⇦ Gå tillbaka
 
Deadlypants - Support ansökan
Skrivet: 30 September 2022 15:13 | Visningar: 0 Deadlypants
Grupp: Medlem
Antal trådar: 4 | Antal kommentarer: 171
Vad heter du?: Jag heter Daniel

Hur gammal är du?: 23

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Varför anser du dig lämpad som support?: Om jag skulle vara support så skulle jag ja kicka/banna folk som bryter mot era regler och paragrafer på servern. Jag kommer liksom göra som en supporter skall göras, alltså hålla koll på allting går rätt till på servern. Men jag har varit Staff på andra servrar tidigare, såsom, LynxRP, SatsuRP Och sen på gamla rp gmod servrar tills dem lades ner så! Mina egenskaper som en support är snabba svar, väldigt aktiv för att kunna hjälpa till. Ärligt i mina svar, hjälper till om det är några problem eller om man kan förbättra någon i sitt rollspel. Jag är ganska modig då jag jobbar som en väktare/parkeringsvakt i min stad ungefär nu i 2 veckor! Jag som support/wl-ansvarig, vi kan ju ta några förslag och se hur jag hade reagerat och sen hur hade löst de! Och sen om nån säger jag inte är en bra support så kan jag reagera såhär, Jag skäms inte överhuvudtaget då jag har det som en bra feedback. Jag ber personen gör en ticket skriva vad jag har gjort för fel eller vad jag kan göra kan förbättra min inom. Jag älskar faktiskt nu att hjälpa till och och är aktiv princip hela tiden OM jag inte jobbar! men kan oxå inprincip hela tiden och jobbar hårt för alla ska ha de kul och en trevlig och rolig RP miljö och även välkommna nya spelare in till servern igen! Vill oxå att Centralen ska få ett bra rykte igen och att de är fortfarande en bra och seriös server med bra spelare så fler och fler kommer in till servern!

Information om dig som person?: Jag är en snubbe på 23 år gammal som jobbar som GDR Security AB vilket är parkerings vakt men undegick som väktare i 2 veckors utbildning. Har börjat med att gymma igen! Har stort intresse för spel fortfarande, började som sagt när jag var 4 år gammal med Delta Force som mitt första spel. Min egenskaper som person skulle jag säga att jag är rätt allvarlig, aktsam, energisk och rätt tålamodig med! rätt humoristiskt fortfarande till en visdel! hjälper alla med sina problem och även försöker ha en lung och sansad konversation så man slipper onödiga konflikter! Jag är fortfarande envis om jag inte gör saker så de blir rätt till eller inte bli färdigt elelr avklarat! Gilalr att kolla på film mycket nu och sen har jag ett fantastiskt jobb som jag tycker om! ahr fortfaradne samma intresse, Sci-fi och historia. bruka hänga med min bästa vän jag har en hel del!

Tidigare erfarenheter?: Ja dem viktigaste erfarenheter som man skall ha på centralen är att man ska vara mogen, seriös, snäll och även omtänksam! Gillar oxå att hjälpa till folk så dem känner sig säker och trygg i sin rp miljö och även se till att förklara för dem ifall dem skulle göra fel. Har erfarenheter att vara WL-Ansvarig och högre uppåt och när jag brinner för hjälpa till och att alla ska ha de kul och trygga och veta att centralen är fortfarande ett bra community med bra staffs och spelbas.

Hur länge har du spelat på CentralenRP?: Sen augusti 2021

Vad har du för svagheter?: Min dyslexi är fortfarande inte på topp men nått jag träna på fortfarande

Vad kan du bidra med?: Jag tro nog att jag kan bidrar med posivitet med att kunna sparka såna som bryter mot serverns regler och paragrafer. Jagk ommer också göra mitt bästa att få bort folk alla dåliga personer som vill BARA förstöra för community. sen ska man även försöka fixa så man få in mer spelare som är trevliga, blir kul för folket om alla är omtänksamma och trevliga och kunna tänk efter vad man säger och då får man en lång varig vänskap med personerna! Om någon gör nått felså kommer ju personen få konsekvenser beroende på vad dem har gjort och sen förhoppningsvis att dem lär sig av sitt misstag för utan misstag i sitt liv så lär man sig aldrig. Kommer oxå dva alla bilar som är kvarglömde elr lämnade att minska D-synken så lagget minskas! Kommer göra mtit bästa igen och de kommer märka denna gången veta att jag vill serverns bästa, så är de bara!

Under vilka tider spelar du?: De beror på, min jobbtider är olika, men dem senaste 2 veckor så hade de varit 10:30 till 17.45 och fredagar kan hända att jag hoppar in som Säkerhetsvakt på en nattklubb och då är jag aktiv från och med jag vaknar tills 21:30 tills jag jobbar fram tills 04:45
Skrivet: 1 Oktober 2022 00:08 chevie
Grupp: Medlem
Antal trådar: 0 | Antal kommentarer: 1


hejsansan
Skrivet: 10 Oktober 2022 23:07 Saddammanson
Grupp: Medlem
Antal trådar: 5 | Antal kommentarer: 6


+rep kingkong
Skrivet: 11 Oktober 2022 14:47 Deadlypants
Grupp: Medlem
Antal trådar: 4 | Antal kommentarer: 171


Glömde tillägga att ja var staff innan på centralen