⇦ Gå tillbaka
 
Alfred - Kriminell ansökan
Skrivet: 7 Mars 2022 08:16 | Visningar: 0 Alfred
Grupp: Medlem
Antal trådar: 10 | Antal kommentarer: 9
Vad heter din karaktär?: Felix Persson

Hur gammal är du IRL?: 15

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Vad har du för mål med ditt kriminella?: Mitt mål med det kriminella är att jag ska vara igenkänd bland en massa invånare. Pengar är en sak för mig men det allrra största för mig är att göra bra scenarion. Jag har tidigare varit springpojke för Dötspattrulen och cosa nostra. så man kan säga att jag var har varit typ krim fast ändå inte. och nu vill jag bli krim på riktigt. jag kommer också förbättra mig efter som att nu om jag bli krim kommer det att vara på riktigt och jag kommer spela så seriöst som möjligt. ett till mål jag har är att jag ska vara väldigt respektrrad mellan många. jag vill också skapa bråk mellan 2 olika gäng om jag går med i ett. inte bara för att skapa bråk utan för dem roliga scenariona vi kommre kunna skapa tillsammans. men om någon t.ex kidnappar min ledare så kommer dem få sota för det.

Vad är bra kriminell rp för dig?: bra kriminell rp för mig är att man ska ta allt väldigt seriöst. och att man inte lallar bort tiden utan att man är väldigt seriös med sina karaktär. och att man inte går på stan ich skjuter en massa invånare bara för att man är kriminell. och bra rp det är att man använder väöldigt mucket sunt förnuft. och sen är det såklart en självkralhet att man ska följa alla kriminella regler samty vanliga regler. vad jag menar med det är att t.ex någon som gör ett bankrån, och då så säger mannen som gör ett bankrån till personen att komma i discord eller i nåt samtal OOC. det är metagaming.

Beskriv hur sunt förnuft används inom kriminell rp: bra rp igenom kriminell sunt förnuft det är att vi säger astt jag kör väldigt fort genom stan och polisen ser det. då ska man stanna om man inte hart något olaglit på sig som man kan åka in för. som t.ex droger, vapen eller nåt annat olagligt. då ska man köra där ifrån men jag tycker att man inte ska göra så roligt scenario som möjligt av det. när man är kriminell så tycker jag att man ska nvända mycket sunt förnuft. och jag skulle ha tänkt hur dem hade gjort IRL. och att man ska följa alla regler. en av dem viktigaste reglerna enligt mig. är en sort av powergaming. där man kan förlora scenarion och inte bara spela för att vinna scenarion.

Beskriv ett bra bankrån: ett bra bankrån är där man ska använda mycket sunt förnuft för då så tycker jag att det blir roligast scenario. men först så måste man ha planerat en bra plan. vilken bank man ska råna. var man tska ta gisslan. och kanske att man vet när och var polisen kommer. och det är väldigt bra att man kan ha en som vaktar så polisen inte kommer en bra förare och en som kan hacka väldigt bra och vilken bil man ska fly med och också vart man ska fly efter att man har klarat avbankrånet. man får ha minst 2 krav men man får inte ha vilka krav som helst. sen när man har planerat klart åker mna ochg hämtar gisslorna.. föraren kör till banken och hackaren och den som vaktar åker också med föraren. när man är på plats är det viktigt att man håller gisslorna och hotar dem med allt möjligt så dem inte springer där ifrån.hackaren går till valvet och börjar hacka. han som vaktar så att piolisen inte ska komma in. sen när man har tagit pengarna och shar sagt sina 2 krav och har kommit överens med polisen. då börjar scenariot det första jag skulle gjort är att jag skulle sikta på gisslan tills jag sitter i bilen. när föraren börjar köra då så slutar jag sikta på gisslan och håller kontakt med föraren hur många poliser som är efter oss och vilka fordon om det är en motorcykel eller helikopter efter oss t.ex. tycker också det är roligt när scenariot är långt och att dem jag gör bankrånten ska kunna förlåra scenraiont och inte bara vinna hela tiden.

Du har fem personer som omringar dig med vapen, vad gör du?: jag kommer lyssna på vad dom säger och lyssnar på varända krav de dom säger för de skulle jag göra irl för de är dålig rpa och bara slå ner dom fö asså de blir kass rp på att inte lyssna om dom skulle vilja ha någon då ger jag dom för som jag skrev de3 är dålig rp och inte lyssna

När ska du bära på vapen?: jag ska bära vapen när jag leverera något dyrt eller bank rån man ska ej bära vapen när man är på meko

Får du råna en tjänsteperson?: nej de får man ej de får an bara är man på bankrån eller vid jätte stora scenario.
Skrivet: 8 Mars 2022 20:31 Alfred
Grupp: Medlem
Antal trådar: 10 | Antal kommentarer: 9


Har lite svårt och skriva mycket vissa hänsyn.
Skrivet: 8 Mars 2022 20:49 Alfred
Grupp: Medlem
Antal trådar: 10 | Antal kommentarer: 9


Tack för i förhand.
Skrivet: 2 April 2022 18:53 Nemo/Neo
Grupp: Moderator
Antal trådar: 3 | Antal kommentarer: 290


Nekad.