⇦ Gå tillbaka
 
Örjan Lööf - Support ansökan
Skrivet: 17 April 2022 18:23 | Visningar: 0 Örjan Lööf
Grupp: Medlem
Antal trådar: 4 | Antal kommentarer: 13
Vad heter du?: Örjan Lööf / verklighet = Aston

Hur gammal är du?: 15 år gammal

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Varför anser du dig lämpad som support?: Jag ser mig själv som en lämpad support då jag brinner för att hjälpa folk. Varje gång jag får chansen att hjälpa någon så gör jag det. jag har insett att detta är en toppen server där jag vill komma längre i. jag är väldigt mogen för min ålder och har lätt till att förstå folk. Jag själv har en bror i verkligheten som har autism, det har jag lärt mig mycket av. Det är också en av anledningarna som jag har lärt mig att förstå folk. Jag kan 100% säga att jag har bra tålamod när det kommer till att supporta folk på alla möjliga sätt. Jag är en trevlig person som alltid står upp för folk. Jag kan enkelt samarbeta med kollegor/vänner då jag har gjort det mycket i mitt liv. Jag är väldigt erfaren inom rollspel och kan mycket om reglerna. Jag har över 1000 timmar på FiveM så jag skulle säga att det bevisar hur dedikerad jag är till just FiveM. Jag har spenderat ganska mycket tid på Centralen nu och jag har märkt att det verkligen är en toppen server.

Information om dig som person?: Lite information om mig som person kan vara att jag är väldigt kreativ. Om det är någonting som strular så hittar jag alltid en väg runt problemet. Jag skulle säga att det också är en styrka. Jag vill alltid hjälpa folk IRL också. Jag är snäll och trevlig och vill ALLTID alla det bästa. Som sagt så har jag en bror IRL som har svårigheter och av det så har jag enkelt att förstå folk. Jag kan alltså enkelt identifiera vad för problem någon har vare sig om det är ingame eller IRL. Jag har mycket speltid och kan vara online väldigt mycket, plus att jag kommer vara tillgänglig väldigt mycket.

Tidigare erfarenheter?: Jag administrerar en discord server i detta nu faktiskt. Jag och min vän har byggt upp en discord server där vi har bjudit in folk till. Vi har helt enkelt sagt skapat ett litet community. Jag har varit Trial Mod på en amerikansk server innan som var helt kass men jag lyckades sköta mig bra och fick mycket beröm. Där har jag lärt mig lite om hur TXadmin fungerar och hur man no clippar till exempel. Jag har väldigt bra koll på regler och hur man ska sköta sig som support/staff. Jag skulle säga att jag är bra på att styra. Jag har styrt mycket innan på andra servrar och ser till så att folk håller sig till reglerna. Jag kan formulera mig bra och förklara hur man gör saker eller bara ge allmän support.

Hur länge har du spelat på CentralenRP?: Jag skulle säga ungefär en månad.

Vad har du för svagheter?: Några svagheter är att jag är inte bäst på att köra bil i FiveM/GTA. Om någon inte gör någonting åt saker och bara låter de stå så kan jag bli irriterad och lite arg. jag tror att jag kan påverka servern genom att vara väldigt aktiv och se till så att det blir en hög RP nivå. Jag kan bidra med att ge en högre rollspelsnivå till spelarna genom att hålla koll om någon bryter regler eller inte kan rollspela.

Vad kan du bidra med?: Jag kan även påverka positivt genom att hjälpa folk mycket och visa de hur man gör saker.

Under vilka tider spelar du?: Vardagar: 15:00 - 22:00, ungefär. Helger: 12:00 - 00:00 drygt, jag tar säkert pauser och gör saker med familjen men om jag inte har något planerat så är det de tiderna.
Skrivet: 20 April 2022 19:29 Gräsmattan
Grupp: Medlem
Antal trådar: 4 | Antal kommentarer: 5


+REP BRA RP OCH RIKTIGT TREVLIG
Skrivet: 20 April 2022 19:37 Korvagenten 12
Grupp: Medlem
Antal trådar: 3 | Antal kommentarer: 1


+rep tror du passar som suport
Skrivet: 20 April 2022 19:56 egronvall
Grupp: Medlem
Antal trådar: 5 | Antal kommentarer: 33


Tjena Örjan! Allt är fake så du vet. +rep din ansökan! Vet inte varför folk håller på såhär! Mvh Erik/Freddan!
Skrivet: 20 April 2022 20:17 Örjan Lööf
Grupp: Medlem
Antal trådar: 4 | Antal kommentarer: 13


Hejsan Freddan, jo jag märkte det efter en stund.
Skrivet: 20 April 2022 20:24 Johnny Larsson
Grupp: Medlem
Antal trådar: 2 | Antal kommentarer: 4


+rep kommer passa riktigt bra som support!
Skrivet: 20 April 2022 20:40 Örjan Lööf
Grupp: Medlem
Antal trådar: 4 | Antal kommentarer: 13


Jag glömde berätta lite mer om mig själv. Jag bor i en ort på västkusten nära Kungsbacka. Jag älskar att spela datorspel och rollspela. Jag är 15 år gammal och går på en hyfsat bra skola. Jag älskar att sprida kärlek och glädje till nära och kära men även folk som jag aldrig träffat innan. Jag har rollspelat i ungefär 2 år på en amerikansk server men även olika svenskar. Kunskap av RP har jag myck
Skrivet: 20 April 2022 23:05 Negerskallarärfina1234
Grupp: Medlem
Antal trådar: 0 | Antal kommentarer: 1


+rep på Negerskallarärfina1234 för han pratar på facts
Skrivet: 27 April 2022 18:50 Rory
Grupp: Ledning
Antal trådar: 0 | Antal kommentarer: 181


Godkänd, vidare till muntlig.