nekad. Tidigare regelbrott.