⇦ Gå tillbaka
 
Ludwig - Kriminell ansökan
Skrivet: 2 Mars 2022 19:40 | Visningar: 0 Ludwig
Grupp: Medlem
Antal trådar: 6 | Antal kommentarer: 1
Vad heter din karaktär?: Stig Andersson

Hur gammal är du IRL?: 15

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Vad har du för mål med ditt kriminella?: Stigs mål inom det kriminella livet är att få många äkta vänner och feta bilar och hojar han vill också gå med i ett gäng som han får trogna vänner. Och med gänget skapa roliga och bra scenarion. Stig skulle gärna vilja testa på att göra ett bankrån där han och hans gäng lyckas fly det borde fet coolt. Men han vill också tjäna pengar på andra kriminella sätt tex butiksrån, droghandel och vapenhandel. Stig är ingen person som måste bestämma så han måste inte va högs uppsatt i hans gäng men han vill fortfarande få vara med och få bestämma lite eller aa få säga sitt i alla fall. Stig vill vara rik och ha många feta fordon som är snabba snygga och kan ta kurvor fet bra vilket gör att det blir enklare att fly ifrån polisen. Stig vill även bli bra på att skjuta och hantera vapen och bilar. Stig vill visa att man inte ska röra hans polare och inte bråka med hans gäng för då slutar man död i en gränd. Men Stig vill inte göra så att alla är rädda för han för han är en snäll människa så han vill inte skrämma civila personer så länge dom inte gör något mot han eller hans polare först. Sedan när Stig blir gammal och har massa bilar, pengar och kanske en fru så vill han fly landet och leva livet utan att behöva oroa sig om pengar eller att fiender ska dyka upp och poppa en, Om Stig fortfarande lever då man vet ju aldrig han kanske dör direkt när han går med i ett gäng, eller om han hamnar i fängelset i flera år eller livstid.

Vad är bra kriminell rp för dig?: Bra rp inom det kriminella enligt mig är att man ska spegla verkligheten så bra som möjligt, använder sig sunt förnuft, och att man följer serverns regler, och utför sina handlingar på ett rimligt och verkligt sätt. Det är inte bra rp att typ springa runt och slå alla vid torget med typ basebollträ eller knogjärn osv eller att man springer och flashar gun vid allmänna platser utan anledning, alltså att man inte ska springa runt och döda och förstöra rp nivån bara för att du har fått tag på vapen. Och att man ska följa serverns regler oavsett om du håller på att förlora ett scenario tex en skottlossning mot dina fiender och du håller på att dö så är det dålig rp om du börjar använda dig utav powergaming eller fearrp eller om du blir instängd av polisen i en biljakt så är det inte bra rp att bara börja köra över polisen eller polisbilarna och absolut inte om man har ett litet fordon. Och att dom du är uppe på en stig på ett berg och har polisen efter dig och det finns bara en väg där ifrån och den är att köra på ett hopp ner från berget eller att köra ner från ett högt stup från berget så borde det jätte dålig rp att ens försöka om du inte vill ta självmord och bara ge upp på livet i det scenariot men det bästa borde att ge upp där och kliva ur bilen och låta polisen arrestera dig, men sedan så kan ju alltid dina vänner försöka hjälpa dig att fly från häktet eller fängelse transporten på ett rimligt och verkligt sätt så att rp nivån fortfarande är bra.

Beskriv hur sunt förnuft används inom kriminell rp: Sunt förnuft inom kriminellt rp är att man ska tänka till innan då gör något tex i en biljakt så kanske det inte är en så bra ide att flyga ner från ett tak eller ett berg med en bil eller en land fordon. Och att du ska tänka så att dina handlingar du gör i spelet även funkar i verkligheten, tex att man absolut inte ska använda sig av buggar för det skulle ju inte kunna funka i verkligheten och då blir rp nivån jätte dålig. Och om du ska typ göra ett bankrån så ska det vara välplanerat som dom flesta bankrånen är i verkligheten. Och att man inte ska combatlogga bara för att du håller på att förlora en biljakt eller ett bankrån eller en skott fight mot polisen eller dina fiender. Och att du måste agera som man gör i verkligheten till exempel om du skulle fått ett vapen riktat mot ditt huvud så blir man rädd och vågar inte göra så mycket så då är det bara att lyssna på vad dom säger och följa deras krav.

Beskriv ett bra bankrån: Ett bra bankrån på en rp server ska spegla ett verkligt bankrån. Det måste vara välplanerat och man ska vara förberedda på en plan B för det kan ju tyvärr inte alltid gå som man vill, så man får vara beredd på förlust. Man ska ha gisslor och bra, rimliga och verkliga krav som uppfyller serverns regler, men sedan ska ju också få ha ett motkrav vilket brukar vara att gisslorna ska vara oskadda och stanna säkert i banken när rånarna flyr från banken, så man ska endast skjuta gisslan om du måste till exempel om polisen stormar banken så kan man skjuta gisslan för att då har ändå polisen förlorat lite även om du arresteras eller blir skjuten, för att polisen ska ju gå för gisslans och civilas säkerhet först. Så det gäller att ha en välplanerad flykt också för polisen kommer förmodligen inte bara ha en eller två bilar dom kommer att använda minst 4 bilar och 1 mc och 1 helikopter så det gäller att byta både fordon och kläder när man tappat dom men fortfarande vara på sin vakt kanske inte vara på allmänna platser men inte heller vid ens gäng hus ifall att polisen får reda på att det var ni som ligger bakom bankrånet så kommer dom nog storma huset.

Du har fem personer som omringar dig med vapen, vad gör du?: Om man har fem personer med vapen riktat mot dig så är det inte mycket att göra förutan att leta efter små detaljer till exempel namn röster kläder ifall man överlever så vill man nog skaffa hämnd på dem. Men annars är det bara att lyssna på vad dom säger och uppfylla deras krav för du ska rp som att det var du i verkligheten som har fem laddade vapen riktat mot dig för då vågar man nog inte göra så mycket, plus även om vapnen är oladdade så är det dålig rp att riskera för det skulle man ändå inte våga i verkligheten. Så det är bara dåligt att leka hjälte i den situationen eller tro att du kan slå ner alla själv som dom gör på filmer för det där funkar inte i verkligheten.

När ska du bära på vapen?: Dem gånger man ska bära vapen är vid scenarion som det kan hända farliga saker eller om man ska avrätta någon. Till exempel kan man ha en tabbe vid lite större summor av droger när man ska sälja eller vid butiks och bankrån borde man ha vapen för du riskerar ditt liv eller dina polares liv eller långt fängelse straff. Det kan också vara bra att ha med sig vapen vid möten med ens fiender för man kan ju aldrig lita på sina fiender. Men bara för att du har vapen betyder det inte att du inte är rädd för du kan fortfarande bli träffad bara att du har en chans att avsluta fiendes liv innan dom avslutar ditt, för du är ju inte odödlig.

Får du råna en tjänsteperson?: Nej man får absolut inte råna en tjänste person. Bara vid STORA scenarion där det behövs men dom sakerna lämnas tillbaka efter scenariot.
Skrivet: 6 Mars 2022 08:44 D4TN
Grupp: Medlem
Antal trådar: 7 | Antal kommentarer: 21


+rep bra på att inte använda powergaming
Skrivet: 8 Mars 2022 15:57 D4TN
Grupp: Medlem
Antal trådar: 7 | Antal kommentarer: 21


-rep kopierade min text
Skrivet: 2 April 2022 18:52 Nemo/Neo
Grupp: Moderator
Antal trådar: 3 | Antal kommentarer: 290


Nekad.