⇦ Gå tillbaka
 
Sigge.com112 - Support ansökan
Skrivet: 11 April 2022 20:19 | Visningar: 0 Sigge.com112
Grupp: Medlem
Antal trådar: 1 | Antal kommentarer: 0
Vad heter du?: SIgge

Hur gammal är du?: 15

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Varför anser du dig lämpad som support?: jag ser mig själv som en bra staff kollega för att hjälpa erat comunety och att förbättra det jag kommer att offra mycket av min rp tid för detta och kommer att se upp till dom som är högre än mig jag vet också mycket om era regler jag kommer att rabbla upp några fail rp är exempelvis att om jag blir skjuten så måste jag rpa på det jag liksom inte bara ställa mig upp och springa, fearrp är att man måste värna om sitt livv om jag har en pistol eller kniv mot bröst/huvud så måste man ta och rpa på det, nlr står för new life rule och det betyder att maan inte får minnas sitt andra scenario om man har dött eller blivit medvets lös, copbaiting är att min vill få polisen efter sig för att det är kul men irl så skulle man nog inte tycka att det är roligt. power gaming är att man gör omärkliga saker exempel att jag kör in i en vägg i 300km i timmen och bryr mig inte och barar springer därifrån. så nu har jag rabblat upp några. jag tycker också att jag skulle vara bra supprt för jag är ganska lugn men också bestämd jag är ju ganska mogen och i staff teamet så ska det vara ett moget staff team annars kommer serven få dåliga rykten och det vill vi ju inte vi vill ju ha så bra rykten som möjligt för att få fler spelare jag är också ganska bra med datorer så jag kan ta och hjälpa folk om dom har tekniska problem exempel om dom inte kan komma in på serven så kan jag exempel säga har du steam öppet eller är din dator varm för då blir det bättre ifall du stänger av en stund.

Information om dig som person?: info om mig är att jag är en trevlig uppmärksam och bestämd kille och är ganska mogen vad jag själv skulle anse det får ju ni ta och avgöra jag är bra på att ta kritik. amen jag kan börja att jag heter sigge och är 15år gammal jag har en mamma en bonus pappa en bonus lille bror en bonus syster och två riktiga syskon vi bor lite utanför i fagersta på landet jag sitter mycket med fiveM och spelar centralen för det är ju den bästa serven jag kanske har gjort mycket dumt i mitt liv men ångrar det väldigt mycket och håller mig borta från dumheter nu och vill vara med trevliga folk.

Tidigare erfarenheter?: jag har mycket erfarenheter av admin dom är faktiskt väldigt viktiga i serven dom håller koll i staff teamet och tar ibland beslut med ägarna om ägarna anser att man kan ta dom besluten. admin kommer att få offra mycket mycket rp tid för att hålla serven vid liv och att hjälpa människor att dom kan trivas här. admin ska sitta mycket i support med sina staff kollegor men att vara admin betyder inte att man kan göra vad som helst man måste kunna hantera att vara admin och att använda sina perms ig liksom admin är till för att hjälpa och inte sitta i noclip och lalla med folk även om det är natt dag eller kväll för jag har varit med om att vissa staff är lite lalliga av sig på natterna men det är ju för att då är det då ingen spelar men man ska uppföra sig oasätt vad

Hur länge har du spelat på CentralenRP?: i ett 1år ksk så började jag sen slutade jag nu har jag börjat igen

Vad har du för svagheter?: att jag är typ trött helatiden haha

Vad kan du bidra med?: jag tror att jag kommer att vara posetiv mot mina staff kollegor samt mot andra folk

Under vilka tider spelar du?: lov/helger hela dagen till hela nätterna men på vardagar typ 21;00 till 23:00
Skrivet: 12 April 2022 08:22 Blu3Zx
Grupp: Ledning
Antal trådar: 3 | Antal kommentarer: 186


-rep blev typ precis WL
Skrivet: 14 April 2022 15:22 jokern
Grupp: Medlem
Antal trådar: 1 | Antal kommentarer: 3


hej
Skrivet: 20 April 2022 19:16 Nemo/Neo
Grupp: Moderator
Antal trådar: 3 | Antal kommentarer: 290


-rep väldigt oseriöst rp och kommer inte kunna ta support jobbet seriöst
Skrivet: 20 April 2022 19:58 egronvall
Grupp: Medlem
Antal trådar: 5 | Antal kommentarer: 33


Vill bara tillägga att kommenteren med mitt namn inte är jag!
Skrivet: 20 April 2022 20:09 Rory
Grupp: Ledning
Antal trådar: 0 | Antal kommentarer: 181


Nekad.