⇦ Gå tillbaka
 
Muhamad Ali - Support ansökan
Skrivet: 13 Oktober 2022 13:27 | Visningar: 0 Muhamad Ali
Grupp: Medlem
Antal trådar: 2 | Antal kommentarer: 3
Vad heter du?: Calle

Hur gammal är du?: 16

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Varför anser du dig lämpad som support?: Jag anser mig lämpad till att bli support för jag har ett långt förflutet med centralen men har även varit staff på några servrar så har lite koll när det handlar om support ärenden, olika ansökningar och hur man använder tx admin. Jag har även bra koll på när det handlar om rp eftersom spelat väldigt mycket fivem och lärt mig under åren. Jag gillar att hjälpa personer och få det bästa ur dom.

Information om dig som person?: Jag är en 16 årig grabb som gillar att hänga med polare och gibba lite då och då. Jag är en person som alltid vill allas bästa samt är väldigt social och öppen för att skaffa nya vänner.

Tidigare erfarenheter?: Efter när centralen stängde ner så letade jag efter en del servrar och blev support och uppåt på några så har en del erfarheter från när det gäller det mesta med ansökningar, ta support ärenden med spelare och använda t.ex tx admin ig.

Hur länge har du spelat på CentralenRP?: Sedan 2021

Vad har du för svagheter?: Jag kan bli lite smått sur ifall folk kommer in och lallar eller helt enkelt inte kan bete sig.

Vad kan du bidra med?: Jag är en erfaren rp spelare med över 1000 timmar och kommer in här som en hjälpsam person som vill allas bästa. Jag kommer kunna hjälpa folk ig och i dcen med problem och vägleda nya spelare.

Under vilka tider spelar du?: Vardagar= Kommer kunna spela vissa dagar mellan 15.00-00.00 och vissa dagar 16.00-00.00 beror på vilka dagar jag slutar tidigt och sent i skolan. Helger= Kommer kunna spela lite till och ifrån mellan 10.00-03.00
Skrivet: 19 Oktober 2022 21:06 AnToN
Grupp: Medlem
Antal trådar: 11 | Antal kommentarer: 3


+REP OG, riktig kung
Skrivet: 20 Oktober 2022 11:47 Aron Nilsson
Grupp: Medlem
Antal trådar: 2 | Antal kommentarer: 2


+REP mogen och erfaren, dröm staff😍