⇦ Gå tillbaka
 
Krist10 - Support ansökan
Skrivet: 5 Mars 2022 22:49 | Visningar: 0 Krist10
Grupp: Medlem
Antal trådar: 17 | Antal kommentarer: 31
Vad heter du?: Kristian IRL och Burgir hallonsson ingame

Hur gammal är du?: 14 2008

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Varför anser du dig lämpad som support?: Jag vet att jag är lite under det som uppskattas vid åldern men jag bryr mig inte så mycket om det. Så länge man rpar rätt så kommer det att funka på det rätta sättet. Jag har tänkt att ansöka därför att jag verkligen vill bidra med hjälp till andra folk som vill leva in till Roleplayet som verkligen krävs. Jag vill försöka uppfylla folks drömmar i rp och samt uppfylla min dröm också inom rp. Det är självklart att kunna hjälpa folk och bli en respekterad staff som kan ställa upp för alla. Jag har faktiskt tänk på att göra denna ansökan för längesedan men jag var yngre så jag hade inte mycket möjlighet. Men nu så gör jag denna ansökan med det bästa jag kan. Jag har faktiskt inte varit staff i någon annan server men jag har fått inspirationer ifrån andra staffs som jag verkligen tycker är duktiga. Vill bli som dem och försöka att hjälpa folket. På tal om inspiration har sätt en duktig MOD som förtjänar att bli höjd och det är nemo. Vi kanske skojar ibland men han har faktiskt visat mig hur det är att vara staff och hur hårt jobbet är. Så jag har tänkt att ta chansen och bevisa att jag kan också vara lämpig och förfylla folks drömmar med hjälp av mina kunskaper. Jag måste mest vara aktiv i discord som ex ta/kolla Wl intervjuer, Hjälpa folk om det är något strul, försöka att prata /kommunicera med folk som behöver det och ge roller i discord. Jag har inte mycket svårt för mig, Jag har koll på sakerna som ska utföras. Jag kommer självklart också vara lämpig samt trevlig.

Information om dig som person?: Jag är en 14 årig kille som har stora intressen för fotboll och skolan. Jag har egentligen ingenting för mig att göra bara att spela fivem, skolan och fotboll. Jag spelar i ett lag som heter Forserum IF med 06or som verkligen respekterar mig, I första ögonblicket var jag blyg för att jag brukade spela med 08or men sen så sa de att jag skulle börja spela med 06or för att det har gått väldigt bra och 06orna behövde stöd eller hjälp med cuperna. Så jag ställde upp, Jag var nervös första gången jag såg dem eftersom att de var väldigt långa och starka medans jag var typ 156. Men jag är väldigt tallanfull och min dröm är att joina mitt favorit lag Manchester United. Nej det är inte för att Ronaldo spelar där, det är helt enkelt för att jag gillar deras passnings spel ex som pogbas snygga passningar, bruno fernandez straffar men slut om fotboll. Jag är glad men kan bli aggressiv ibland för folk elaka beteende men som sak så tror jag på THE GOLDEN RULE som menas att behandla folk som du själv vill bli behandlad. Annars är jag en pigg och glad person med mycket framgångsrika känslor.

Tidigare erfarenheter?: Inte så mycket faktiskt har bara kollat på och samlat ihop lite fakta och fått inspiration från staffs här och jag har verkligen sätt hur hårt deras jobb är så jag har tänkt att göra denna ansökan för att hjälpa folk att uppfylla folk drömmar och bli en duktig person för staff och ingame. Vill försöka hjälpa folk som sagt med deras drömmar inom rpandet och att det skärper sig i centralens discord. Jag har kanske lite erfarenhet inom kommandon i discord och allmänt. Jag har försökt att ta lite notes från staffs det är därför jag ville ansöka. Mest för att hjälpa folk och för att uppfylla folks drömmar.

Hur länge har du spelat på CentralenRP?: 784h i centralenrp, ärlig talat har jag inte gillat någon annan server mer än denna. Har kanske spelat i 3 servers

Vad har du för svagheter?: Inga faktiskt blir bara ledsen när folk blir arga och aggressiva emot mig men jag säger till dem på skarpen. Jag kanske blir arg ibland men annars så får jag hjälp med folk som står med min sida, Tänk på folket som gillar dig och skit i dem som tycker smuts emot dig.

Vad kan du bidra med?: Jag kan hjälpa folk med det positiva och att förfylla deras drömmar samt bli en riktigt duktig staff och respekterad samt möta trevliga personer som jag tar intervju med och få de att verkligen tycka positivt emot mig. Om jag kanske nekar nån och blir aggressiv då måste jag berätta vad han kan utveckla i grundreglerna och tipsa lite till nästa gång så att de blir godkända.

Under vilka tider spelar du?: Jag brukar spela nästan varje dag, men ibland måste jag plugga till prov så jag kanske stannar i discord men inte ingame, Jag spelar från 15;30 då jag slutar till 20;00 kan finnas att jag spelar längre, Lördag och söndag så spelar jag tills jag blir trött hehe. Annars så är jag tillgänglig för alla, har öppen dm bara att dma så svarar jag inom kort.
Skrivet: 6 Mars 2022 17:48 skyman021
Grupp: Medlem
Antal trådar: 2 | Antal kommentarer: 7


+rep skulle passa bra som support!
Skrivet: 13 Mars 2022 15:07 Nemo/Neo
Grupp: Moderator
Antal trådar: 3 | Antal kommentarer: 290


+rep skulle nog passa bra som support, därefter är du lite för ung men tror ändå att du Burgir kommer att kunna göra ett bra jobb.
Skrivet: 21 Mars 2022 10:41 Brajakan4
Grupp: Medlem
Antal trådar: 0 | Antal kommentarer: 1


-rep, skulle inte säga du är redo när du tar massa grejer t.ex. massa alvedon från sjukvården och sedan åker upp och säljer det i din butik i sandy.
Skrivet: 30 Mars 2022 13:29 TheRealDR
Grupp: Ledning
Antal trådar: 0 | Antal kommentarer: 123


Nekad.