⇦ Gå tillbaka
 
snagg - Kriminell ansökan
Skrivet: 9 Mars 2022 22:06 | Visningar: 0 snagg
Grupp: Medlem
Antal trådar: 4 | Antal kommentarer: 58
Vad heter din karaktär?: Anders gustavsson

Hur gammal är du IRL?: 2005-10-09

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Vad har du för mål med ditt kriminella?: Anders mål med de kriminella är att driva en mc klubb som är väldigt drivande. det är även att ligga väldigt lågt bland dom andra kriminella. så att alla inte vet att du är krim. dom största målen är att ingen ska veta vad jag håller på med "hela klubben". så Anders mål med det mörka sidan är att vara väldigt diskret och även driva en mc klubb samt att äga stan när ingen vet om det.

Vad är bra kriminell rp för dig?: jag själv tycker det är bra rp när man försöker rpa på allt som händer ingame. att kunna göra det väldigt lika mellan polisen och dom krim. att även kunna göra både större scenarion och även mindre som är inte alls jätte krävande för polisen. samt att man ska ha lite Regler inom sitt "gäng"/"klubb" då dess regler ska följas. inte då servers regler. mer regler som dom har i dom flesta mc klubbarna samt gäng. även att pistolen ska inte användas så mycket tycker jag själv. tycker även att det ska vara bra planering då jag tycker att man ska planera allt som man ska göra som är olagligt. även om det är mindre brott och även större brott.

Beskriv hur sunt förnuft används inom kriminell rp: jag skulle säga att det är väldigt mycket inom flykten där det behövs användas mest sunt förnuft. att man ska tänka lite extra på hur man kör i trafiken. att man ska köra lite mer realistigt. även att man ska ta o tänka på vad man ska göra inom en plan och tänka på den planen 2 extra gånger. går detta att utföra?, kommer jag ge mina motståndare en chans att hänga med? det är även lite om vapen med när ska du ha ett vapen på dig och när ska du använda det. som t ex man skjuter inte på torget efter som att det är alltid folk där. så det är väldigt viktigt att tänka på sunt förnu1ft inom krim RP.

Beskriv ett bra bankrån: ett bra bank rån är alltid när man har en bra planering så jag skulle säga att man börjar med att planera vem som ska göra vad på rånet samt hur dom ska göra rånet från start till dom ska gå ut. innan rånet ska du ha planer på flykt väg hur dom ska köra vart dom ska köra vilket fordon ska dom köra. vart ska dom byta bil. sedan påbörja dom rånet skulle säga att det ska minnst vara 2-4 gisslor i banken. så rånarna kan förhandla bra med polisen. sedan ska dom även ha planerat hur dom ska förhandla och vad för krav dom kriminella ska ha på polisen. dom ut för rånet då 3 av rånarna står med gisslorna och en eller 2 vid valvet. kanske en annan rånare som håller koll på andar ingångar. sedan när dom är klar drar dom ut ur banken dom följer deras flykt plan och när dom har börjat tappa bort polisen börjar dom köra mot deras andra flykt bil och sedan kör dom till en ny plats där inga polser är. efter det ska dom säkerhets ställa så att dom inte är efterlysta och så att det inte finns några större bevis på att det är dom och sedan när dom har kollat upp det så forsätter dom med vad dom ska göra

Du har fem personer som omringar dig med vapen, vad gör du?: jag klart ska jag ta upp mina händer spela rädd och göra det vad männen säger.

När ska du bära på vapen?: jag ska bära vapen när jag känner att jag behöver ha ett vapen på mig. när jag själv känner att jag ligger risikt till och även när jag gör större brått.

Får du råna en tjänsteperson?: nej det får man inte
Skrivet: 20 Mars 2022 19:01 egronvall
Grupp: Medlem
Antal trådar: 5 | Antal kommentarer: 33


+rep Riktigt grym på RP, vet att du kan leverera och göra grym RP, tror att vi kommer uppleva Kriminell RP på nästa nivå!
Skrivet: 24 Mars 2022 16:55 D4TN
Grupp: Medlem
Antal trådar: 7 | Antal kommentarer: 21


+rep Jävligt rolig att rpa med och du har bra rp!
Skrivet: 2 April 2022 19:00 Nemo/Neo
Grupp: Moderator
Antal trådar: 3 | Antal kommentarer: 290


Nekad. Pga tidigare regelbrott.
Skrivet: 2 April 2022 19:01 Nemo/Neo
Grupp: Moderator
Antal trådar: 3 | Antal kommentarer: 290


Godkänd.