⇦ Gå tillbaka
 
Whää - Support ansökan
Skrivet: 13 November 2021 21:58 | Visningar: 0 Whää
Grupp: Medlem
Antal trådar: 7 | Antal kommentarer: 4
Vad heter du?: Bengt Larsson

Hur gammal är du?: 15

Vad heter du på Discord?: Detta svar är dolt

Varför anser du dig lämpad som support?: Jag har spelat på denna server i ett tag och jag kan alla regler. Jag anser mig lämpad som framtid support för att jag har mycket fritid och kan många regler. Jag känner att jag vill göra mer för denna server som jag grindar på hela tiden och jag vill visa att jag kan vara en bra support som tar ansvar. Jag har gjort det flesta på denna server och skulle gärna vilja testa på att göra något nytt som jag kan göra skillnad på. Jag sitter framför datorn mycket och vill bidra till mer hjälp och känner att jag vill testa på en ny grej som kan göra skillnad i centralenrp.

Information om dig som person?: Jag heter Vincent och jag gillar att sitta framför datorn och spela fivem och csgo. Jag är en ganska chill person som sportar en viss del och hänger ute med mina vänner men annars är jag skön grabb hade jag sagt. Jag är ganska nyfiken och gillar och testa nya grejer som t.e.x. att bli support.

Tidigare erfarenheter?: Jag har ingen tidigare erfarenhet inom det men om jag nu blir support eller liknande så kommer jag lära mig hur allt går till men jag vet lite redan hur det flesta går till. Om jag får chansen och bevisa att jag kan vara en bra support så ska jag lära mig allt och göra det bästa jag kan.

Hur länge har du spelat på CentralenRP?: Vet inte exakt men tror runt 5 månader ungefär.

Vad har du för svagheter?: Mina svagheter kan vara att jag stör mig ganska mycket på de här dryga personerna som bara slösar min tid och är lalliga.

Vad kan du bidra med?: Jag vet att jag kan bidra till vad som ska vara rätt och fel och att alla som gör WL intervju ska bli godkända på rätt sätt. Kan även bidra med att jag är aktiv och ska göra mitt bästa för att få folk att fatta att denna server är bra.

Under vilka tider spelar du?: Jag har 3 träningar i veckan. Måndag 19.15 Onsdag 20.15 Fredag 17.00 och jag brukar vara ute med vänner lite då å då men annars så brukar jag väl spela runt 5 till 6 tim i veckan.
Skrivet: 15 November 2021 04:28 Whää
Grupp: Medlem
Antal trådar: 7 | Antal kommentarer: 4


Menade att jag brukade spela runt 5 tim per dag och inte i veckan
Skrivet: 23 November 2021 19:16 TheRealDR
Grupp: Ledning
Antal trådar: 0 | Antal kommentarer: 123


Nekad.