⇦ Gå tillbaka
 
Moffo Maffi - Support ansökan
Skrivet: 1 Januari 2022 02:08 | Visningar: 0 Moffo Maffi
Grupp: Medlem
Antal trådar: 4 | Antal kommentarer: 0
Vad heter du?: Elliott Pettersson

Hur gammal är du?: 15 år gammal

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Varför anser du dig lämpad som support?: arför jag anser mig själv vara lämplig som support är för att jag har det väldigt enkelt att prata med folk och vara trevlig. Jag tycker om att hjälpa folk med saker och jag har inga problem med att hjälpa folk med saker och ting. Jag tycker att det är kul att göra folk glada och vill därför verkligen få folk att klara sina whitelist ansökningar. Jag känner också mig lämplig som support för jag gillar ordning och reda och att det ska gå rätt till. Jag vill därför kunna bli support så jag kan hjälpa till ordentligt. Jag vill kunna whitelista så många som möjligt så att servern blir en bättre plats med färre lallare och fler seriösa spelare som kan känna sig välkomna i till servern.

Information om dig som person?: Jag som person är en trevlig och snäll 15 årig. Jag går i nian och ska efter sommaren börja gymnasiet. Jag är i verkligheten nästan precis som jag alltid rpat. Jag har alltid rpat som en snäll och trevlig person för att jag irl är så trevlig. Jag har till och med svårt att rpa arg och otrevlig för att jag inte är sån irl över huvud taget. Jag vill därför bli support för jag tror jag passar som det med tanke på min personlighet. Jag har olika intressen vilket är data spel och gymma. Jag gymmar oftast 4-5 gånger i veckan. Dom spelen jag spelar är typ två stycken Apex Legends och FiveM. Och när jag kör FiveM så kör jag inprincip bara rp. Jag som person är en omtänksam, trevlig och snäll person. Jag är också väldigt ordningsam vilket leder till att jag nu vill söka till Support.

Tidigare erfarenheter?: Dom tidigare erfarenheter jag har är att jag är att jag varit WL ansvarig på en annan server. Det gick bra men slutade köra på den servern så slutade som support där. Jag har även andra erfarenheter när det gäller staff arbete pga kompisar som är admins, support och whitelist ansvariga. Jag har då lärt mig massor utav dom då dom skärmdelat när dom varit i noclip osv. Samt när dom kollat på folks WL ansökningarna och jag har då lärt mig massor av vad som krävs för att godkänna eller neka folks WL ansökningar. Jag har även gjort många whitelist ansökningar och alla förutom en skrivtlig har blivit godkända. Jag har pga det lärt mig massor av vad som krävs för att bli godkänd.

Hur länge har du spelat på CentralenRP?: Jag har spelat på Centralen sedan juli alltså i ungefär 6 månader.

Vad har du för svagheter?: Mina svagheter är som sagt att jag har svårt att bli arg. Det är en ganska bra svaghet men den kan vara dålig i många situationer. Min andra svaghet är att jag har svårt att säga åt folk på skarpen. Alltså typ skälla på folk eller sätta dom på plats. Detta beror på att jag är en väldigt trevlig och snäll person. Jag har även en tendens att må dåligt över att göra folk ledsna även fast dom kanske gjort något man inte får.

Vad kan du bidra med?: Vad jag tror kan påverka till det positiva är att vara riktigt trevlig mot personer man tar intervjuer osv. Även vara så mycket till hjälp man kan när det gäller in princip allt möjligt. Jag kommer vara trevlig och varmt välkomna alla som kommer in till servern. När folk ska bli whitelistade så hjälper man dom mycket. Om en person skulle bli nekad pga att dom inte vet några grundregler så hjälper man personen så att hen tillslut klarar av den. Inte bara struntar i personen och går vidare.

Under vilka tider spelar du?: Jag har tid och spela nästan varje dag. Men på vardagarna så blir det oftast lite senare på kvällarna typ 20-01 ungefär. Jag kan ungefär spela 20-45 timmar i veckan. Det beror helt på hur mycket jag har i skolan eller irl överlag. Men på helger så kan jag vara aktiv ungefär 15-04 om jag inte ska göra något annat.
Skrivet: 1 Januari 2022 03:12 Deadlypants
Grupp: Medlem
Antal trådar: 4 | Antal kommentarer: 171


++rep riktigt rolig RP spelare! och rolig generellt!
Skrivet: 1 Januari 2022 17:06 Vikingmezi
Grupp: Medlem
Antal trådar: 4 | Antal kommentarer: 219


+Rep Kung!!
Skrivet: 20 Januari 2022 10:54 AMGSL55
Grupp: Medlem
Antal trådar: 12 | Antal kommentarer: 26


++Rep jätte bra och seriös RP spelare. Alltid kul att spela med och hjälper till oavsett vad
Skrivet: 20 Januari 2022 21:34 P4NDA
Grupp: Utvecklare
Antal trådar: 0 | Antal kommentarer: 161


Godkänd, vidare till muntlig intervju.