⇦ Gå tillbaka
 
Beck johansson - Kriminell ansökan
Skrivet: 26 Mars 2022 17:25 | Visningar: 0 Beck johansson
Grupp: Medlem
Antal trådar: 5 | Antal kommentarer: 1
Vad heter din karaktär?: Karl Andersson

Hur gammal är du IRL?: 15

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Vad har du för mål med ditt kriminella?: Mitt mål är att bli känd som en kriminell i servern och att börja sälja droger och annat olagliga föremål. vill också göra bankrån så att polisen får utryckningar och ha gäng strider. men mitt högsta prioritets mål är att gå med i ett gäng med mina kompisar och sälja STORA mänger olagliga produkter. jag vill också bli stenrik så jag kan köpa fina bilar och pimpa dom. jag vill också vara med om kidnappningar och gisslan situationer där kanske insatsstyrkan kommer. jag vill vara med om roliga och spännande scenarion där adrenalinet kickar igång och gör att man blir glad och har roligt. min karaktär vill vara med om dom bästa och välgjorda scenarion som finns när man är Krim och hitta det bästa gäng som passar honom. min karaktär har alltid varit intresserad av den mörka sidan det är därför han väljer den här sidan.

Vad är bra kriminell rp för dig?: Att man ska RPa som om det vore i riktiga livet och att man inte ska åka runt och slå ner och döda folk. och att man ska kunna skapa roliga scenarion som är roligt för poliser andra kriminella och sig själv. en viktig sak är att man inte bara går runt och kidnappar men istället kanske kidnappar en gäng ledare eller kidnappar en människa för att använda som gissla i rån. Man ska inte vara kaxig eller dryg bara för man är krim utan man ska ha respekt till andra och andra kriminella personer. Man ska tänka med sunt förnuft när man är kriminell och veta vad och hur man ska göra t.ex att man ska gå runt med pistol bara för att man tror att man är cool eller att andra ska bli rädda för en. Man inte ska gå runt med pistol hela tiden och att man ska tänka på sunt förnuft. och att man ska kunna alla viktiga regler inom kriminaliteten och vanligt.

Beskriv hur sunt förnuft används inom kriminell rp: Sunt förnuft används genom att tänka innan man gör någonting. t.ex att man kör förbi polisen bara för man är kriminell. man går ju inte till mekonomen,polisstationen, sjukhus eller torget för att göra en massa rån och skjutningar. Man måste tänka på att det finns kameror och man kan inte göra nåt åt det. Om du är en kriminell ska man verkligen tänka på det innan du gör något. T.ex man blir stoppad av polisen för att man kör på rött ska man inte åka därifrån bara för att man är kriminell, men det hade varit en annan femma ifall om du hade haft pistol och droger eller bara pistol eller droger och kört därifrån och at man inte ska kidnappa en person bara för man inte har något annat att göra. Det viktigaste är att du inte dödar folk och snor deras saker utan anledning t.ex man utrotar torget med en pistol och snor alla deras saker och sedan säljer det.

Beskriv ett bra bankrån: När du ska råna en bank måste du planera allt under lång tid, och även de minsta detaljerna spelar roll. Du måste planera allas roll i rånet, d.v.s. du måste planera vem som ska ta pengarna, vem som ska ta hand om samtalet utanför dörren osv. Utan en planerad flykt kommer rånet inte att lyckas Gisslan är väldigt viktig vid ett bankrån, när du påbörjar ett rån bör du ha en flyktbil redo som du kommer att smita. Den som pratade med polisen gav dem två krav, inga spikkuddar och polisbilar i vägen och om de inte följde kraven blev konsekvenserna allvarliga, den ena kunde vara gisslan som skjuts. Under ett pågående bankrån kommer det att finnas en hel del problem och hinder som de behöver lösa på kort tid, när pengarna är tagna och allt är klart måste den som är ansvarig för rånet säga vad alla ska göra, såsom gisslan Gisslan ska hållas mot sina huvuden med vapen så att polisen inte skjuter dem innan de hinner gå. När man väl ska ut ur banken och åka iväg så ska man släppa gisslan inne i banken innan du åker iväg. Och man måste ha en planerad flyktväg och kanske en bil på en gömd position så man kan ändra bil så polisen inte vet vilken bil du använder.

Du har fem personer som omringar dig med vapen, vad gör du?: Om det är 5 personer som riktar sina vapen mot mig så måste jag spela som man skulle gjort i riktiga livet asså spela rädd. Jag behöver också lyssna på deras krav, lyssna på vad de säger och vad de vill att jag ska göra.

När ska du bära på vapen?: Jag kommer bara att bära ett vapen när jag behöver bära det, till exempel kommer jag att begå brott som kidnappning, till exempel när jag ska begå ett rån eller när jag är i fara och får reda på att ett gäng ska kidnappa mig. Jag får inte bära ett vapen när jag ska göra orörda saker som inte har med brottslingar att göra, till exempel om jag går till mekonomen för att fixa min bil eller om jag ska äta på McDonalds med mina vänner.

Får du råna en tjänsteperson?: Nej det får man inte.
Skrivet: 2 April 2022 19:10 Nemo/Neo
Grupp: Moderator
Antal trådar: 3 | Antal kommentarer: 290


Godkänd.