⇦ Gå tillbaka
 
Viktor Almgren - Support ansökan
Skrivet: 5 Mars 2022 23:32 | Visningar: 0 Viktor Almgren
Grupp: Medlem
Antal trådar: 6 | Antal kommentarer: 8
Vad heter du?: Liam (Lennart Dahlqvist)

Hur gammal är du?: 15 och 16 om mindre än en månad.

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Varför anser du dig lämpad som support?: Jag är en spelare som länge spelat på Centralen och är en trogen spelare. Jag är oerhört aktiv så länge jag inte har prov eller annat i vägen. Jag är ofta lugn och trevlig person som älskar att prata med människor. Jag är alltså social och tar hänsyn till allt och alla. Jag jobbar som polis IG vilket gör att jag ser mycket regelbrytande saker dagligen. Jag kan även se olika människors RP och hur dem spelar. Jag kan självklart alla regler utan och innantill. Jag är alltid i discord både en när jag pluggar och är bortrest vilket kommer ha en stor fördel. Servern är ju nu mera öppen för alla vilket gör att ni behöver påfyllning av Staffs som är vettiga. Det har även vart mycket lall generellt på sistone vilket gör att jag mer än gärna hjälper till. Vet även en del Staffs på servern vilket gör att jag vet på ett ungefär hur saker ska skötas. Skulle bli kul att få vara med på Centralens resa och vara en i gänget.

Information om dig som person?: Jag heter Liam och fyller 16 i mars. Jag går även ut högstadiet till sommaren. Jag bor på en ö kallad Öland vilket gör att man är utesluten från större städer och socialitet. Det finns inte mycket ungdomar i min ålder här och det är lite därför mycket av min tid hamnar här. Jag bor på en bondgård där jag jag även spenderar lite tid då och då. Har även 3 moppar i garaget som jag älskar att spendera lördags mornarna på. Så moped och motorer är till ett stort intresse. Till hösten funderar jag även på a-traktor om pengar och tid finns. Jag är en social och snäll person som älskar att göra folk glada!

Tidigare erfarenheter?: Jag har inte någon tidigare erfarenhet men vill gärna lära mig nya saker och ta ansvar. Det jag kan säga är väl att jag känner en del av Staffsen vilket gör att jag vet på ett ungefär vad som ska göras och hur mycket tid man ska lägga. Den tiden är jag redo för att ta mig an. Kan även en del discord server grejer då jag vart mod och annat på andra saker inom discord.

Hur länge har du spelat på CentralenRP?: Sedan 20 Maj om jag inte är fel ute.

Vad har du för svagheter?: Kan vara lite osäker i mig själv ibland vilket gör att jag krymper ihop om någon riktar sig argt mot mig. Men detta hämnder sällan men ändå värt att ta upp.

Vad kan du bidra med?: Tror jag kommer ses som en trevlig Staff och kommer alltid ha ett leende på läpparna. Kommer se till att allt på servern sköts som det ska och ska även försöka ta så många WL intervjuer som möjligt. Kommer så gott jag kan vara inne och se så att allt går rätt till. Jag vet många på servern och kommer inte göra er besvikna.

Under vilka tider spelar du?: M-F 17-22/23 L-S 13-23/2 OFC med pauser.
Skrivet: 14 April 2022 15:23 jokern
Grupp: Medlem
Antal trådar: 1 | Antal kommentarer: 3


+++rep snäll
Skrivet: 20 April 2022 19:15 Nemo/Neo
Grupp: Moderator
Antal trådar: 3 | Antal kommentarer: 290


-rep väldigt inaktiv, och är inte mogen.
Skrivet: 20 April 2022 20:00 egronvall
Grupp: Medlem
Antal trådar: 5 | Antal kommentarer: 33


Hej! Vill bara tillägga att denna kommentar med mitt namn INTE är jag! Det är ett fake konto! Mvh Erik/Freddan!
Skrivet: 27 April 2022 12:30 Rory
Grupp: Ledning
Antal trådar: 0 | Antal kommentarer: 181


Nekad.