⇦ Gå tillbaka
 
Taison Smith - Support ansökan
Skrivet: 9 April 2022 21:18 | Visningar: 0 Taison Smith
Grupp: Medlem
Antal trådar: 2 | Antal kommentarer: 3
Vad heter du?: Gustav Persson

Hur gammal är du?: 15

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Varför anser du dig lämpad som support?: Jag anser mig som en lämpad person att bli support för jag har bra koll på reglerna inom servern och är även en erfaren rpare på servern då jag har varit aktiv sedan juli 2021. Jag har även lagt ner en hel del tid på denna servern och vet hur det mesta fungerar. Sedan är jag även aktiv så mycket jag kan även på vardagar och är oftast aktiv på servern varje dag.

Information om dig som person?: Jag är 15 år gammal och går i 9onde klass och ska börja på gymansiet efter sommarlovet. Jag är motor intressrad samt mycket intresserad inom spel och datorer. Jag har även haft stort intresse i fotboll och bandy då jag har spelat det sen jag var ca 6 år gammal. Jag har även tävlat i karting sedan jag var ung då det gick bra men var tvungen att lägga av när jag var 12 då det blev dyrt och föräldrarna inte orka mer. Jag ska även gå fordon transport på gymnasiet då jag vill köra lastbil när jag blir äldre och skaffar jobb. Jag skulle även säga att jag är en schysst och ödjumk person som alltid försöker ge den hjälp som folk behöver och är alltid schysst tillbaka ifall någon annan är schysst mot mig.

Tidigare erfarenheter?: Jag har ägt en server inom ett annat spel (F1) där jag och en polare ägde servern tillsammans som gick bra så jag har en liten erfarenhet inom administration. Men jag hade även tänkt att lära mig att bli bättre på detta genom tiden jag försöker arbeta mig upp i ¨rang¨ inom servern. Jag kommer antagligen be om hjälp de första gångerna jag ska göra något som t.ex banna eller något liknande för att vara extra säker på om jag gör rätt. Jag har även suttit support själv några gånger då jag har pratat ut med någon staff om ett scenario som har blivit fel och har tagit lärdom utav de staffs jag har pratat med.

Hur länge har du spelat på CentralenRP?: Jag har spelat på centarlen sen juli 2021 då en polare tippsa om servern. Har nog även lagt ca800 timmar på servern.

Vad har du för svagheter?: Jag har ej så mycket svagheter förutom en då jag kan vara lite för ödjmuk ibland och tycker mer synd om folk som tex ska få ban eller gjort något misstag. Men detta kommer jag försöka att klara mig ifrån och vara mer hårdhänt när det behövs. Jag är ibland liet osäker på de beslut som jag brukar göra men kommer såklart försöka vara mer säker ifall jag blir support.

Vad kan du bidra med?: Jag kan påverka servern på ett positivt sätt då jag kommer försöka hålla servern borta från lallare och se till att servern behåller en hög rp nivå som alla kommer ha nytta av. Jag kommer även banna de spelare som begår regel brott eller ge de varningar beronde på de brott de gjort. Jag själv kommer bidra med god rp och bidra med roliga och seriösa scenarion.

Under vilka tider spelar du?: Jag är väl aktiv minst 2-3 timmar om dagen(vardagar) och är nog aktiv ca 6 timmar om dagen på helger då jag brukar spela mer. Brukar gå aktiv ca 16.00 då jag slutar skolan runt 15.00. Sen är det även olika hur mycket jag är aktiv beroende på hur mycket jag har med skolan att göra . På helger är jag även uppe till ca 03.00 men ifall det behövs så kan jag vara uppe längre.
Skrivet: 9 April 2022 21:22 D4TN
Grupp: Medlem
Antal trådar: 7 | Antal kommentarer: 21


+rep jävligt trevlig och rolig att prata med. Och han har även en väldigt fin röst!
Skrivet: 9 April 2022 22:52 Lars Papa
Grupp: Medlem
Antal trådar: 6 | Antal kommentarer: 12


+rep Riktigt grym RP och skulle passa väldigt bra som support!
Skrivet: 10 April 2022 00:09 Taison Smith
Grupp: Medlem
Antal trådar: 2 | Antal kommentarer: 3


Tackar
Skrivet: 14 April 2022 15:23 jokern
Grupp: Medlem
Antal trådar: 1 | Antal kommentarer: 3


++rep bra rp
Skrivet: 20 April 2022 09:06 rasmus norgren
Grupp: Medlem
Antal trådar: 0 | Antal kommentarer: 6


+rep bra rp och tar allt 100%
Skrivet: 20 April 2022 15:38 Hugo GH
Grupp: Medlem
Antal trådar: 0 | Antal kommentarer: 3


+rep riktig konung
Skrivet: 20 April 2022 19:14 Nemo/Neo
Grupp: Moderator
Antal trådar: 3 | Antal kommentarer: 290


+rep tror nog att han kommer passa bra som support, och är tillräkligt mogen för att ta hand om staff jobbet på ett moget sätt.
Skrivet: 20 April 2022 19:59 egronvall
Grupp: Medlem
Antal trådar: 5 | Antal kommentarer: 33


Hej! Vill bara tillägga att dessa kommentarer INTE är jag! Det är en massa fake konton. Mvh Freddan!
Skrivet: 20 April 2022 20:25 Taison Smith
Grupp: Medlem
Antal trådar: 2 | Antal kommentarer: 3


mm
Skrivet: 8 Maj 2022 13:26 Rory
Grupp: Ledning
Antal trådar: 0 | Antal kommentarer: 181


Godkänd, vidare till muntlig.