⇦ Gå tillbaka
 
Lainex - Kriminell ansökan
Skrivet: 10 Mars 2022 20:28 | Visningar: 0 Lainex
Grupp: Medlem
Antal trådar: 2 | Antal kommentarer: 2
Vad heter din karaktär?: Martin Laine

Hur gammal är du IRL?: 17

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Vad har du för mål med ditt kriminella?: Mitt mål med min kriminella karaktär är absolut inte bara att bli störst i staden, och tjäna mest pengar av alla. Mitt absoluta mål är att kunna få respekt på gatan och att bli igenkänd av folk, samt att ha roliga scenarion. Bl.a. bankrån, personrån osv vilket kan leda till riktigt roliga scenarion. Det slutgiltiga målet är alltså att skapa så rolig RP som möjligt. Men också att inte vara någon stöddig jävel som söker bråk hos alla andra. Utan en kriminell som är väldigt lowkey, håller sig ofta borta från människor & poliser osv. Och om man är i stan eller liknande så håller jag mig låg och skapar inget drama eller så. Och om något händer så löser jag det senare, med ett lite bättre scenario och planerar osv.

Vad är bra kriminell rp för dig?: Jag skulle säga att kriminell RP för mig är inte bara pengar och makt som jag sa tidigare. Mycket handlar om hur man rpar, Vissa kan verkligen inte RPa kriminella då dem bara rånar folk heeeela tiden. Gör 3 bankrån om dagarna, sticker från snuten hela tiden. Det handlar inte bara om att vinna. Problemet med mycket av kriminaliteten i svensk RP är winrate. Att alla ska vinna hela tiden, det blir inte kul för tex poliserna och dom som rpar emot dom. Men det är klart att man kan göra något bankrån ibland, o personrån osv. Men då ska det vara bra planerat, schyssta scenarion och genomtänkta grejer man gör. Kriminell RP för mig är att du är en kriminell person, du gör mycket dumheter. Men kan fortfarande vara en snäll kille på stan. Samt genomtänkta scenarion och absolut inte lika hög winrate som många andra har. Ibland måste man bara förlora för RPns skull

Beskriv hur sunt förnuft används inom kriminell rp: Sunt förnuft inom kriminell RP är jäkligt viktigt. Jag själv tycker inte att man går in på Bennys, mekonomen, polisen, sjukhuset eller åker till torget/motellet och gör massa rån, skjutningar och dumheter. Man måste tänka så långt att det finns kameror på allmänna platser och att man inte kan göra vad som helst. Ska du vara kriminell på en server så ska du verkligen tänka efter innan du gör något. Tänk till exempel "Hade en kriminell person gjort detta IRL?" såklart så kan vissa saker göra sjuka saker men tänk dig en "normalkriminell" som rånar folk, har vapen, säljer droger och gör rån. Då tror jag inte att man åker till en polisstation och skjuter upp hela stället. Samma sak som en allmän plats som torget eller whatever. Absolut att det går att göra det, men då tycker jag att scenarion ska vara planerat och vältänkt

Beskriv ett bra bankrån: Ett bra bankrån ska vara otroligt genomtänkt. Flyktväg, vilka ska vara med, vad ska alla ha för uppgifter, hur mycket ska alla få, vad gör vi efter rånet? Allt handlar om planering. Ett bra bankrån för mig skulle vara cirka 5-6 st som gör rånet. 1-2 som förhandlar och har ungefär 1-2 gisslor vid framdörren med dragna vapen. 1 eller 2 vid bakdörren. Och en eller två som fixar pengar. Efter rånet är klart så ska man ha flyktbilar, snabba och effektiva. Sedan försöka komma till en plats där ni har nya bilar eller kanske till och med en helikopter som hämtar upp er. Kraven ska vara, Fripassage, inga spikmattor och ingen helikopter. Och sedan en person som kanske sitter på tak över banken med kikare och håller koll på vad som händer Kläder är extremt viktigt, maskerade, visar ingenting som kan uppmärksamma dig på gatan sen, planerade bilar och mer.

Du har fem personer som omringar dig med vapen, vad gör du?: Jag tar upp mina händer och ber för mitt liv. Jag försöker sedan att prata mig ur situationen, och ber för mitt liv igen. Finns absolut inget annat att göra i en sådan situation. Be bara för ditt liv att du inte dör.

När ska du bära på vapen?: Vapen tycker jag endast att du bär när du ska göra något stort. Rån, skjutning eller vad som helst. Du bör ej bära vapen på öppen gata så länge det ej hänt något. Har det hänt något så stort att du måste bara vapen så bör du hålla dig borta från stan.

Får du råna en tjänsteperson?: Under vissa omständigheter tycker jag att det kan vara rätt. Rånar du en polisman för att få makt eller för personen har gjort något så kan du säkerligen ta saker av honom. Pistol och tjänstevapen kan du ta om du lämnar tillbaka det efter scenariot, eller slänger iväg det där ingen annan kan hitta det. Är det ett bra, välplanerat och stort scenario så tycker jag att du kan göra det. Om du har en anledning till det. Annars är det riktigt dålig stil och rp skulle jag säga
Skrivet: 10 Mars 2022 23:09 PIZZABAGARE
Grupp: Medlem
Antal trådar: 4 | Antal kommentarer: 1


Väldigt bra och erfaren rp:are!
Skrivet: 11 Mars 2022 01:18 Lainex
Grupp: Medlem
Antal trådar: 2 | Antal kommentarer: 2


Skrev lite fel gällande bankrånet. Fri passage och ingen helikopter är inget alternativ. Det handlar om sunt förnuft och det är helt rätt! Så skippa det jag skrev!
Skrivet: 12 Mars 2022 14:45 CaYs
Grupp: Medlem
Antal trådar: 7 | Antal kommentarer: 6


+rep Bra rp ingame.
Skrivet: 2 April 2022 19:03 Nemo/Neo
Grupp: Moderator
Antal trådar: 3 | Antal kommentarer: 290


Nekad. Pga finns inte med i våran discord.