⇦ Gå tillbaka
 
stavros - Support ansökan
Skrivet: 1 December 2021 18:46 | Visningar: 0 stavros
Grupp: Medlem
Antal trådar: 5 | Antal kommentarer: 1
Vad heter du?: Stavros

Hur gammal är du?: 14 snart 15

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Varför anser du dig lämpad som support?: Jag känner mig lämplig att bli support eftersom jag är en extremt mycket hjälpsam person som älskar att hjälpa folk och att få dem att må bra. Och sen så är jag en mycket bra person att kunna aggera mot stress och sen såklart att jag är alltid glad och kan få andra och bli glada väldigt snabbt. Sen så är jag en stark person inom mig jag kan ta emot mycket kritik men jag ger också bra och lite dålig kritik ibland. sen såklart att jag har lite erfarenheter om själva ledning och support.

Information om dig som person?: Stavros Al-Hadad,15 år gammal och kommer från Södertälje i Stockholm. Ja jag är en mycket hjälpsam person som älskar att hjälpa folk och jag är en mycket gaming gillade kille som älskar att spela på Centralen RP och RP:A så bra så möjligt och jag är en person som oavsätt kommer att vara glad i alla lägen och kommer alltid stå där för dig om du behöver hjälp. Sen så har jag mycket erfarenheter inom ledning och just support och har vart det i en tidigare server men det var bara en dålig ledning som var aggresiva och tillät inte att göra misstag men jag har pratat med många i Centralens ledning och dem är både grymma och jätte trevliga att prata med och det är en an anledningarna varför jag söker till support för att jag vill jobba med dessa trevliga personer.

Tidigare erfarenheter?: jag har varid Head Staff i en tidigare server så kan ändå väldigt mycket och kommer göra mitt bästa för att bli bättre och bätte för att sen höjas och höjas.

Hur länge har du spelat på CentralenRP?: jag har spelat nu i jul 8 månader

Vad har du för svagheter?: att jag kan bli stressad ibland

Vad kan du bidra med?: Att jag kommer komma med ett leende på läpparna och arbeta och samtidigt hjälpa så mycket så möjligt och få andra och må bra och dessutom hjälpa alla med de dem behöver för att dem ska känna att dem har fått den hjälp med de dem behöver och känna sig välkomna. Och sen att såklart alltid få denna server att förbättras och utvecklas både få servern att utvecklas och jag som person utvecklas också.

Under vilka tider spelar du?: jag kommer kunna spela från Mån-Tor ungefär 3 tim per dag och sen på Fredag lördag söndag minst 8 timmar per dag och nu på julovet så kommer jag spela varje dag från Mån-Sön minst 7 timm per dag .
Skrivet: 4 December 2021 11:10 stavros
Grupp: Medlem
Antal trådar: 5 | Antal kommentarer: 1


jag menade 15 snart 16 förlåt
Skrivet: 6 December 2021 19:21 P4NDA
Grupp: Utvecklare
Antal trådar: 0 | Antal kommentarer: 161


Nekad på grund av försök till metagaming samt kontaktat staff angående sin ansökan vilket står klart & tydlig när man gör sin ansökan vad det leder till.