⇦ Gå tillbaka
 
MaxHo - Support ansökan
Skrivet: 13 Januari 2022 19:48 | Visningar: 0 MaxHo
Grupp: Medlem
Antal trådar: 1 | Antal kommentarer: 0
Vad heter du?: Min Karaktär heter Max

Hur gammal är du?: Jag är 15 år gammal / 06

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Varför anser du dig lämpad som support?: Varför jag anser mig själv som en lämplig support Jag tror också att den kan hjälpa mig i övriga livet med mognad och mina tekniska erfarenheter. Bla att jag har väldigt mycket fritid som jag kan spendera på att arbeta och hjälpa till på ett väldigt stort nätverk. Jag vill ta på mig rollen som support på servern för att kunna bidra med mina erfarenheter Jag skulle kunna bidra positivt med att svara på folks frågor bla om servern och på forumet. Anledning till att jag vill bli support är för att utveckla rpn se till så att alla känner sig trygga i denna miljö samt bygga på mig mer erfarenheter om hur ett man kan hjälpa till på större nätverk. Jag kan försöka göra så spelarna på servern för en bra tid och upplevelse på servern. Jag kan straffa eventuella spelare som ej sköter sig och beter sig på ett sätt som ej är acceptabelt. Jag kan bidra positivt med att vara en bra staff som svara på frågor om servern eller saker om servern t.ex hemsidan/forumet. Jag kan också hjälpa folk på servern som inte förstår hur man till exempel spelar rp.. Då kan jag förklara vad rp går ut på och hur rp ska utföras för att alla ska känna att det är kul.

Information om dig som person?: Information om mig så ni kan lära känna mig bättre. Jag kan berätta om min situatuion i skolan. För tillfället rullar det på ganska bra, jag engagerar mig i varje lektion och gör alltid mitt bästa. Jag går i 9an skulle påstå att det är ganska halv lätt och jag behöver inte plugga överdrivet mycket då jag lyssnar och engagerar mig tillräckligt bra på lektionerna. Förstår självfallet att då jag börjar på gymnasium så kommer det kräva mer tid. Jag brukar självklart repeterar saker hemma om jag ej förstått till nästan 100% men jag skulle påstå att jag har väldigt bra minne. Försöker att ta in det mesta under genom gångar. Utanför skolan så håller jag på med Hockey tycker att det är riktigt kul väldigt mycket träningar men det är roligt ändå. Om vi bortser från skolan så spelar jag Hockey detta tar väldigt mycket tid men på fritiden brukar jag ägna min tid att vara med familj & vänner eller vara med kompisar samt spela. Som sagt född år 2006-05-25

Tidigare erfarenheter?: Mina tidigare erfarenheter inom administration. Jag har en del erfarenheter då jag varit mod / support på flera olika små nätverk. Har lärt mig en del kommandon ingame samt lärt mig lite mer hur man använder tx & home meny. Jag skulle påstå att jag kan grunderna med att vara staff ingame, iallafall kommandon. Vet inte riktigt vad ni använder för meny eller om ni använder er utav kommandon, vanligtvis vad jag har förstått är tx ganska populärt. Men skulle påstå att jag kan grunderna med tx, samt att jag kan lite kommandon också. Jag har också varit staff på olika discord servrar där jag tagit om discorden sett hållt koll på tickets tagit wl ansökningar och tagit hand om chatterna så att alla i discorden sköter sig och för en god ton, tycker att hålla en god ton i discord är väldigt viktigt då vissa personer kan känna sig otrygga i ett community där folk är väldigt utåtagerande i chatterna. Tror att detta skulle kunna hjälpa mig i övriga livet med bla mognad och tekniska erfarenheter.

Hur länge har du spelat på CentralenRP?: Jag har spelat sen somras runt juni.

Vad har du för svagheter?: Mina svagheter skulle jag säga att jag får lite dåligt samvete när jag sårar någon, men det vill jag jobba bort rätt ska vara rätt enligt mig. jag skulle också säga att jag inte är den snabbaste på att sammanfatta och behöver tänka lite längre innan jag kan dra en slutsats.

Vad kan du bidra med?: Jag skulle kunna bidra positivt med att vara en bra staff som håller koll ingame så att alla sköter sig ingame följer reglerna och även i discord att jag ser till så folk sköter sig och håller god ton. Mitt mål är att försöka göra så varje spelare för en bra upplevelse på servern satt servern kan växa ännu mer.

Under vilka tider spelar du?: Oftast blir det mest spelande på helgerna. lite beroende på hur mitt schema ser ut angående hockeyn men skulle påstå runt 2-4 timmar per dag. jag brukar spela efter 18 ibland lite när jag kommer hem från skolan. Vanligtvis slutar jag runt klockan 4 satt spelar då runt en timma, sen åker jag på träning sen spelar jag en stund när jag kommer hem.
Skrivet: 20 Januari 2022 21:35 P4NDA
Grupp: Utvecklare
Antal trådar: 0 | Antal kommentarer: 161


Nekad.