⇦ Gå tillbaka
 
egronvall - Support ansökan
Skrivet: 18 April 2022 12:18 | Visningar: 0 egronvall
Grupp: Medlem
Antal trådar: 5 | Antal kommentarer: 33
Vad heter du?: Erik Grönvall

Hur gammal är du?: 15 år gammal/ 2007-01-13

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Varför anser du dig lämpad som support?: Jag anser mig lämpad till att vara Support/WL-ansvarig då jag verkligen ser upp till servern och vill kunna hjälpa servern! Jag trycker det är viktigt att följa alla regler och vill även vara där för att hjälpa andra inom servern. Jag brinner mycket för att hjälpa folk, jag vill med de kunna kombinera att hjälpa folk inom de som dem anser att dem behöver hjälp med, men även om det skulle ske regelbrott. Jag har spelat på CentralenRP nu i några månader, och själv anser mig som tillräckligt kunnig för att kunna fortsätta med den hjälp som Centralen skulle kunna behöva. Jag tycker det är viktigt att visa att folket som spelar ska följa regler och jag vill kunna visa detta genom ett bra sätt. Jag tycker att det är viktigt att en person ska veta vilket fel dem gjort för att inte göra om det! Om jag själv skulle märka lall m.m eller att jag fått någon som rapporterat in lalla m.m så tar jag såklart de på allvar och gör de jag väl ska göra! Jag skulle antingen kickat dem och skrivit min anledning till just varför jag kickat dem, hade de varigt under ett längre scenario där de kasnke hade gått lite tid imellan så hade jag bett dem hoppat till Support. De jag hade velat göra där är att tareda på hur dem uppfattade scenariot och försöka göra så dem förstår vad dem gjort fel. I sånna här tillfällen är det viktigt att visa hänsyn både som spelare, men även som support. Är de grova regel brott eller annat dem brytit mot, så får jag prata med dem och sedan ge dem deras straff.

Information om dig som person?: Jag som person. Jo jag heter ju Erik Grönvall, jag är 15 år gammal och har ett stort intresse för fordon. Jag själv har en moped som jag meckar med en del. Jag tycker om att se folk glada, och jag tycker även om att få sprida glädje och positivitet! När jag väl gått ut grundskolan ska jag sattsa åt Samhällskunskap och senare ta mig vidare för att gå Polishögskolan! Jag har som plan att utbilda mig till Polis då jag tycker det är viktigt med ett större och starkare samhälle, och även ett tryggare. Jag har varigt intresserad av RP i snart 2 år men har inte spelat mer än runt 5 månader. Anledningen till de är att jag inte haft en tillräckligt bra dator för de. Jag har längre kollat på mycket RP och länge försökt lära mig och utveckla min RP. Jag fick en ny dator i julklapp vilket gjorde att jag äntligen kunde få utföra min RP. Då valde jag att testa på CentralenRP som jag än idag har fastnat för, och något som jag fortfarande är glad över! Jag går tillbaka lite om mig själv så kommer jag från en by som heter Lomma som liggen norr om Malmö i Skåne. Jag tycker även om att hänga med kompisar. På fridtiden brukar jag antingen mecka, spela på Centralen, Snacka Discord, eller vara ute i byn men min vänner. Jag vill kunna utveckla Centralen och göra servern till så bra som jag själv kan ta del och hjälpa med!

Tidigare erfarenheter?: Jag har inte super mycket erfarenhet innan inom de då detta är min första ansök för just de. Jag vet hur jag ska bete mig och i vilka fall jag behövs. Desutom har jag lärt mig under tidens gång jag spelat på Centralen då jag har fått se hur resten av staffsen arbetar. Men även om jag inte har haft erfarenhet förut inom just Staff så vet jag hur jag ska bete mig, och varför jag är just staff, och någon gång måste vara dem första, och då tar jag mitt tillfälle nu.

Hur länge har du spelat på CentralenRP?: Jag har spelat sedan 25 December 2021 och har 560 Timmar på Centralen.

Vad har du för svagheter?: Mina svagheter än nog mest att om jag satt mig in i en situation så kan jag ha svårt att släppa de. I vissa fall kan de vara en bra egenskap, men de finns också gånger som de kan vara med negativt och där de kan röra till det. Men annars skulle jag inte säga att jag har så stora svagheter.

Vad kan du bidra med?: Jag tror att jag kommer kunna bidra med en hjälpsam positivitet att hjälpa Centralen och även hjälpa Centralens spelare för att kunna utnå en så bra RP Nivå som möjlit. Jag vill kunna finnas där för dem som behöver hjälp, och även kunna finnas där för att förklara vad som kan vara rätt och fel. Som Support/WL-Ansvarig M.m är det även viktigt att inte lägga sig på någons sida bara för att jag kanske håller med dem mer, eller för att jag känner personen, Utan det är viktigt att jag inte är på någons sida, utan att jag bara vill höra deras del, för att t.ex reda ut ett scenario eller ett misstänkt regelbrott. Somsagt vill jag bara det postivia för Centralen, och jag vill bara kunna hjälpa till!

Under vilka tider spelar du?: Jag borde kunna spela runt 1-7 timmar om dagen och ibland mer. Jag har rätt så mycket tid. Såklart att jag måste lägga min tid på skola först. Men jag skulle nog säga 4-7 gånger i Veckan. Jag har rätt så mycket tid och på senaste månaden har jag varigt inne nästan varje dag.
Skrivet: 19 April 2022 14:53 egronvall
Grupp: Medlem
Antal trådar: 5 | Antal kommentarer: 33


Det blev lite fel i slutet på *Varför anser du dig lämpad som Support?* det ska istället stå. Så får jag prata med dem, och sedan ta de beslut jag behöver ta som i detta fall skulle varigt en Varning.
Skrivet: 20 April 2022 09:04 rasmus norgren
Grupp: Medlem
Antal trådar: 0 | Antal kommentarer: 6


-rep lallar ofta
Skrivet: 20 April 2022 09:11 gunnarson
Grupp: Medlem
Antal trådar: 0 | Antal kommentarer: 3


-rep har skapat en egen fivem server sedan så pratar han ooc och tror han är staff ingame
Skrivet: 20 April 2022 13:03 Jack Andersson
Grupp: Support
Antal trådar: 8 | Antal kommentarer: 127


+rep Väldigt bra på att rpa! :D
Skrivet: 20 April 2022 14:15 Abdi Jama
Grupp: Medlem
Antal trådar: 0 | Antal kommentarer: 4


-rep Gillar att mobba folk vilket en bra staff ej ska göra, -rep han har skapat en egen fiveM server där han sa att centralen suger.
Skrivet: 20 April 2022 15:30 Örjan_Lööf
Grupp: Medlem
Antal trådar: 0 | Antal kommentarer: 1


-rep håller på å skriva n-ordet på min ansökan + kan inte RPa
Skrivet: 20 April 2022 15:35 Leo andersson
Grupp: Medlem
Antal trådar: 6 | Antal kommentarer: 3


-rep kommer admin abusa jätte mycket då han aldrig vill förlora ett scenario sitter och gråter hela tiden och ser ful ut med sina mittbena
Skrivet: 20 April 2022 15:37 Hugo GH
Grupp: Medlem
Antal trådar: 0 | Antal kommentarer: 3


-rep Börjar gråta för ingenting
Skrivet: 20 April 2022 15:46 CarI Laska
Grupp: Medlem
Antal trådar: 0 | Antal kommentarer: 1


-rep DU ÄR EN RIKTIG FITTA MED BÖGIG MITTBENA SALLE HADE RÄTT SOM SA DE, KOM INTE OCH MINUS REPA MIG DIN PISSLUFARE
Skrivet: 20 April 2022 20:06 Rory
Grupp: Ledning
Antal trådar: 0 | Antal kommentarer: 181


Godkänd, vidare till muntlig intervju.