⇦ Gå tillbaka
 
CaYs - Support ansökan
Skrivet: 23 Februari 2022 11:05 | Visningar: 0 CaYs
Grupp: Medlem
Antal trådar: 7 | Antal kommentarer: 6
Vad heter du?: Markus

Hur gammal är du?: 15

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Varför anser du dig lämpad som support?: Jag är lämpad som support för att jag är medveten om alla regler och tycker personligen att det är skitjobbigt med lallare och brukar ofta reporta/dma någon support in-game för att kicka/banna dem. Jag passar också som support/Whitelist ansvarig för jag har lätt och prata med personer och kan säga emot samt berätta och hålla ordning. Jag vet också vilken grad olika regelbrott är i och vilket straff jag ska ge ut eller påföljd dem får ifall detta sker ett flertal gånger. Jag passar också för att jag ger inte bara ut straffet på en gång utan jag tar in dem i support och frågar vad som egentligen hände och dömer ett straff därifrån. Jag vill också bli support för att jag vill kunna bidra mer och kunna vara delaktig och hjälpa till så att rp-nivån höjs mer och det blir roligare för alla att spela pga att det blir mindre lall och folk börjar tänka efter vad det är för server och därifrån kan börja vara delaktig i rpn istället. Jag har också kört på server länge och vet hur allt går till.

Information om dig som person?: Jag är en vanlig 15 årig kille som gillar att spela fotboll samt andra sporter, gillar att spela fivem och vara med vänner. Jag är social och kan prata med folk lätt och jag kan ta i tu med problem lätt och gillar när saker går rätt till. Jag är pratglad och trevlig i samtal och gillar att ha roligt i samtal med andra personer. Jag kan vara glad och lätt att samarbeta med men om det är något seriöst så måste man ju vara seriös annars är det ingen mening med att göra jobbet/vad det nu kan vara. Jag kan också ta itu med saker och ger mig bara inte när saker inte går.

Tidigare erfarenheter?: Ja, men inte på en fivem server. På andra discord serverar och i andra spel har jag haft admin, mod eller liknande.

Hur länge har du spelat på CentralenRP?: Jag har spelat länge på centralen och har erfarenhet om den men joinade discorden lite senare men har haft discorden länge också.

Vad har du för svagheter?: Jag har inte så många svagheter som jag kan komma på men om någon inte tar något seriöst eller den bara lallar runt då kan jag bli ganska arg och snacka med dem, jag kan också bli arg när personer inte förstår vad andra säger t ex om någon får en tillsägning och den som fick tillsägningen inte bryr sig.

Vad kan du bidra med?: Jag tror att jag kan hjälpa till med att hålla ordning mer och hålla uppe rpn pga att jag har inga alls svårigheter med att snacka med folk och jag kan lätt snacka med dem i support och fråga vad dem håller på med och ta ett snack med dem. Jag kan också hjälpa till med att hjälpa folk med saker + att jag bara hade tyckt att det var kul att ta whitelist intervjuer och jag hade också kunnat hjälpa folk med frågor om servern eller bara vara trevlig och snacka.

Under vilka tider spelar du?: Jag kan spela på vardagar säkert från 16:00+ om jag inte har träning då typ 20:00 och uppåt eller på helger då kan jag kanske från 10:00 och uppåt.
Skrivet: 23 Februari 2022 12:49 skyman021
Grupp: Medlem
Antal trådar: 2 | Antal kommentarer: 7


+rep
Skrivet: 23 Februari 2022 13:12 Lars Papa
Grupp: Medlem
Antal trådar: 6 | Antal kommentarer: 12


+rep skulle passa bra som support
Skrivet: 23 Februari 2022 14:35 AMGSL55
Grupp: Medlem
Antal trådar: 12 | Antal kommentarer: 26


+rep en väldigt trevlig och hjälpsam person som passar som support
Skrivet: 25 Februari 2022 01:07 Max8Popp
Grupp: Medlem
Antal trådar: 6 | Antal kommentarer: 10


+rep passar bra!
Skrivet: 26 Februari 2022 18:09 Karl Svensson
Grupp: Medlem
Antal trådar: 2 | Antal kommentarer: 2


+rep skulle passar bra som support
Skrivet: 1 Mars 2022 18:06 Krist10
Grupp: Medlem
Antal trådar: 17 | Antal kommentarer: 31


+ rep Riktig kung på rp och hjälper till när det behövs
Skrivet: 2 Mars 2022 19:35 el boel
Grupp: Medlem
Antal trådar: 1 | Antal kommentarer: 5


Godkänd pga av att vara av den ariska rasen
Skrivet: 3 April 2022 20:18 CaYs
Grupp: Medlem
Antal trådar: 7 | Antal kommentarer: 6


600 timmar på centralen
Skrivet: 12 April 2022 21:10 Rory
Grupp: Ledning
Antal trådar: 0 | Antal kommentarer: 181


Nekad.