⇦ Gå tillbaka
 
TobbeG - Kriminell ansökan
Skrivet: 2 April 2022 20:05 | Visningar: 0 TobbeG
Grupp: Medlem
Antal trådar: 10 | Antal kommentarer: 133
Vad heter din karaktär?: Kenta Svensson

Hur gammal är du IRL?: 18

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Vad har du för mål med ditt kriminella?: Mitt mål med det kriminella är att göra en Mc klubb. Mitt mål med Mc klubben som vi har tänkte är att folk i byn inte ska veta att vi är kriminella vi ska ligga väldigt långt och göra lite brott här och där men inte så mycket som dom andra kriminella i staden gör. Vi vill ligga lite lågt och fokuserade på våran Mc klubb och göra den större och större så vi får många Mc snubbar att joina oss och hjälpa vå klubb att bli så stor som möjligt. Andledning varför vi i vår Mc klubb kommer ligga lågt bland vårta brott är just för vi vill inte att någon ska veta att vi är kriminella vi vill att alla ska tror att vi är en helt vanlig MC klubb.

Vad är bra kriminell rp för dig?: Det jag tycker är bra rp är när man rp som det vore på riktigt man ska inte åka och slå ner eller döda någon bara för att det måste finnas en andledning för att döda elr något liknade. Man ska helt enkelt rp som det vore på riktigt. Man ska också använda mycket sunt förnuft som tex man ska inte gå runt med en pistol hela tiden för det göra aldrig kriminella i verkligheten iheller. Man ska ta ut vapen när man behöver det, Inte gå runt med vapnet hela tiden. Sen tycker jag att bra rp för krim är om man gör roliga scenarion med tex polis,skjukvård och alla andra personer i staden. Man inte iheller rp för egen vinning. Det tycker jag är bra rp som krim när man rp som en kriminell person gjorde i verkligheten.

Beskriv hur sunt förnuft används inom kriminell rp: Sunt förnuft innebär att man ska tänka en gång innan man gör något. Som tex Man ska inte döda någon bara för man inte har något att göra. Man ska också tänka bara för att du är kriminell kan du inte köra bilen hur du vill. I verkligeheten kör inte kriminella som galningar i traffiken. Så man ska köra realistiskt som möjligt fast du kanske har polisen bakom dig. Man ska inte iheller gå och döda någon mitt på torget där det är massa folk/vittnen. För det hade aldrig en kriminell gjort i verkligheten för det är för riskabelt för dom. Så det är viktigt att man tänker 1-2 gånger innan man göra något.

Beskriv ett bra bankrån: Ett bra bankrån är om man har planerat rånet några veckor innan så man verkligen har planerat det till punkt och prickar. Man ska verklgien ha allt förberätt. Man ska ha bestämt vilken bil man ska åka ditt med. Man ska också ha planerat vilken flygtväg man ska ta. Det som hade varit bra är att man har 2 flygtvägar som man har planerat flera dagar innan så den som kör vet vilken väg. Men man ska just ha 2flygtvägar just för om 1 inte går att göra tex om polis står där eller något. Man ska också ha planerat hur många gisslor man ska ha.Och hur man ska ta gisslorna så ingen märker det. Man ska också ha planerat vilka kläder man ska ha på sig så ingen känner igen er. Man ska också ha planerat vem som ska ta hand om vad. Det jag menar med det är. Vem som ska ta hand om gisslorna och hålla koll på dom, Vem ska ta pengarna från valvet. Man ska köra flygtbilen. Och vem som ska förhandla med polis. Det som är viktigt att tänka på när man förhandlar men polisen är att alla ska ha koll på vad vi stället för krav mot polis och vad polis stället för krav för oss. SÅ detta tycker jag är ett bra bankrån just för man har verkligen planerat allt flera veckor innan så alla veta hur det ska gå till.

Du har fem personer som omringar dig med vapen, vad gör du?: Det jag hade gjort är då att Rp rädd och värna för mitt liv. Och vekligen lyssna vad som säger till mig att göra. och göra det som dom ber mig att göra just för jag vill ju inte dö. Så man ska RP som om det hände i verkligeheten

När ska du bära på vapen?: Jag ska bära vapen när jag behöver det. Som tex Bankrån, kidnappning ,gängkrig. SÅ man ska bära vapen när man verkligen behöver det man ska inte bära vapen hela tiden. För det hade ingen gjort i verkligeheten.

Får du råna en tjänsteperson?: Nej det för du absoult inte göra
Skrivet: 2 April 2022 20:31 TobbeG
Grupp: Medlem
Antal trådar: 10 | Antal kommentarer: 133


här är lite mer tex om mitt mål med mitt krim rp: Det är också att göra så många olika roliga scenarion med polis,skjukvård och alla andra i staden. Mitt största mål är också att göra ett perfekt bankrån med hela vårt Mc klubb och att ingen blir taggen av polis så ingen misstänker vår klubb det är ockå en rolig sak att göra.
Skrivet: 3 April 2022 13:12 TobbeG
Grupp: Medlem
Antal trådar: 10 | Antal kommentarer: 133


lite mer om varför sunt förnuft är viktigt: Vi säger att du blir stannad av polis och du inte har något olagligt på dig alls, Så ska du inte fly iväg från polis bara för att du vill ha snutjag för det är inte sunt förnuft, Så har du inget olagligt på dig så fly inte från polis för det hade ingen kriminell gjort i verkligheten. Men om du har en pistol och du blir stannad av polisen så kan du fly
Skrivet: 3 April 2022 13:12 TobbeG
Grupp: Medlem
Antal trådar: 10 | Antal kommentarer: 133


för du finns det en andledning till det. Så som sagt sunt förnuft är väldigt viktigt att tänka på när man rp som en kriminell person
Skrivet: 3 April 2022 23:58 TobbeG
Grupp: Medlem
Antal trådar: 10 | Antal kommentarer: 133


Skit i denna krim ansökan har gjort en ny
Skrivet: 4 April 2022 16:21 Nemo/Neo
Grupp: Moderator
Antal trådar: 3 | Antal kommentarer: 290


Godkänd.