⇦ Gå tillbaka
 
viggoandersson - Support ansökan
Skrivet: 1 Februari 2022 21:58 | Visningar: 0 viggoandersson
Grupp: Medlem
Antal trådar: 2 | Antal kommentarer: 0
Vad heter du?: Viggo

Hur gammal är du?: 15

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Varför anser du dig lämpad som support?: Jag anser mig själv som lämpad eftersom jag har bra erfarenheter inom servern och kan alla reglerna. Jag har dessutom koll på bra och rolig rp. Som staff hade jag straffat dom som bryter mot regler i dc och ingame med först en varning och sen ban om det upprepas. Som staff hade jag vart snabb på att svara på frågor och ansökningar. Även fast jag inte är wl-ansvarig så går jag in och läser andras wl och krim-ansökningar bara för skojs skull. Om någon har något problem så frågar jag dom lugnt vad deras problem är och om jag inte kan lösa det på plats så ber jag dom skriva i #ticket om deras problem. Men först försöker jag hjälpa den så mycket som möjligt! Jag vill helst av allt hjälpa till så att servern får ett ännu bättre rykte än det redan har och att den sprids så att fler börjar spela och vara aktiva i dc! Jag har läst på reglerna så om nån har en fråga om reglerna så ska jag kunna hjälpa den och inte sitta och vänta tills nån annan gör det, det är mitt jobb att hjälpa till! Om någon tycker att jag har gjort fel så ska jag ej neka det bara för att jag kan få konsekvenser utan jag ska skärpa mig och lära av mitt misstag. Misstag upprepas inte. Man ska inte alltid se problem i sitt eget perspektiv utan man ska vara rättvis och inte välja bästa utvägen för sig själv. Utan om jag har gjort fel så erkänner jag och straffar inte den som anklagar mig för att ha gjort fel, om den nu har rätt att jag har gjort fel.

Information om dig som person?: Jag är 15 år o bor i Eskilstuna jag går i 9an på gökstensskolan. På fritiden så gör jag inget annat än att sitta hemma vid min dator, utom när min familj ska åka iväg till släkt och vänner men annars så gör jag inget annat. Jag har tänkt börja på teknik-linje i gymnasiet och plugga till inrednignsarkitekt. Jag som person är ganska blyg men om det går över hos en viss person så har jag absolut inga problem med att snacka med den personen, jag skrattar åt nästan allt även när man kanske inte borde skratta. Jag är inte kaxig o dryg om det inte är något scenario ingame och även då så är jag knappt dryg eller kaxig för då får jag dåligt samvete :p. Mina favoritspel just nu är GTA FiveM, cs och Valorant, GTA FiveM har jag och mina kompisar kört nästan konstant 3 månader men ibland kör vi cs om alla är med på det och på kvällarna när alla dragit kör jag Valorant själv. I höstas slutade jag med fotbollen efter 8 år men det kändes skönt att bara kunna vara hemma på helger och kvällar. På sportloven åker min familj alltid till Branäs och åker skidor, antingen själva eller med några andra. Skidor och padel måste vara dem roligaste sporterna eller fritidsaktiviterna just nu för mitt håll men fotboll är alltid lika kul.

Tidigare erfarenheter?: Har inte vart support på någon annan server eftersom det här är den första servern jag kör på men jag hoppas att jag har det som krävs, för jag är schysst mot de flesta och vill att alla ska känna sig välkomna samt så känner jag att jag är mogen nog. Kommer bidra med bra bemötande till nya så dom känner sig välkomnade till servern och centralens community! Jag vet just nu inte alla kommandon men jag lär mig fort när, hur och varför dom ska användas. Jag förstår också vad som krävs för att en ansökning ska bli godkänd skriftligt samt muntligt så inga misstag kommer hända!

Hur länge har du spelat på CentralenRP?: 3 månader ungefär, 175 timmar totalt.

Vad har du för svagheter?: Att jag är blyg till en början men efter ett tag så går det över. Fast om jag sitter i en dc-kanal med vänner så är jag inte blyg alls. Jag är som sagt ganska blyg och tyst och gillar mest att bara sitta och lyssna på alla andra som snackar. Kan alltid inte våga säga till ifall någon pratar i mun på mig och sitter istället tyst och struntar i att säga det jag ville.

Vad kan du bidra med?: En seriös staff som inte kan utan kommer hjälpa andra till 100%. Jag har mycket tid över som jag bara slösar vissa kvällar där jag istället kan ha tid till att kika på wl-ansökningar. Jag är lite nervös inför att göra en ansökan där JAG ansökt men att ta en ansökan skulle jag säga är mycket lättare och jag kommer känna mig betydligt lugnare. En trevlig och ambitiös staff-medlem som är aktiv och hjälpsam, thats me!

Under vilka tider spelar du?: Spela ungefär 4-7 timmar på veckodagar och basically hela helgerna om jag inte ska bort någonstans. Online på datorn är jag konstant när jag är hemma så jag kan hjälpa folk om dom behöver hjälp med någonting alla kvällar utom dem jag är borta. Undantag är om jag har plugg i skolan och måste göra det istället men även då kan jag vara aktiv och hjälpa folk i dc och forumet.
Skrivet: 10 Februari 2022 20:09 INGEN2FACE
Grupp: Medlem
Antal trådar: 1 | Antal kommentarer: 4


+rep
Skrivet: 25 Februari 2022 01:05 IsacThePigg
Grupp: Medlem
Antal trådar: 8 | Antal kommentarer: 12


+rep
Skrivet: 25 Februari 2022 01:06 Max8Popp
Grupp: Medlem
Antal trådar: 6 | Antal kommentarer: 10


+rep skulle passa bra!
Skrivet: 25 Februari 2022 10:50 AMGSL55
Grupp: Medlem
Antal trådar: 12 | Antal kommentarer: 26


+rep
Skrivet: 4 April 2022 00:29 Rory
Grupp: Ledning
Antal trådar: 0 | Antal kommentarer: 181


Nekad, ej aktiv.