⇦ Gå tillbaka
 
TobbeG - Kriminell ansökan
Skrivet: 25 Mars 2022 15:15 | Visningar: 0 TobbeG
Grupp: Medlem
Antal trådar: 10 | Antal kommentarer: 133
Vad heter din karaktär?: Kenta Svensson

Hur gammal är du IRL?: 18

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Vad har du för mål med ditt kriminella?: Mitt mål med krim är ju att skappa så många olika slaggs scenarion som möjlig och bara ha det så rolig som möjligt. Men mitt mål som min karaktär vill är ju att skapa ett eget Mc gäng med sin kompis Anders Gustavsson. Det vi vill med det gäng är att bli det största Mc gänget i staden, gör så många affärer med andra gäng. Så man har ett band med dom andra gängen så man inte blir dödad av dom gäng. Vi vill också ha många olika coola motercyklar och verkligen leva oss in i ett Riktigt Mc gäng och rp så bra som möjlig så vi kan göra många roliga sceanrion med andra gäng och polis och alla andra i staden. Det är nog det som är mitt mål med krim.

Vad är bra kriminell rp för dig?: Det jag själv tycker är bra rp är att man kan rp som en riktigt kriminell hade gjort och då menar jag att tex att man inte gå mitt in i torget och dödar 5 sevila personer utan andeledning. Man ska hålla sig till sunt och förnuft det är riktigt viktigt tycker jag. Man ska också ha en andeledning att göra krimiella saker man kan inte för gå och döda någon för att det är roligt man måste ha en andledning och verkligen leva sig in i sin krim roll och rp som en riktigt kriminell. Det tycker jag är bra krim rp.

Beskriv hur sunt förnuft används inom kriminell rp: Det va lite det jag va inne på innan. Att sunt förnuft är riktigt viktigt specciellt för dom som ska rp som krim för man har mycket att tänka på. Det är liksom inte sunt förnuft om man går till torget och dödar 5 personer för ingen andedling det är inte sunt och förnuft tycker jag man ska ha en andledning att göra saker. ett till exmpell om polis ska stanna dig för att kolla körkort och du har det ska du inte köra iväg och döda polis ihäller för det inte sunt förnuft för det hade ingen kriminell gjort i verkligenheten. Så sunt för nuft är riktigt viktigt i Krim rp.

Beskriv ett bra bankrån: Det jag tycker är ett bra bankrån är när man verkligen har planerat ett bankrån till början till slut, Med en plan A och en plan B. För det ha alla i verkligheten som göra bankrån man går inte in i en bank och ska råna den för igen andledning. Man ska ha en plan helst 2 om det skiter sig med första planen. Sen ska man också ha med gisslor så inte polis bara går in och störmar Banken för då är det kört för dom som gör rånet. Så en gissa är väldigt viktigt. SÅ man ska ha en som håller koll på gisslorna och en som fixa fram pengarna och en som pratar med polisen vad dom kommer att hända och ställa krav på polisen också för ni har ju gisslor. för polis vill inte få ut gisslorna svårt skaddade eller döda för det vill inte polis. Sen ska man också ha en planerad flyggtväg också. Så det tycker jag är att bra bankrån just för det är planerat bra.

Du har fem personer som omringar dig med vapen, vad gör du?: Det man ska göra heter Fair Rp och det är att du ska spela rädd om 5 personer kommer fram till dig med 5 vapen. Så det jag hade gjort är att spelat rädd/rp rädd för jag vill ju inte dö. Man ska rp som det vore riktigt helt enkelt

När ska du bära på vapen?: När jag ska sälja mycket droger och det ska vara mycket droger då inte bara 1G. Det ska vara mycket för man vill ju inte förlora det. För det är mycket pengar. Sen ska man också bära vapen om det är tex bråk med ett annant gäng så vill man inte gå ut utan vapen för man vill ju vara säker så man inte blir be sjukten av ett gäng så har du inget vapen . Så dom har två sakerna tycker jag att man ska bära vapen. Och själv klart om man ska göra Bankrån också så kan man böra vapen där också

Får du råna en tjänsteperson?: Nej det för du inte
Skrivet: 2 April 2022 19:07 Nemo/Neo
Grupp: Moderator
Antal trådar: 3 | Antal kommentarer: 290


Nekad.