⇦ Gå tillbaka
 
Krist10 - Kriminell ansökan
Skrivet: 10 Mars 2022 14:08 | Visningar: 0 Krist10
Grupp: Medlem
Antal trådar: 17 | Antal kommentarer: 31
Vad heter din karaktär?: Burgir Hallonsson

Hur gammal är du IRL?: 14 08

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Vad har du för mål med ditt kriminella?: Mitt mål med det kriminella är att kunna skapa seriösa och bra scenarion utan strul. Jag vill också bli så stor person inom rpande också men försöka att bli en grym medlem i ett gäng som jag kan bli respekterad av. Jag kommer göra allt för att skydda allihopa även springisarna om det krävs, ingen ska lägga ett ända finger på de som jag samarbetar med. Det viktigast är att kunna följa reglerna i kriminell rp för att när man har den rollen så krävs det mest ansvar. Grundreglerna kommer vara viktigast i roleplay när man är kriminell. Först måste man kunna följa den viktigaste reglen i hela rp och det är suntförnuft, Vi kan säga att den är den mest viktigaste reglen inom rollspel och det skulle inte finnas några scenarion utan den reglen, Man måste helt enkelt rpa som om det vore riktiga livet och utföra dessa handlingar som en kriminell person skulle gjort irl, Inte exempel gå skjuta vem som helst och sticka iväg med det. Man måste ha en riktig anledning för att verkligen utföra den handlingen. Mitt mest bästa mål med kriminell rp är att bli som en god vän, Han heter Björn papagianoupolous och är med i los zetas kartell. Jag vill samarbeta med honom för att kunna gå från Sanders kollegor till Kriminell Buddies. försöka att göra så häftiga scenarion med honom. Sen när man ska tänka på att kunna smitta ifrån polisen så måste man vara säker när man kör. Man kan inte bara köra in i en stolpe och fortsätta köra, det måste vara verkligt, om man förlorar ett scenario så förlorar man de

Vad är bra kriminell rp för dig?: Bra kriminell rp för mig är att spelar så att det speglar in till verklighet, det ska kunna synas att det är Irl och att suntförnuft finns inom alla scenarion som utförs, spelar ingen roll om man förlorar scenariot, så länge det var roligt så var det ändå kul, både för kriminella och för poliserna! Om jag är omringad med 4 poliser i ett scenario, då ska jag inte ta upp vapen och börja attackera, jag är tvungen att ge upp, det ändå som kan rädda mig är om någon fritar mig i ett bra och laglit sätt istället för att powergama och ta upp ursäkter när man rpar. Jag kommer också bidra med att inte combatlogga i scenarion för att undantag finns.

Beskriv hur sunt förnuft används inom kriminell rp: Suntförnuft är den viktigaste reglen för alla kriminella i staden, Om man ínte följer regeln så kan man it Rpa längre, Man ska också inte ta dumma beslut och skjuta andra folk för ingen anledning. Det ska vara planerat och tänkt som det vore IRL. Om man gör ett butiksrån ska det också vara planerat, man ska minst ha en eller två gisslor annars så kan polisen helt enkelt storma butiken. Polisen ska göra allt för att hålla gisslorna vid liv och vi kriminella ska minst ha två till tre krav som polisen ska lyssna på, polisen kommer också få ha krav ifrån alla kriminella, Kraven kan exempelvis vara att Inga spikmattor, samt alla polisbilar ska sta mot en kant för att vi ska ha flyttvägar att åka på, Polisernas krav kommer att ex vara att Gisslorna stannar i butiken samt inga vapen riktade mot dem asså gisslorna. Det är också viktigt för gisslan att värna för sitt liv i scenariot för att kunna stanna vid liv.

Beskriv ett bra bankrån: Ett bra bankrån ska gå till så här, Först ska det vara välplanerat, minst 1 - 2 veckor för att planera ihop hur många gisslor, flyktväggar osv. Det ska vara poliser i tjänst och en av våra män ska förhandla kraven till polisen framför dörren. En annan av våra män ska ha koll på gisslorna så att de inte flyr. Det ska vara krav självklart exempel som, inga pistoler riktade mot oss och fri passage för att planen ska lyckas.

Du har fem personer som omringar dig med vapen, vad gör du?: Fem personer står jämte mig, jag har igentligen inte mycket att göra bara att värna för mitt liv och inte dö, Jag kommer aldrig kunna dra fram vapen och gå emot allihopa, jag måste bara värna för livet, om de kräver information så är jag tvungen att ljuga för att ingen ska veta om oss. Om det tvingar mig att göra något så ska jag lyssna för att annars så finns det ingen suntförnuft inom rp, samt att man har pistoler framför sitt huvud. Irl så skulle jag skitit på mig men ingame kan en lallare skita i om det hände.

När ska du bära på vapen?: Jag ska bära vapen när jag fraktar kokain eller i viktiga och storra scenarion som möten osv. Man ska inte bära vapen när man utför dagliga ärenden som att åka till mekonomen, Om man råkar ha på sig den så ska den direkt in i bagageluckan. Den ska absolut inte synnas i torget för då kommer det inte vara suntförnuft.

Får du råna en tjänsteperson?: Nej det får man inte, men man får konfiskera dem som innebär att man tar en tjänstemans vapen och återvänder det efter.
Skrivet: 10 Mars 2022 19:14 IsacThePigg
Grupp: Medlem
Antal trådar: 8 | Antal kommentarer: 12


+rep väldigt bra på RP
Skrivet: 11 Mars 2022 09:59 Lars Papa
Grupp: Medlem
Antal trådar: 6 | Antal kommentarer: 12


+rep väldigt duktig på RP och skulle passa väldigt bra som krim
Skrivet: 12 Mars 2022 14:47 CaYs
Grupp: Medlem
Antal trådar: 7 | Antal kommentarer: 6


+rep Bra på rp!
Skrivet: 12 Mars 2022 17:52 D4TN
Grupp: Medlem
Antal trådar: 7 | Antal kommentarer: 21


+rep Bra rp trots din ålder!
Skrivet: 15 Mars 2022 23:48 Brajakan43
Grupp: Medlem
Antal trådar: 0 | Antal kommentarer: 1


--Rep då jag sett dig ta bland annat 10 alvedon, 10 ipren osv. från sjukvården gratis som du sedan sålde i din butik i sandy.
Skrivet: 2 April 2022 19:01 Nemo/Neo
Grupp: Moderator
Antal trådar: 3 | Antal kommentarer: 290


Nekad.