⇦ Gå tillbaka
 
Dogge - Support ansökan
Skrivet: 4 December 2021 04:17 | Visningar: 0 Dogge
Grupp: Medlem
Antal trådar: 6 | Antal kommentarer: 3
Vad heter du?: Melvin Försth

Hur gammal är du?: 16

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Varför anser du dig lämpad som support?: Jag tycker att jag är lämpad för att bli support för jag har arbetat som support på andra RP servrar, och tyckte det var väldigt kul att bidra med nått större på en server. Tycker den här servern är riktigt rolig att spela på och har även väldigt sköna staffs och andra höga uppsatta och dom får en att vilja fortsätta sin karriär här. Kommer specca runt så alla sköter sig och kommer ju även såklart rp när jag har tid. Försöker banna folk som inte följer serverns regler. Har lätt att prata med nytt folk och är trevlig av mig.

Information om dig som person?: Jag heter Melvin och är 16år. Jag har lätt att träffa nya personer och är även väldigt trevlig ifrån mig. Går 1an på gymnasiet så har ju plugg såklart och tar det väldigt seriöst för att vill ha en så bra utbilding jag kan få. Har som intresse/hobby att vara med polare eller sitta inne och spela med polarna. Har blivit hemma nu ett tag och sitter bara och spelar och känner även att jag kan lägga tid på att hjälpa servern jag spelar på.

Tidigare erfarenheter?: Har vart staff på en annan server så har ju koll därifrån. Fick en hel del beröm därifrån att jag gjorde bra arbete ifrån mig. Kan dom flesta commandsen man använder på andra spelare. Har koll på alla regler så vet när dom gör fel och borde varnas eller få ban och kan vara schysst ifrån mig men är det tok för grovt blir det ban direkt.

Hur länge har du spelat på CentralenRP?: Har spelat på severn cirka 3 månader.

Vad har du för svagheter?: Det enda är väll att jag har plugg från skolan och kan även vara ute nån dag med mina polare.

Vad kan du bidra med?: Vill göra det roligare för alla på servern och vill stötta och hjälpa andra supports och mods. Vill komma med i gänget lite mer.

Under vilka tider spelar du?: Vardagar, 17-23. Helger, 14-04.
Skrivet: 20 Januari 2022 15:24 Rory
Grupp: Ledning
Antal trådar: 0 | Antal kommentarer: 181


Nekad pga av 2 aktiva varningar.