⇦ Gå tillbaka
 
Saddammanson - Support ansökan
Skrivet: 28 September 2022 21:52 | Visningar: 0 Saddammanson
Grupp: Medlem
Antal trådar: 5 | Antal kommentarer: 6
Vad heter du?: Måns

Hur gammal är du?: 15

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Varför anser du dig lämpad som support?: Jag anser mig själv som lämpad support då jag är en härlig grabb som har lätt att prata med folk, tycker det verkligen är svin kul att tex höra nya människor och lära känna dem, o det kan man ju tex göra kanske i ett support samtal, då man får lyssna på vad dem behöver hjälp med, även om man då tar en Whitelist intervju med någon, då kan man ju verkligen höra hur personen är som person även om hens karaktär! Det är en av dem viktigaste sakerna tycker jag att man ska kunna ha lätt för att prata med folk. Sen försöker jag alltid vara trevlig oavsett beteende vid andra personen, oavsett om personen är otrevlig så tycker jag att jag är bra i sådana lägen och kan lunga ner personen genom att ha en trevlig ton tillbaka, så man ej har en lika otrevlig ton tillbaka för då blir det ju inte alls bra. Sen även Lyssna på vad personen har att säga! Det är nog en av det viktigaste sakerna jag har med mig tex vi sitter i en WL-intervju och hen då berättar om sin karaktär och jag hade hållt på och säga t.ex. Men det då, det då, du glömde det. när väll hen pratar, då är det ju inte särskilt trevligt mot personen och då kan ju personen ej vilja fortsätta på servern eller ej blir intresserad alls! Så man ska alltid lyssna vad personen har att säga till punkt. Det är ju fler punkter man alltid ska ha med sig, inte bara pratande det är också allt ifrån, OOC till Tickets liksom. Man måste ju alltid skriva på mer professionellt sätt så att väl personen förstår vad man menar osv.

Information om dig som person?: Ja Jag hete Måns, jag är 15 bast och går i 9an i götebörg. Som person är jag trevlig och hyfsat lugn, har bra förmåga av att lyssna på folk och vad det har och säga. Försöker alltid vara trevlig mot alla då vi säger allt från personer på gatan IRL, till folk som är med o gibbar liksom olika spel, så som person så försöker jag alltid hålla mig lugn liksom! På min fritid brukar jag Spela, Vara med polare, Spela o massa mer, började la spela nu FiveM i ungefär Februari när jag drog korsbandet och kunde ej spela fotboll nu på ett jädra tag dådå:( Spelar mycket FiveM nu är även mycket med polare på mig fritid också såklart. Även såklart mycket skola och det kanske ej är det roligaste jag vet som person, ligger hellre hemma och kollar tv liksom men det tror jag faktiskt dem flest föredrar än skolan! Nu snart ska vi även börja söka in till gymnasiet så det är en himla del med skolan, så det är ju väll riktigt gött när man kommer hem tex och kan bara gibba eller chilla liksom.

Tidigare erfarenheter?: Jag har inte jätte stor erfarenhet sedan tidigare. Jag har varit Staff på en server, Medlemsansvarig på en annan också! Men det är mesta delens kanske ingame med alla kommands osv men är en person som gillar att lära sig nya saker och har väldigt lätt för att lära mig snabbt! Support samtal känner jag att jag kan ta väl och att jag har ändå bra egenskaper som person för att lyssna på vad folk har och säga och kan väl guida dem till det dem behöver hjälp med, har även lärt mig är det någon man ej är säker på så är det bara att fråga någon högre uppsatt! Så kanske ej har bäst erfarenhet men känner ändå att på Centralen så kommer jag lära mig ännu mer om just Administration!

Hur länge har du spelat på CentralenRP?: 2022-05-03

Vad har du för svagheter?: Min största svaghet skulle jag nog säga är att jag har svårt att släppa saker, säg tex det är något man gjort dåligt så kan det ta ett litet extra tag för mig att släppa det, eller att övertänka situationen lite extra oavsett om det var något litet, det är väll det största svagheten jag skulle säga att jag har la dådå, att övertänka och grubbla på saker som inte är så viktiga egentligen som man tar det!

Vad kan du bidra med?: Jag kommer vara mycket aktiv och se till att folk väl får den hjälpen dem ska ha, Kommer bidra med mycket glädje till både andra Staffs och sen såklart alla andra, kommer alltid ha en glad ton i tex support, ticket, intervju osv. Kommer alltid respektera varenda en och visa lika mycket jämnställdighet till varenda en. Och som support så kommer jag alltid lyssna på vad folk har att säga, eller vad dem har att skriva! det skulle jag säga är en av det viktigare sakerna man kan göra, om någon säger att dem har blivit rdmade så ska man alltid ta en bra och genomtänkt beslut innan man säger något till hen. Kommer försöka alltid hitta på nya saker och försöka tipsa om massa bra event osv!

Under vilka tider spelar du?: Jag är oftast aktiv på kvällarna då vi säger från 18-00 till 12:00 på Vardagar. Sen helger och lov, Kan bro helt på men där är det oftast 18 till kanske 1-2 på natten!
Skrivet: 28 September 2022 23:18 Saddammanson
Grupp: Medlem
Antal trådar: 5 | Antal kommentarer: 6


Kan hysat mycket inom TxAdmin ändå.