⇦ Gå tillbaka
 
LEGGAN - Support ansökan
Skrivet: 6 Januari 2022 00:44 | Visningar: 0 LEGGAN
Grupp: Medlem
Antal trådar: 2 | Antal kommentarer: 0
Vad heter du?: Love

Hur gammal är du?: 14

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Varför anser du dig lämpad som support?: Som jag skrev i frågan nedanför så är jag väldigt framåtdriven och väldigt pratsam och lyhörd. Jag kan lyssna på flera olika vinklar och resonera kring det rätt så bra och är väldigt medveten om hur det rollspel går till och hur det ska vara, och vet när ett regelbrott har begåtts. Kan både vara ingame eller utanför! Men jag är rätt så medveten iaf inom regelbrott! Jag har mycket egenskaper som gör att det blir bättre, som t.ex att jag är lyhörd, pratsam osv, snäll, shcysst osv. Jag tror de egenskaperna påverkar mycket så att det blir lättare, och just därför jag också ansöker. Är väldigt framåtdriven och ser fram rätt så mycket!

Information om dig som person?: Jag heter Love, är 14år och är intresserad av teknologi, samt att jag spelar tennis. Jag som person är väldigt framåtriktad och är driven i tillfällen, t.ex i staffområdet. Kan också vara allmänt. Jag är rätt så Glad överhuvudtaget men jag är väldigt envis, inte inom datorn, alltså inte online. Men utanför allt spelande är jag rätt så envis ibland! Jag är lyhörd vilket jag tycker passar rätt så bra till just staff, för en staff ska kunna vara lyhörd från mitt perspektiv. Skulle även säga att jag är rätt så pålitlig, att man kan lita på mig. Som kanske inte är en stor grej. Men inom staff-"yrket" skulle jag säga att det är mycket tillit man behöver. Saker som man inte vill ska komma ut, t.ex om någon uppdatering händer. Så kanske man inte vill att det ska komma ut innan ni har sagt det. Och jag skulle faktiskt säga att jag är pålitlig Sedan är jag rätt så pratsam, är bra på det kommunikativa. Vilket en staff ska vara för mig! Kunna förklara och kunna utveckla grejer och inte vara blyg, för annars blir det fel. För jag tycker att om en person behöver hjälp, då är det personen som ska lyssna och staffen ska prata, utveckla och förklara. Så att det inte blir så att personen tar "staffens" roll i hela. Visst, det kan bli olika sitationer men men.

Tidigare erfarenheter?: Har lite erfarenheter, har också rätt så mycket erfarenheter inom kommandsområdet! Sedan har jag rätt så mycket att lära, detta området är rätt så nytt. Men känner att vara staff är väldigt anpassat efter mina egenskaper.

Hur länge har du spelat på CentralenRP?: Vet faktiskt inte hur länge, men inte överdrivet länge!

Vad har du för svagheter?: I vissa fall där jag inte vet vad jag ska göra, så blir jag stressad. Jag kan bli stressad rätt så lätt, om jag kan det jag ska göra. Då blir jag aldrig stressad, men om jag inte vet vad jag ska göra, vilket sätt jag ska göra, när jag gör fel. Då blir jag stressad. Ser dock inte hur detta skulle påverka mig negativt direkt inom staffområdet osv. Men skulle säga att det är en svaghet i det vardagliga jag behöver träna på. Sen skulle kunna vara att jag har inte jättemycket tålamod, det kan vara överallt. T.ex kan det vara att jag ansöker osv, och jag tycker att det tar lång tid. Då kan jag bli frustrerad. Men jag har lärt mig att tänka att folk har andra grejer än att sitta och kolla på just min ansökan och att folk har ett liv utanför datorn. Och jag uttrycker aldrig min frustration. Och ser inte det något som hindrar mig om jag inte visar det frustration då. Vilket jag aldrig gör! Jag uttrycker bara den i mig själv. T.ex kan det vara att jag ansöker osv, och jag tycker att det tar lång tid. Då kan jag bli frustrerad. Men jag har lärt mig att tänka att folk har andra grejer än att sitta och kolla på just min ansökan och att folk har ett liv utanför datorn. Och jag uttrycker aldrig min frustration. Och ser inte det något som hindrar mig om ja inte visar det frustration då. Vilket jag aldrig gör!

Vad kan du bidra med?: Jag tror att jag kan påverka mycket positivt, mycket hjälp och aktivitet kommer finnas från mig och jag kommer spendera mycket tid på servern. Jag vill också hjälpa med att utveckla servern och komma med nya ideér. Men först och främst vill jag hjälpa spelarna så att de kan ha ett högt rollspel och roligt rollspel, utan några som förstör för spelarna och för servern!

Under vilka tider spelar du?: Jag kan vara aktiv rätt så mycket eftersom jag spenderar mycket tid framfördatorn, ska kunna lösa MINST 2h timmar per dag om något annat står framför.
Skrivet: 20 Januari 2022 21:35 P4NDA
Grupp: Utvecklare
Antal trådar: 0 | Antal kommentarer: 161


Nekad.