⇦ Gå tillbaka
 
Beck johansson - Support ansökan
Skrivet: 24 Januari 2022 15:24 | Visningar: 0 Beck johansson
Grupp: Medlem
Antal trådar: 5 | Antal kommentarer: 1
Vad heter du?: Karl Andersson

Hur gammal är du?: 15

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Varför anser du dig lämpad som support?: Jag är mycket aktiv i servern mycket mer än andra och är mestadels hemma på helgerna, jag kan några kommandon som support och jag har sett en kompis som är support gå på staff erände så jag vet lite hur det går till. Jag kan reglerna utantill och jag kommer aldrig banna/kicka utan konkreta bevis.

Information om dig som person?: Jag är snäll mot folk men om dom bryter reglerna eller nåt är jag hård mot dem, jag kan bidra till servern genom att kicka/banna lallare eller folk som bryter regler. Jag är hårdast mot folk som VDMar eller RDMar eftersom det är allvarligt.

Tidigare erfarenheter?: Inga, jag har sett andra människor och min kompis vara på staff erände och annat staff liknande. Och eftersom jag inte har något tidigare erfarenhet så kommer jag läsa på allt man behöver veta som support. jag är väldigt dedikerad till servern och det är varför jag vill lära mig så mycket jag kan om att vara support och vara med när servern blir större och göra så att alla trivs!

Hur länge har du spelat på CentralenRP?: Sedan Augusti 2020.

Vad har du för svagheter?: Jag kan just nu inte ALLA kommandon som finns när man är support men jag ska lära mig om jag blir accepterad.

Vad kan du bidra med?: Jag kan påverka servern på ett positivt sätt genom att skapa en bra atmosfär med seriösa människor och inte folk som går runt och bryter reglerna.

Under vilka tider spelar du?: Jag brukar spela ungefär 20/15 timmar om veckan men det kan bli mindre beroende på mina läxor och prov, jag gör oftan ingenting på helgerna så det är då jag är aktiv som mest. 15:10 till 20:00 är tiderna jag spelar under skol veckan men annars är det från morgon till kväll!
Skrivet: 24 Januari 2022 15:49 Beck johansson
Grupp: Medlem
Antal trådar: 5 | Antal kommentarer: 1


Jag glömde bort att säga att jag kan bidra med roliga scenarion och rp utan lallare!
Skrivet: 1 Februari 2022 17:03 Chewie
Grupp: Ledning
Antal trådar: 0 | Antal kommentarer: 22


Nekad