⇦ Gå tillbaka
 
HarryHassaquannana - Kriminell ansökan
Skrivet: 19 Mars 2022 20:41 | Visningar: 0 HarryHassaquannana
Grupp: Medlem
Antal trådar: 1 | Antal kommentarer: 0
Vad heter din karaktär?: Harry Hasquanana

Hur gammal är du IRL?: 14

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Vad har du för mål med ditt kriminella?: Mitt mål är att skaffa mycket pengar för min person har haft ett förflutet i fatigtdom så många av hans prioriteringar är oftast bara pengar.

Vad är bra kriminell rp för dig?: en bra kriminell rp för mig skulle nog var en rp där man få utföra olika brott, träffa personer på rp och speciellt skaffa bekantskaper som till exempel skaffa vänner och fiender. Sedan också fördjupa sin person under rp.

Beskriv hur sunt förnuft används inom kriminell rp: När jag spelar rp så brukar jag tänka som att det är i verkliga livet så jag hade under ytterst sällan sätta mig i situationer där mitt liv skulle vara hotad en situation jag skulle kunna ha gjort det i skulle iså fall vara att jag (min gubbe) känner agression för även jag i situationer tar inte bra beslut. Jag som person kommer även speglas i min person.

Beskriv ett bra bankrån: Ett bra bankrån för mig är att jag och mitt crew åker till banken och utan att slå ut alarmen snabbt ta ett fåtalgisslan och sedan in till valvet (eller var pengarna är) och snabbt ta pengar men inte på bekostnad att bli upptäckt min karaktär gillar att vara så kallat sneacky i situationer när grova brott utförs så jag hade varit mer nöjd att vi kommer där ifrån med 70% av de tillgängliga pengarna och inte vara upptäck en att komma ut med alla pengar och ha polisen efter sig. Slut

Du har fem personer som omringar dig med vapen, vad gör du?: Jag hade först satt mig ner och vissa på kropps språk och när jag pratar att jag känner mig hotad men innerst inne såå försöker jag komma på en plann om hur jagh ska kunna döda personerna om jag inte finner ett tillfälle så kommer jag at t följa deras instruktioner.

När ska du bära på vapen?: Jag kan bära vapnet hela tiden men använda det ansvarsfullt och ytterst sällan använda den bara i vissa scenarion där jag eller någon av mina när vänner är hotade av andra människor.

Får du råna en tjänsteperson?: Nej eller väldigt sällan under speciella omständigheter
Skrivet: 24 Mars 2022 16:52 D4TN
Grupp: Medlem
Antal trådar: 7 | Antal kommentarer: 21


Tror du kommer få utveckla allt...
Skrivet: 2 April 2022 19:04 Nemo/Neo
Grupp: Moderator
Antal trådar: 3 | Antal kommentarer: 290


Nekad.