⇦ Gå tillbaka
 
JosefKarlsson - Support ansökan
Skrivet: 17 Januari 2022 16:40 | Visningar: 0 JosefKarlsson
Grupp: Medlem
Antal trådar: 5 | Antal kommentarer: 2
Vad heter du?: Josef Karlsson

Hur gammal är du?: 16

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Varför anser du dig lämpad som support?: Jag har arbetat som support inom andra servrar, det har vart en rolig upplevelse att vara med och medverka på en server. Denna server har så sköna ägare samt staffteam vilket motiverar mig till att spela här. Har även märkt att servern har många lallare vilket bidrar till att rpn blir svårare med tanke på att de förstör hela tiden. Som support har jag tänkt att sitta i discord support kanalen samt var ig o specca runt. Jag kommer specca en hel del, min rpn lägger jag åt sidan ett tag. Jag bör fokusera på att banna folk som inte spelar enligt servern regler, är gärna med o hjälper folk i discord som har ärenden. Jag är vänlig med folk oavsett attityd, detta ses som en stor möjlighet för mig. Centralen är den bästa server jag känner till.

Information om dig som person?: Jag heter Josef och är 16 år, är väldigt social när det gäller att skaffa vänner oså. Jag tar mina studier seriöst, skolan är en hög prioritering för mig trotas att jag fortfarande går i skolan. Under min fritid hänger jag med polare eller så sitter jag i mitt rum o spelar eller tittar twitch om jag inte har plugg givetvis. Ibland har jag inget o göra och därför vill jag lägga den tiden på att hjälpa centralen rp.

Tidigare erfarenheter?: Jag har arbetat som support på en annan server, känner till de flesta commandsen såsom: /Freeze (id) denna gör så att man stannar personen ig ifall den exempelvis kör för fort eller liknande. /unfreeze [id] man unfreezar /Sqlban [Id] [anledning, Ex. Powergaming] [tid för ban] man bannar en spelare för något fel de gjort /sqlunban [Id] man unbannar någon /sqlsearch [Hex-id] man får ett perm id så att jag kan banna perm ban utan att personen är i spelet. /noclip man går i noclip för att specca /m [id] [text] /tpm man går till stället som är markerat i kartan /skin [id] detta ger man endast till folk som ska ha det. /Revive [id] man revvar någon ifall det är bugg eller liknande. /goto [id] man går till en person /spec man får upp en lista på vem man vill specca. /ooc [man skriver något out of character som hela servern kan se [Ex. sluta spamma mekonomen!] /kick man kickar någon. /bring [ID] man hämtar någon. /giveitem [id] [item] man ger en spelare en item ig om de har fått lov. kanske fel på något av dessa då det var längesedan.

Hur länge har du spelat på CentralenRP?: Har inte spelat länge men kommer göra det men jag har spelat i 1 dag.

Vad har du för svagheter?: Det kan hända att jag är oaktiv under en dag då jag inte har lust att sitta framför datorn.

Vad kan du bidra med?: Jag hoppas att jag kommer kunna underlätta för de högre uppsatta med tanke på att de får spam hela tiden vill vara med o organisera denna server till en stor rp server i Sverige tillsammans. Med alla andra i staffteamet.

Under vilka tider spelar du?: Alla dagar från klockan 18:00 - 20:00. Jag har också studier jag måste ta hand om så kan minskas en eller två timmar i vardagar beronde på hur mycket jag har att ta hand om.
Skrivet: 20 Januari 2022 21:35 P4NDA
Grupp: Utvecklare
Antal trådar: 0 | Antal kommentarer: 161


Nekad.