⇦ Gå tillbaka
 
egronvall - Kriminell ansökan
Skrivet: 20 Mars 2022 18:56 | Visningar: 0 egronvall
Grupp: Medlem
Antal trådar: 5 | Antal kommentarer: 33
Vad heter din karaktär?: Fredrik Kjellström

Hur gammal är du IRL?: Jag är 15 år gammal

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Vad har du för mål med ditt kriminella?: Mitt mål som kriminell är nog att kunna skapa så roliga och så bra scenarion och uppdrag som möjligt! Jag vill att som en grupp tillsammans ska kunna planera och utföra sina uppdrag. Jag vill både kunna visa vad Fredrik går för, men jag vill också skapa större vänskap med andra. Jag vill inte bara skapa rån och göra de på repeat. Utan att de vi utföra och veta att allt skall planeras i detalj. Dock vill jag inte vara otrevlig och för bossig bara för att jag är kriminell, utan jag vill fortfarande vara samma jag. Dock så kommer Fredrik att bli uppkäftig om folk är uppkäftiga mot han eller honoms vänner. Men ett mål jag också har är att komma in i ett gäng och skapa en stor vänskap med mina medlemmar. Jag vill både kunna göra stora scenarion med rån, men också kunna skapa vänner för livet till Fredrik och skapa härliga och fina minnen!. Fredriks mål är att komma in i ett gäng där han själv inte tar för stor plats, men att ledaren heller inte tar för stor plats, utan att alla kan bestämma och komma överens och komma fram till ett beslut tillsammans. Men några mål som Fredrik har är också att planera stora och välplanerade rån, att planera väl och i detalj och kunna veta exakt hur/när och var allt ska ske. Fredrik är väldigt bra på att planera väl och han vill kunna hjälpa till med de för de bästa resultatet. Fredrik har tidigare erfarenhet inom Sjukvårdare(Biträdande) Men jag/Fredrik valde att säga upp sig tillsammans med hans kompis Mandy(Regionchef) Då ingen av dem kände någon

Vad är bra kriminell rp för dig?: Jag skulle säga att jag tycker att bra kriminell RPär att sköta sig som både kriminell och som vanlig individ. Jag tycker inte riktig att jag ska ta de som en större makt. Utan att bara för att jag är kriminell och har tillgång till vapen och rån behöver jag visa mig bossig eller skrika ut fula ord hela tiden och att hota folk utan anledning, sålänge de inte gjort något mot hans vänner! Jag tycker också att man ska visa respekt för alla tjänstemän sålänge de inte är i ett kritiskt scenario är man blivit tagen, och vid t.ex ett rånså ska man kunna komma överens med Polisen och ha en bra attityd. Jag tycker också att som kriminell och att utföra bra kriminell RP inte är att göra rån varje 20 minut och skjuta folk hur som helst, utan att man planerar och dröjer ut på de så att de inte hinner fastna som en vana, både för oss kriminell och för Poliserna. För att om vi skulle utföra rån hela tiden så kommer det tillslut inte bli något speciellt för någon av poliserna och då kommer Poliserna tillslut inte bry sig. Jag tycker att man som kriminell har ett stort ansvar att tänka efter på vad man ska göra som kriminell och vad man inte ska göra. Att vara kriminell för att bara förstöra och alltid vinna i rån och i fighter är inte något jag strävar efter alls! Det måste också komma gånger då man också förlorar. Jag tycker att vara kriminell för att bara skjuta folk och förstöra för Poliser inte vad jag kallar bra kriminellRP utan att de kan hända då och då när det verkligen behövs, men

Beskriv hur sunt förnuft används inom kriminell rp: Jag skulle säga att sunt förnuft inom de kriminella ska vara att man kan bete sig inte bara döda någon, Saker som mord och skadegörelse skall skes av anledningar och i behov enligt mig. Jag tycker att även fast man är kriminell så ska det visas hänsyn och respekt. Bara för att man kan göra saker och att man har makten att t.ex skjuta någon så finns det inte skäl att göra de. Att skjuta en person tycker jag ska ske av stora anledningar där den enda vägen till rätta är att avrätta eller skada personen. Att inte bara för det är något jag inte tycker om. Allt som vi kommer göra som räknas som olagligt ska tänkas igenom otroligt noggrant, och inte bara utföras i stress. Att om jag själv visar att jag är aggressiv mot någon, så måste jag själv kunna ta att dem blir aggressiva tillbaka. Jag tycker inte att jag ska använda mig av något eller visa mig av en större del bossig, utan att jag ska bara kunna finnas där för mina vänner och hjälpa dem. Jag tycker verkligen att saker ska hända av anledningar. Jag tycker att man ska kunna ha ett logiskt tänkande. Om man tar ett scenario där jag drar till torget där väldigt många befinner sig, och mitt framför alla så skjuter jag en person, så är det inte alls smart och de skulle jag heller inte säga är sunt förnuft, och då blir det plötsligt dålig RP. Men jag tycker att allt ska hända av anledningar och att allt ska tänkas igenom ordentligt!

Beskriv ett bra bankrån: Ett bra bankrån för mig ska vara väldigt väl planerat i detaljer. Först kan vi alla mötas där vi kan planera vårat rån för hur de ska gå till och hur vi ska kunna utföra rånet utan att vi misslyckas. Vi alla ska vara medvetna exakt om vad vi ska göra från person till person. Några timmar/dagar innan så ska vi åka mot platsen där rånet och flykten ska ske. Vi ska kolla exakt vart/när, och hur vi ska åka och vart vi ska gå in och ut i Banken. Vi ska också försöka planera och tänka hur poliserna kommer att agera efter oss för att försöka bilda upp en uppfattning. Sedan efter de ska vi preppa upp med flyktbilar, backup bilar ifall våra flyktbilar t.ex skulle gå isönder, vi skulle planerat minns två flyktvägar om att våran första flyktväg skulle skita sig. Sedan när alla kände sig redo och visste exakt vad dem skulle göra så är det dax. Vi påbärjar vårat rån och fokuserar på de just vi själva ska göra. Sedan om Polisen hinner komma så får någon av oss berätta våra krav, vi får prata med polisen och komma överens med dem. Om vi har en/flera gisslor så visar vi dem för Polisen och berättar vart vi kommer släppa dem. Sedan när vi känner oss klara så drar vi. Vi försöker åka och följa våran plan. Vi måste försöka komma till ett säkert ställe där polisen inte vet vart vi är, sedan skulle vi nog bytt kläder så att poliserna inte känner igen oss lika lätt, sedan skulle vi mötas på ett planerat ställe efter vi klarat de!

Du har fem personer som omringar dig med vapen, vad gör du?: Jag skulle gjort som dem sagt och visat att jag har respekt för dem. Att ta upp mitt eget vapen( om jag har något på mig) är inte idé alls, fem personer mot mig har jag ingen chans mot. Om dem hade velat veta fakta om mitt gäng skulle jag inte sagt något till en början, men om dem sa att jag skulle bli skjuten annars skulle jag säga lite, men bara saker som antingen inte stämmer, eller något som inte ens spelar någon roll för dem. Jag skulle försökt att slingra mig ur och ljuga smått för att få dem all lämna mig. Men om dem skulle komma på mig och de skulle tvingat mig att säga, och att jag annars skulle dö, så skulle jag välja att dö. Att berätta information om mitt gäng eller någon gängmedlem är det absolut sista jag gör. Jag kommer alltid kunna ta en kula för dem så länge gänget och medlemmarna( Mina vänner) klarar sig, de är de viktigaste för mig!

När ska du bära på vapen?: Mitt vapen ska jag bara bära när jag är i behov av de. När jag t.ex har hört att någon ska kidnappa mig, då har jag det redo på mig för att kunna visa mitt revir. Mitt vapen är inte till för att ha när jag ska t.ex käka på Mcdonals eller när jag inte kan utsätta mig för fara. Mitt vapen ska jag ha på mig när jag är berädd på att jag kan behöva använda det idag. Men mitt vapen kommer också användas/bäras till t.ex rån om vi fått tillåtelse av våran ledare. Mitt vapen ska bäras och användas för att kunna försvara mig och mitt gäng!

Får du råna en tjänsteperson?: Nej! Ett tjänste vapen är ett tjänste vapen och ska användas av Polisen för att dem ska kunna skydda sig. Om jag ser en död Polis kan jag inte bara ta grejer från har som t.ex Pistolen för att ha de som försvar till mig själv. Dock om vi t.ex skulle vara i en skottlossning där alla i mitt gäng ligger döda och många poliser, och jag ser att mina skott i mitt mag har tagit slut, då om det verkligen verkligen är nödfall så kan jag ta några skott från den döda Polisen för att kunna skydda mig, med i de tillfället om alla mina gäng medlemmar redan ligger döda så skulle jag nog ge upp. Så de får ske i stora och nödvändiga scenario med måste lämnas tillbaks senare!
Skrivet: 20 Mars 2022 18:57 D4TN
Grupp: Medlem
Antal trådar: 7 | Antal kommentarer: 21


+rep bra rp
Skrivet: 21 Mars 2022 08:18 snagg
Grupp: Medlem
Antal trådar: 4 | Antal kommentarer: 58


+rep fett bra rp. samt bra koll på sunt förnuft
Skrivet: 21 Mars 2022 09:20 IsacThePigg
Grupp: Medlem
Antal trådar: 8 | Antal kommentarer: 12


+rep riktigt bra på rp
Skrivet: 2 April 2022 19:06 Nemo/Neo
Grupp: Moderator
Antal trådar: 3 | Antal kommentarer: 290


Vi återkommer med svar.
Skrivet: 12 April 2022 16:17 Nemo/Neo
Grupp: Moderator
Antal trådar: 3 | Antal kommentarer: 290


Nekad.