⇦ Gå tillbaka
 
Lainex - Support ansökan
Skrivet: 12 Mars 2022 10:13 | Visningar: 0 Lainex
Grupp: Medlem
Antal trådar: 2 | Antal kommentarer: 2
Vad heter du?: Leon

Hur gammal är du?: 17 snart 18

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Varför anser du dig lämpad som support?: Då jag anser att jag är gammal och mogen nog att ta ansvaret till att bli support! Och att jag vet att jag har färdigheterna till att bli det. Sedan har jag bra koll på sunt förnuft och allmänna fiveM regler. Sedan älskar jag att hjälpa folk och kunna finnas där för att hjälpa, prata eller vad som helst! Vill gärna hjälpa servern till att uppnå den bästa RP nivån som går! Är väldigt ofta aktiv också, alltid när jag är hemma så spelar jag eller sitter i dc. Sedan i skolan har jag alltid discord uppe på raster, lektioner osv!

Information om dig som person?: Jag heter Leon! Jag går bygg & anläggning 2a året och går inriktning snickeri så jag har inte jätte mycket läxor, och har ganska mycket datortid! Jag är en väldigt trevlig, social, generös, ansvarstagande och bestämd. Jag är också en kille som behandlar folk som dom själv behandlar mig. Är inte så lättkränkt som dem flesta häller, jag accepterar att bli kallad för något, skratta bara och gå där ifrån!

Tidigare erfarenheter?: Jag har varit allt möjligt på olika servrar. Allt ifrån In-game Mod till Del ägare. Så jag har väldigt bra koll och vet hur allt fungerar.

Hur länge har du spelat på CentralenRP?: Jag började spela på centralen vid 2021, kanske månad maj. Sedan spelade till december 2021. Och tog en paus från RP tills nu när jag börjat igen. Har väll spelat kanske 500-650 timmar på centralen skulle jag säga

Vad har du för svagheter?: Jag har inte riktigt några svagheter, det ända jag kan komma på är väll att ta sig ur sängen på morgonen :D

Vad kan du bidra med?: Jag tror verkligen att jag kan hjälpa till med RPn på bästa sätt. Ska jag vara ärlig så sitter jag hellre och håller koll på folk i no clip och ser så att alla sköter sig än att spela själv ibland. Tycker det är extremt roligt, vilket gör mig till en bra "support" eller admin eller vad man ska säga. Vill också försöka minska lallandet på servern. Sitter någon och skriker eller står och slåss på torget, så får dem först en varning, sen kick och fortsätter dom så får vi ta det på andra sätt Tycker att jag passar perfekt som support! Har allt man behöver skulle jag säga. Är ansvarstagande, social, kan ta rätta beslut och är mogen.

Under vilka tider spelar du?: Fotbollsträning Mån-Tor 18-20. Sedan sover jag hos bruden var 2a dag, men åker till mig direkt efter skoldagarna osv. Och när jag är hos henne så sitter jag också i DC och håller koll så ingen behöver hjälp!
Skrivet: 2 April 2022 17:18 zaixddd
Grupp: Medlem
Antal trådar: 7 | Antal kommentarer: 113


-rep Marknadsförde en annan server.
Skrivet: 9 April 2022 11:02 Chewie
Grupp: Ledning
Antal trådar: 0 | Antal kommentarer: 22


Nekad!