⇦ Gå tillbaka
 
AnToN - Support ansökan
Skrivet: 13 Oktober 2022 13:34 | Visningar: 0 AnToN
Grupp: Medlem
Antal trådar: 11 | Antal kommentarer: 3
Vad heter du?: Anton

Hur gammal är du?: 15

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Varför anser du dig lämpad som support?: Jag anser mig som lämplig till support för att jag kommer att vara väldigt aktiv ingame plus inne i discorden. Jag kommer att kicka/banna de som inte kan bete sig eller om du inte följer efter Centralens regler. I discorden kommer jag vara aktiv med personer som behöver hjälp i tickets eller bara hjälpa till om någon undrar över något. Jag skulle också velat bli support på Centralen för att jag har spelat väldigt länge och har varit aktiv sedan Centralens begynnelse. Jag skulle se mig lämpad som en WL-ansvarig nu i början för jag vet hur en bra och väl utvecklad ansökan ska vara.

Information om dig som person?: Jag är en grabb på 15 års åldern som gillar att spendera mycket tid bakom skärmen men också så klart att spendera mycket tid med nära och kära. Jag tränar fotboll tre gånger i veckan. Det skulle jag nog säga är en av mina intressen. Men såklart tycker jag det är svin kul att Rpa. Jag skulle själv tycka att jag är en person som är hjälpsam och social.

Tidigare erfarenheter?: Jag har erfarenhet om hur man ska använda sig ut av Txadmin och har varit support på en annan server när Centralen låg nere. Ingame vet jag de flesta commands som är bra att veta under vissa situationer.

Hur länge har du spelat på CentralenRP?: Jag har spelat på Centralen sedan 2021

Vad har du för svagheter?: Jag kan bli lätt irriterad ifall det kommer en omogen spelare som inte tar rp seriöst och allmänt lallar.

Vad kan du bidra med?: Jag kommer bidra med det positiva med att vara glad i support samtal och att jag kommer att vara mycket aktiv så folk inte behöver vänta så speciellt länge på att få svar på sina frågor.

Under vilka tider spelar du?: under helgerna kommer jag nog kunna vara som mest aktiv och på vardagarna kommer jag nog vara mindre aktiv på grund av skolarbete. Helger: 12:00-03:00 Vardagarna: 17:00-00:00
Skrivet: 19 Oktober 2022 16:36 Wyhe_Mouze
Grupp: Medlem
Antal trådar: 1 | Antal kommentarer: 2


Vet inte riktigt om detta är min sak att påpeka men. Hade mycket hellre se dig ge support och hjälpa folk att utveckla sin rp och sig själva istället för att "kicka och banna" de som inte kan bete sig. T.ex om någon inte riktigt kan hålla sig till "rp språk" så kan du istället för att banna eller ge dom en timeout. Be dom att komma in kanalen "vänta på support" för att sedan bli indragen i support
Skrivet: 19 Oktober 2022 16:37 Wyhe_Mouze
Grupp: Medlem
Antal trådar: 1 | Antal kommentarer: 2


och bli hjälpt därifrån.
Skrivet: 19 Oktober 2022 21:05 Muhamad Ali
Grupp: Medlem
Antal trådar: 2 | Antal kommentarer: 3


+rep riktig og, kan sin grej!